Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 5
micaalsa spune:
Vin cu o propunere legata de listuta. Nu v-ar placea sa arate in genul acesteia? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137233&whichpage=1
Eu as modifica termenul la care fiecare a nascut, adica sa nu mai scrie n saptamani si n zile ci ca aici nwnd, ca sa nu o mai lungeasca asa mult. iarasi, noi am pierdut zilele de nastere ale mamicilor ... noi nu ne mai felicitam? Gata, nu mai suntem importante? ![]()
Am zis sa va intreb inrai, n-am vrut sa trec direct la modificari.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
36+ cu
Teodora
Nasterea printesei
m_i_s_s_y spune:
Ciao din varful patului!
GIOVA - draguta, stam cu pumnii stransi, sper ca nu te doare nimic si ca totul va fi ok

ylla - bafta maxima , asteptam vesti!

Multumim albinutelor, venim si noi sa tragem cu ochiul la scutece!
LA MUUUUUUUUUUUUUUUULTI ANI DANIELLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa fii iubita, fericita si sanatoasa, sa te bucuri de printesele tale!!!!
Felicitari Dienuta! Bun venit bebe!!!!!!!!!
Anielas - e o minune de frumoasa fetita ta! Sa fie sanatoasa...are niste mutrite...scumpa foc! Acomodare usoara si asteptam detalii despre cum cresteti!!!!
Of, fetelor, am intrat iar in stresul ala pe care il aveam in primul trimestru. Mor de teama sa nu se intample ceva cu bebelina...stau in pat, dar chiar nu pot sa intepenesc in pat, ma mai ridic, nu fac efort...si rup netu in doua dupa articole despre col scurtat...mi se pare o vesnicie pana la urmatorul control, pe 24 iulie...si mai mult decat o vesnicie pana la data stabilita pentru cezariana - 8 august.
Aaa..hai sa bag un AMR ca sa ma linistesc ca mai este![]()
AMR 5 SAPTAMANI
saptamana 33 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
pooh spune:
Coccorina,
.Eu maine fac 40 de saptamani,insa doar dupa UM.2 medici au zis ca bb e mai mic(am avut ovulatia mai tarziu),unul m-a chemat in data de 10 la control,celalat in data de 14.....Deci teoretic zmeurelul meu ar fi mai micut cu 1 sapt/10 zile.Oricum eu sunt pregatita sa nasc in orice moment

(teoretic,ca practic,ma omoara morcovul
)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
lorelay_28 spune:
de ieri am intrat si noi in sapt 34

Asa ca ne-am schimbat semnatura.![]()
33+viitoare mami de
Maya
uliiasi spune:
Pupici, mamici de zmeurici si mamici in devenire! 
Azi se pare ca a fost o zi mai sentimentala, m-a apucat bocitul de dimineata cand am inceput sa va citesc. Mi-a placut asa mult cum a descris Noce minunea nasterii, apoi sa vad pozele cu puiul lui Anielas...Inca nu realizez ca suntem cu toate asa de aproape sa traim o asemenea minune....
Giova, iti tin pumnii sa nasti cat mai repede, sa se indure bebe Edi si sa se straduiasca sa iasa cat mai repede. E bine ca ti-au pus epidurala, cred ca erai tare epuizata, asa macar mai prinzi un pui de somn si-ti mai tragi sufletul. Asteptam vesti bune de la tine!
Ylla cred ca a nascut deja, asteptam noutatile!!!
flosideea, eu din cate stiu ne trebuie adeverinta de la servici, chiar si pt nastere. Era in lista pe care ne-a dat-o doamna de la cursurile lamaze, plus ca la CFR2 sigur trebuie, am intrebat dr. Iti trebuie o adeverinta cum ca esti angajata acolo si ca firma plateste pt tine darile la CASS. Eventual si contul, dar nu neaparat. Trebuie sa stie contabila sau persoana de la HR ce trebuie sa scrie acolo. La CFR2 de ex, mai trebuie in plus si treimitere de la dr fe familie.
ivonudaniela, nu mai tin minte, parca tu ai intrebat daca ni s-a facut control la ultima intalnire cu dr. Eu la ultima consultatie chiar am intrebat-o de col, ca si eu stiam ca e scurtat si vroiam sa vad in ce stare mai e si n-a vrut sa-mi faca control, a zis ca nu are niciun rost, ca am ajuns la termen, asa ca oricum ar fi colul, e bine. Chiar daca e scurt si sters, e ok pt ca pot sa nasc oricand fara probleme. Asa ca nu m-a mai controlat.
Acum sunt in sapt 39 si bebe nu da niciun semn. Tare as vrea sa nu depasesc termenul...weekendul asta vine soacra si sora ei la noi pt ca au o nunta in bucuresti, dar dupa ce pleaca o sa incep sa fac plimbari, treburi, poate il determin pe bebe sa vina...
danielle02 , LA MULTI MULTI ANI FERICITI! Si o nastere usoara, sa te bucuri toata viata de bebicul tau!
Eu va doresc o zi frumoasa, stau pe receptie, sa vad ce vesti mai primim de la Giova si Ylla!
HUG! 

Iulia
38+ 
vl-ad spune:
Buna fetelor!
Scuze ca dau buzna , sunt prietena Ioanei si vin cu o veste buna :
"sunt bb EDI , am fost grabit , dar sunt de nota 10 , 2880, 50 cm"
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
MC2008 spune:
Hello, fetele!
Am terminat si eu de calcat hainutele lui bebe. Doamne, ce multe i-am luat. are la greu, si nu o sa apuce sa le poarte pe toate mai mult ca sigur.
Acum ma preg sa plec la dr, asa ca mai pe seara va spun cum a fost.
va 
35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
blanca000 spune:
Uraaa..bravo bebe Edi ca ai venit si ai ajutat-o pe mami..FELICITARI GIOVA sa iti traiasca copilasii 

s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
vally spune:
Giova bebe Edi : BINE AI VENIT! felicitari mami!!! 
Dienutza felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos si papacios si necolicios
Anielas sa-ti traiasca printesica!!! 
danielle 

multa sanatate ! nastere usoara si la termen
alinutza multa sanatate!
mica imi place propunerea ta pt listuta!
are mai multe detalii!

aaaa... am uitat sa va zic: marti in drumul spre servici mi-a fost fff rau; cred ca de la presiunea atmosferica sau a fost rau de masina... nu stiu...dar a fost groaznic
nu puteam respira, ma luase cu stare de lesin, vedeam in ceata, si transpirasem toata...
ooofffff....sper sa nu se mai repete....
legat de medic pediatru: voi inca nu v-ati hotarat? aveti recomandari? eu sunt in ceata rau 
vally
s33
Adelina
AMR 7 saptamani 
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui micaalsa Vin cu o propunere legata de listuta. Nu v-ar placea sa arate in genul acesteia? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137233&whichpage=1 Eu as modifica termenul la care fiecare a nascut, adica sa nu mai scrie n saptamani si n zile ci ca aici nwnd, ca sa nu o mai lungeasca asa mult. iarasi, noi am pierdut zilele de nastere ale mamicilor ... noi nu ne mai felicitam? Gata, nu mai suntem importante? Am zis sa va intreb inrai, n-am vrut sa trec direct la modificari. Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si![]() 36+ cu TeodoraNasterea printesei ![]() |
Mica, interesant alistuta dar...cam impersonala (opinia mea)..imi place a noastra ca este vesela si colorata...insa putem sa modificam la ea nwnd si sa trecem data nasterii a mamei..de ce nu?
s37
Eva IlincaBubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004