Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna seara!

Felicitari Siacob! Bine ai venit pe lume micuta Beatrice!

Felicitari Ylla! Bine ai venit pe lume bb Luca Andrei!

Am vazut si eu pozele cu Edi. E tare frumusel. Seamana cu Stefanul meu cand era bb .

Am vazut-o si pe Ania. Este superba! Anielas sa iti traiasca amandoua printesele!

Va tin pumnii tuturor care sunteti pe ultimii metri si in curand va veti tine puii in brate!

Adriana, cum esti? Nu zici nimic?

Moni, ai grija cu mersul la birou , ca si eu eram joi dupa amiaza pe acolo si sambata nasteam .

Despre noi: Vladimir doarme, papa (cam putin, din pacate, dar sper ca usor - usor sa manance mai bine), face mutrisoare dragute, cand se trezeste si ii e foame nu tipa din prima (ca fratele lui ) ci scanceste incetisor. Are o perioada agitata de pe la 11 la 1- 1.30 noaptea (bineinteles ), dupa care papa pe la 2.30 si doarme pana la 7 dimineata. Nu ma oboseste noaptea prea mult. Mai des se trezeste Stefan .

Eu sunt melancolica rau azi (sper ca nu inclin spre depresie). Stau cu el in brate si plang. Ma uit la el si plang. Il aveam in brate si am baut un pahar de cola. Am pus repede mana pe burta sa vad daca misca . Il pun cu burtica pe burta mea si se aseaza asa frumos, zici ca e inca inauntru. Si dai si plangi iar. Mi se suprapun imagini cu Maria si Stefan cand erau bebelusi si se ameasteca toate, apoi ma vad peste ani si mi-i imaginez pe toti trei frumosi si oameni mari... E depresie???

Asa ca va recomand inca o data, ca in ciuda tuturor durerilor si problemelor inerente, sa va bururati de burtica! Mie ultima perioada mi s-a parut cea mai frumoasa, cu toate ca m-am plans si eu intr-una de diverse pe aici.

Bine, starea de mai sus m-a apucat azi pentru ca sunt singura cu el acasa. Maria si Stefan sunt plecati la o petrecere si vin diseara, asa ca eu stau cu bb si bocesc .

Asta dupa ce azi am avut o zi plina. M-a "programat" Elena (femeia care ma ajuta la curatenie) la preot. Eu, recunosc, nu m-as fi dus pana la botez. Noroc cu ea, ca mi-a zis ca pana nu imi citeste preotul si nu imi face "apa" la copil nu vrea sa il vada. Asa ca alergam cu el prin casa, sa nu dea nas in nas cu Elena si mi-am zis ca nu pot sa o tin asa pana la botez . Am fost totusi foarte emotionata la biserica. Poate de acolo mi se trage starea melancolia.

Preotul m-a complimentat ca ma simt foarte bine pentru cineva care a nascut de asa putin timp, ca el se gandea ca mai bine venea el acasa. Si daca am auzit eu ca sunt asa de sanatoasa , am plecat la Selgros ca aveam cumparaturi urgente de facut . Asta vineri pe drumul spre mare . Am intrat intr-un miniblocaj in trafic, apoi am dat de o parcare plina la Selgros si de la atata lume m-a luat ameteala . De fapt, cred ca simteam deja nevoia de o iesire, ca nu am vazut prea multi oameni in ultimul timp . Si uite asa mica mea iesire la biserica din Eforie s-a transformat intr-o excursie de doua ore jumate. Si mi-a fost dor de pui!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Cornelia or fi adevarate si astea d'ale bisericii, bine ca ai mers! E normala starea ta melancolica, erai destul de obosita, stii bine ca n-ai stat locului suficient! Cel mai important este ca tu realizezi ca treci printr-o perioada altfel!
Incearca ceai de sunatoare, Omega3....d'astea linistitoare!

Lorelay, sa ma ajungi din urma cat mai repede cu mobila...asa m-am usurat azi ca am mutat ceva haine d'ale Alexiei, parca se aseaza treburile un pic!

Anemona si eu sunt pro ceva bijuterii langa parfum, chiar si gablonzuri...gandeste-te si tu cam ce fel de bijuterii ai vazut purtand!

Nusy multumim pt link-ul anticolici, mai ales ca-i incercat de tine! AM mai auzit mamici care spun ca au reactionat binisor bb-ii carora li s-a administrat Infacol.

