Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 4
ivanoiuadela9 spune:
Elly2304, Deea 24 va multumim pt incurajari . sa ne vedem cu bine la scutece .
Ioana si Bumbita multumim pentru vestile despre Giova
HHHHHHHAAAAAAAAIIIIII GGGGGGIIIIOOOVVVVAAAAAA mai ai putin si scapi .

Anielas ai o minunatie de fetita , iti vine sa o mananci . Sa ti traiasca si sa te bucuri de ea .
Dienutza felicitari pentru bb grasunel sa fie papacios si fara colici .
elenada spune:
Moniland am un feeling ca noi vom naste la termen. Avem austrieci educati si punctuali.
Nu vin asa nepoftiti pe nepusa masa. Eu ii astept pe 18 iulie. Te astept cu vesti minunate de la eco.
Anielas e superba printesa ta. Ce zmeurici frumoase avem.
Sa fie sanatoase si mancacioase.
elena
+35
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 3 sapt
Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
MC2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland MC, cred ca te simteai tare bine in vis. Eu sunt la serviciu ca bineinteles ca au aparut urgente, de la 13 imi bag masina in service. Sper sa trec cu bine peste ziua asta, iar visul Blancai sa nu se indeplineasca 36+ Laura Ioana Irina Maria |
Inca mai lucrezi??? Foarte tare. Asa as fi vrut si eu. Imi placea f mult la birou si ceea ce facem acolo, insa am zis ca ptr mine si bebe sa mai stau pe acasa. Ma simteam f obosita, si mi se umflau pic groaznic, cu toate ca le tineam sub birou ridicate pe o cutie de arhivare => toti radeau de mine. Oricum, daca nu stateam acasa nu aveam cum sa imi fac trat ptr bubite, si probabil era mai rau.
Ai grija ce faci, sa nu te fortezi prea tare.
Cat despre vis
, sper sa devina realitate in scurt timp.
te pup si ai grija, ok?

35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani
PatriciaArdeleanu spune:
'neatza si de la noi!
Givoa, in continuare tinem pumnii si ne gindim la tine
!
Dienuta, felicitari pentru bebelusul Albert!!refacere usoara si sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!
Aniela, ai 2 fetite frumusele foc!
Cornelia, la multi ani pentru Maria!!m-a impresionat cu vorbele ei!!
abia astept si eu sa vad cum va reactiona Rebecca.
Elenada, toata noaptea am visat ca ai nascut!probabil ca am citit aseara articolul din Tabu si mi-ai ramas in minte. sper sa mai stea acolo cit trebuie.
asa e fetelor, nu ar trebui sa muncim atit, dar citeodata chiar nu avem incotro. eu fiind la capitoul asta destul de fara ajutor, cind prind o zi singura acasa imi fac de cap. DE data asta m-am simtit si bine caci mi-am propus sa fac cit mai multe si m-a lasat bb in pace.
Alinuta, ai grija cu raceala, ca nu iti trebuie acum asta
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
MC2008 spune:
ely_cta, Marfa ca mergem amandoua tot azi la eco. Bafta multa, si te astept cu vestile bune!
Te pup 
35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
Moniland spune:
Elena, da, da , austriecii i-au educat inainte sa-i transfere
Blanca, dar cu masina cum sa fac ca o sa am nevoie de ea sa-mi plimb fetitele ![]()
MC, in mod normal nu mai lucrez de cateva zile, dar azi sunt la lucru
.
Deci diseara o sa avem vesti despre zmeurici de la eco. 
Incepe animatia la zmeurici. ![]()
36+
Laura Ioana
Irina Maria
micaalsa spune:
dienutza, felicitari pentru bebe grasunel. Sa fie sanatos si sa va bucurati de el.
liluc, te-am trecut in listuta. Bine-ai venit 
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
36+ cu
Teodora
Nasterea printesei
ivanoiuadela9 spune:
Mamicilor care aveti 37-38 sapt , dr vostru v-a facut si control intern ? Ca al meu e plecat pana pe 24 iulie si nu stiu ce sa fac ... sa merg la altul sa mi faca si control si echo ? Poate nasc pana vine el si oricum nu asista la nastere .
Adela 37+
- Mami de Maria Luiza (18.06.2002)
lorelay_28 spune:
Giova nastere usoara si 

Ylla si pentru tine 

Danielle 

Anielas e o scumpa Ania. Sa ai parte de bucurii si multe impliniri sa aduca bobocei tai.
Dienutza in sfarsit iti ti puiutul in brate. Chiar ma gandeam zilele acestea la tine. Vad ca bebe Albert a respectat termenul. Asteptam mai multe vesti si poze cu voinicul.
Ely_cta buna mancarica 

Liluc Bine ai venit! Unde ai fost pana acum? Nastere usoara si asteptam sa ne spui mai multe....
Eu nu am reusit ieri sa intru sa vad ce mai faceti si cand am intrat dimineata primul lucru a fost sa verific listuta dar nu era nimic inca trecut in ea. Asa ca mare mi-a fost mirarea sa constat pe parcurs ce citeam ca Giova naste
. Sincer ma asteptam la alte fete nu la ea.
Ieri am umblat toata ziua. Am fost la epilat![]()
![]()
asa ca ma laud ca am rezistat eroic si sunt cheala
dupa care am mers prin magazine sa vad de mobila, parchet, lustra, etc. Am ajuns acasa franta pe la 21:30 ca nu mai aveam forta nici sa mananc. Nu va mai zic ca nu-mi mai simteam picioarele. Si in dimineata aceasta abia m-am pus pe picioare. Vroiam sa merg si azi la magazin sa cumpar tempera pentru desene in camera pitici mele dar ....ma dor rau picioarele
. Normal ca in timp ce va citeam am bagat si o repriza de 

ca nu ma mai puteam opri. Uf ce iti este si cu hormonii acestia. Norocul ca m-a sunat o prietena cu care am vorbit si m-am mai linistit.
Am cumparat si cateva lucruri pentru bb

Azi poate merg pana in Debrecen cu o prietena sa vad ce mai pot gasi pentru iubita mea
Of Giova sper sa scapi cat mai repede si sa-l ti pe micut in brate...
32+viitoare mami de
Maya Larisa