Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 19
MC2008 spune:
Ce fac fetele?
Eu am reusit sa ma linistesc. Ptr asta vreau sa va multumesc voua, ptr ca m-ati ajutat cu info si sfaturi.Am incercat sa dorm si eu putin, insa s-au apucat sa schimbe brodurile fix in fata casei mele, deci....
.
Vreau sa ma apuc de gatit, insa nu stiu ce sa fac...nu prea mai am pofta de nimic. Voi ce bucatariti azi?
S-ar puta sa dau o fuga prin afara buc wee asta cu sotul. A ramas ca imi zice diseara. Tre sa se duca la Buzau ptr niste afaceri, si ma ia si pe mine. E relativ aproape, deci nu imi fac prb.
Va pup!
35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theea Felicitari Ylla si Siacob si bun venit zmeuricilor sa fiti sanatosi si papaciosi. Eu tocmai am primit o veste buna si trebuia sa o impartasesc cu voi .Am primit rezultatele de la testul pt diabet si totul este normal ![]() asa ca am sarbatorit de una singura mancand o inghetata imensa .Ieri am fost si la moasa sa ne vada totul e bine bebelina e in pozitie speram sa nu se intoarca iar in rest nimic nou. ![]() 32+cezara |
felicitari Theea,ma bucur ca e totul bine

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

blanca000 spune:
M-am trezit si eu cam aeriana..am avut si un vis ciudat (ca de obicei)..aveam o broscuta mare care se juca cu jucariile si apoi sarea intr-un fel de patut la culcare..
Lorelay aseara am experimentat si eu o ameteala destul de puternica tocmai cand sa iesim la terasa, cred ca de unde nu mancase f bine ziua ca nu mai am asa pofta de mancare..sau de la faptul ca eu asa de capul meu am zis sa mai raresc Materna..cred ca nu e bine si o sa reincep sa iau zilnic.
MC nu gatesc nimic, mai am putina supa de galuste si niste plupite la cuptor de ieri..nu mai fac nimic ca e vineri si in we nu prea mancam pe acasa. Baga si tu niste paste sau comanda o pizza...simplu ![]()
Maine inchei si eu sapt 37...
sa vedem.
s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
blanca000 spune:
Oare ce fac Mica si Adriana ? Bag niste

s37
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004
nusy spune:
Ylla, Giova, Siacob,Dienutza: felicitari mamicilor,sa va traiasca bebeii,sa fie sanatosi iar voi sa va refaceti repede si sa aveti mult laptic!!!
Noi suntem bine, au inceput colicile de 5 zile si nu mai dormim noaptea de pe la ora 3 pana pe la 8 dimineata,interval in care suge din ora in ora,aproape...sunt cam ametita de nesomn..dar nu avem incotro..noroc ca e cuminte,in continuare,nici macar la colici nu plange ci doar scanceste,iar ziua doarme si pot sa mai dorm si eu cate o ora-doua dupa-amiaza..asta e...va trece(desi ma cam sperie gandul ca tin colicile astea pana pe la 3-4 luni...). Ii dau si Infacol,probabil ca daca nu i-as da ar durea-o mai rau,poate de aceea nu plange si doar scanceste,pentru ca mai amelioreaza siropelul.
Pentru cine e interesata de achizitionarea Infacolului,va dau link-ul de unde cumpar eu si sunt foarte multumita.Am cumparat prima data 2 sticlute si azi am mai comandat inca 3. Asadar www.anunturi.ro/anunt-Alte-produse-Vand-INFACOL-287819.html" target="_blank">aici
Nasteri cat mai usoare celor care urmeaza sa aduca zmeureii pe lume(vad ca se cam mentine termenul de 37 saptamani...
) si sarcini usoare in continuare celor care mai au de asteptat!
Ayda: tin pumnii sa mai stea bebica pana pe 5-7 iulie!!!
Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009
ayda_m spune:
Nusy multumesc!
pe mami si pe Ingrid
.
Eu parca abia astept acum sa nasc...cand mai am cateva zile mi se par asa lungi....
Ayda
38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe
theea spune:
Ivanoiuadela9 merci frumos pt reteta am si bagat-o in cuptor de abia astept sa papam 
Nasteri usoare pt fetele cu sarcini la termen cu zmeurici sanatoase si papacioase
32+
cezara
ivanoiuadela9 spune:
Theea sper sa va placa ... mie deja mi-a lasat gura apa 

o sa fac si eu maine cand vine fetita de la tara .
Adela 37+ 
anemona27 spune:
M-am laudat degeaba,mi-a fost lene sa fac curat,am fost prin oras la cumparaturi.Poate sunt maine mai vrednica,cu toate ca mi-am facut programare la manichiura,pedichiura si epilat.
Am si eu o problema si va rog sa ma ajutati cu sugestii,doctora la care merg nu vrea sa primeasca banuti pt ca am ajuns la ea printr-o ruda,si trebuie sa ii iau un cadou.I-am luat un parfum si nu stiu ce sa mai iau,eu ma gandeam la niste cosmetice mai scumpe,gen Clinique,dar la mine in oras nu se gasesc si in Buc cred ca mai ajung cand nasc.
38+
Alex
blanca000 spune:
Anemona..mai bine ii iei o bratara groasa de argint asa mai vintage...sau un lantisor de aur...la cosmetice nu stii ce ten are si poate le iei degeaba. Zic si eu.
Sunt mai happy ca am reusit sa ma programez la dr. chiar inainte sa plece in concediu, joi...macar atat..ca parca vad ca nasc cu celalalt cum a patit si Giova...nu conteaza dar macar sa stiu ca ma mai vede odata.
s37
Eva Ilinca
Nunta noastra 2004