Cri mami de Ale ( 2003) & +32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

cornelia, mi-ai inmuiat sufletul cu mesajul tau. asa eram eu dupa prima nastere...plangeam cu ana in brate.

o sa treaca starea asta. sa-ti fie sanatosi copilasii si sa ajunga oameni mari!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

CORNELIA mi-au dat lacrimile citind mesajul tau . Asa am patit si eu dupa prima sarcina , plangeam toata ziua cu Luiza in brate pana venea sotul seara de la servici si mama sa i faca baita . Sa speram ca de data asta va fi altfel ... dar cine stie ... Imi vine sa plang de pe acuma cand ma gandesc ca mai am putin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

buna fetele
YLLA felicitari!LUCA ANDREI sa cresti mare si frumos si sa ai parte numai de lucruri bune
SIACOB felicitari si tie si sa fie sanatoasa BEATRICE.
eu am nervi nu stiu de ce si su nt agitata se apropie termenul si eu paraca nici semn sa nasccreca am inebunit.am mers de am spart azi pe jos si nu am nimic nici macar picioarele nu ma dor si inainte daca mergeam cu cainele in parc 15 min nu mai puteam de oboseala

monica mamica in devenire+39denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

hello

am ajuns in sfrasit acasa, plecat ade la 7,30...nu mai pot, daca n-am nascut azi sigur n-o sa nasc pana marti, deci...am ajuns la spital mi-a luat sange , m-a monitorizat , totul bine si frumos pe la 11 am scapat, trebuie sa ma prezint marti la 3,30 la spital pt cezariana

dupa spital direct la casuta ca au venit de 2 zile baietii cu mobila si monteaza la greu si eu normal trebuie sa vaz cu ochii mei ca altfel nu pot si normal ca mai pun mana si dau si cu aspiratorul si cu o matura...azi am muncit de mi-au iesit ochii, bine am luat doar grosul ca restul o sa faca o tanti care o sa vina sapt viitoare , as fi putut sa o las pe ea sa faca totul dar nu aveam stare in mine , oicum vad ca nu s-a intamplat nimic si chiar daca ar fi sa se intample as fi fericita sa scap mai repede dar bubulinei ii plac in burtic asa ca sigur nu iese si daca m-as apuca de zugravit

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 5 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am vazut ca s-au mai copt niste zmeurele

Felicitari Siacob! Bine ai venit pe lume Beatrice!

Felicitari Ylla! Bine ai venit pe lume Luca Andrei!

am vazut si pe bebe Edi al Giovei care e un dulcic , iti vine sa-l papi

Cornelia ma facushi sa cu mesajul tau ...mi-am adus aminte ca asa faceam si eu cu Cezar

ma duc sa bag la spa;at niste rufe si ma duc in pat ca-mi ajunge pe ziua de azi
maine iar am la treabaaaaaa, in primul rand sa fac curat in toata casa sa vina bebe in curatenie ca in casa noua nu apuc sa ma mut, apoi o sa montam si noi patutul , o sa calc sa las totul in ordine si sper sa ajung sa cummar la copil carut ca nici pana azi nu am ajuns

si we placut la toata lumea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 5 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Cornelia, asa sunt si eu...Cred ca e un fel de depresie postnatala. Sunt coplesitoare sentimentele, e incredibil. Si eu plang din orice, e de ajuns sa ma uit la piersica mea scumpa, si ma apuca bocitul, iar daca imi trage si un zambet in somn, chiar ca mor. Si acum, pe masura ce scriu, imi curg lacrimile. Saptamana asta am fost la doc sa imi scoata firele...am zis ca mor de dorul ei, am avut un nod in gat si lacrimi in ochi tot drumul. Nu-mi inchipuiam ca poti iubi atat de mult, nu mai conteaza nimic in afara de ea. Si ma gandesc oarecum cu groaza ca fiecare zi e unica, fiecare fatuca pe care o face e unica, fiecare zambet, si va creste atat de repede.... Nu inteleg cum au suflet femeile care isi abandoneaza copiii, sau mai rau...Cum sa nu te indragostesti de ei, cum sa nu-i iubesti? Offff, sigur e depresie...M-a luat rau plansul, nici nu mai pot sa scriu! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Continuam aici in aceeasi doza de optimism

Mergi la inceput