Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

Buna fetelor!
Scuze ca dau buzna , sunt prietena Ioanei si vin cu o veste buna :

"sunt bb EDI , am fost grabit , dar sunt de nota 10 , 2880, 50 cm"

Felicitari Giova!!!! Bine ai venit bb EDI!!! Sa fii sanatos, papacios, cumintel si fara colici..... Sa va intoarceti amandoi sanatosi acasa

Viitoare Mami superr fericita! 36 Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Citat:
citat din mesajul lui micaalsa

Vin cu o propunere legata de listuta. Nu v-ar placea sa arate in genul acesteia? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137233&whichpage=1
Eu as modifica termenul la care fiecare a nascut, adica sa nu mai scrie n saptamani si n zile ci ca aici nwnd, ca sa nu o mai lungeasca asa mult. iarasi, noi am pierdut zilele de nastere ale mamicilor ... noi nu ne mai felicitam? Gata, nu mai suntem importante?
Am zis sa va intreb inrai, n-am vrut sa trec direct la modificari.

Anamaria
luiIulia (23.03.2006) si36+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mica, interesant alistuta dar...cam impersonala (opinia mea)..imi place a noastra ca este vesela si colorata...insa putem sa modificam la ea nwnd si sa trecem data nasterii a mamei..de ce nu?

s37 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Sunt perfect de acord cu Blanca. E mai frumoasa a noastra, doar putem adauga data nasterii mamei.....opinia mea, doar atat.

Viitoare Mami superr fericita! 36 Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

dienutza79 felicitari si Traiasca bebe Albert Andrei!
giovafelicitari si Traiasca bebe Eduard!
ylla inca facem galerie

abia astept sa ajunga giova cu edi acasa sa ne transmita poze si povestea nasterii - cred ca a fost o noapte grea, dar totul e bine cand se termina cu bine!

Adya 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

BB Edi Bine ai venit!!!!!!Giova,felicitariiiiiiiiiii!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

FELICITARI GIOVA!!!!! BINE AI VENIT EDI!!!!!!sa aveti o viata frumoasa si seninina!!!!!!!!!!!

saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA

ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Bravo Giova!!! bine ai venit pe lume Edi!!

Eu la Rebecca am chemat dr pediatru de familie de la policlinica noastra- care se afla exact in spatele blocului- si acolo am inscirs-o, i-am facut vaccinurile, iau aviz pentru gradi, sau ceva urgent, chestii de genul asta.
Pentru controale amanuntite si investigatii cind a fost cazul, am avut la inceput o dna dr f buna de la medicover, dar pe urma m-am mutat la Biomedica unde am ramas si acolo voi merge si cu al meu bebe (pe care va vine sa credeti ca inca nu m-am hotarit cum sa il cheme???]. mai e cineva ca mine??

asa ca eu merg pe 2 fronturi, o dr linga casa pt orice apare si back up.

Patricia s34 si Rebecca 05.02.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Hei, a venit bebe EDI!!! Felicitari, Giova, sa te bucuri de bebeul tau si sa ajungeti cu totii sanatosi acasa!

Dienutza, felicitari pentru comoara ta! Asteptam pozici si povestiri despre cum a fost!

Am gasit un site cu medici pediatri, sa vedem daca pot pune aici:
www.reclama/Medici_pediatri-informatii-6.html" target="_blank">http://www.reclama/Medici_pediatri-informatii-6.html
Eu m-as interesa de dr Ancar Carmen, si-asa o as nasc la CFR2, poate o intalnesc acolo si o sa-mi fac o parere despre ea.

Pup!

Iulia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Nope, nu merge, e considerata reclama. Hai sa vedem asa:
http:// www . parinti . com / Medici_pediatri-informatii-6.html

Iulia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Bine ai venit pe lume bebe Edi!!! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, sa cresti mare mare si sa fi papacios si cumintzel. Giova hai repede acasa, refacere rapida iti doresc si mult lapte pentru bebe mic!

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Eu nu m-am referit la modificarea cu totul a listutei, chiar la faza cu saptamana si ziua ... ca mi s-a parut ca lungeste si nu incape pe un singur rand si iarasi cu data nasterii mamicilor. Si parca as micsora putin scrisul ... la fel cum am folosit in partea de jos a listutei.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si36+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput