Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Felicitari tuturor mamicutelor care au scos zmeuricile zilele astea.sa fiti sanatosi cu totii,bebeii cumintei,fara colicei si papaciosi ca atunci fac si nani bine
Eu am fost azi la spital pt analize,am ajuns la 8.30 in spital si am iesit la 12 fix ,am crezut ca acolo raman.Dr a intrat de 2 ori in sala de nasteri,apoi a mai trebuit sa vada si pacientele deja internate.ce mai...ba-la-muc.Mi-a facut internare de o zi,mi-a luat sange,urina,culturi de col,mi-a facut si eco si cica am placenta gr 1 si DPN-ul pe 07.08 ,cand mie inca de la eco de 14 sapt Iosup mi-a zis ca am placenta gr 2,si ultima eco 3-4D am facut-o acum 3 saptamani si tot gr 2 era,si DPN-ul 31 iulie-3 august.Marti trebuie sa merg dupa rezultate,sper sa pot vb mai mult cu el atunci sa vad si de rezerva si de toate detaliile legate de internare si nastere,ca eu vreau sa ma internez putintel mai repede daca ajung la DPN.Trebuia sa merg si dupa analizele de anticorpi,dar eram sfarsita si am venit diret acasa,sper sa fie ok,ca la primele 2 sarcini nu am avut nevoie de anticorpi si dupa a doua nastere mi-a facut si vaccinul.
MC2008,stai linistita ca daca Suciu stia de incompatibilitatea de grupa,te trimitea la analize ca pt el e important.Acum in sarcina asta nu am facut pana acum analiza si cand i-am zis.....m-a cam certat.Marti vrea sa vada si rezultatul si el.
V-am pupicit ca ne pregatim sa decolam la tzarania ca e ziua socrelului si o sa ramanem acolo in we .Pupici tuturor

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

35sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Felicitari Ylla si Siacob si bun venit zmeuricilor sa fiti sanatosi si papaciosi.

Eu tocmai am primit o veste buna si trebuia sa o impartasesc cu voi .Am primit rezultatele de la testul pt diabet si totul este normal asa ca am sarbatorit de una singura mancand o inghetata imensa .Vreau sa fac si o tarta cu visine ca m-ati omorat cu ea dar nu mai am reteta va rog daca isi face cineva mila de mine sa o mai scrie odata .

Ieri am fost si la moasa sa ne vada totul e bine bebelina e in pozitie speram sa nu se intoarca iar in rest nimic nou.

32+

cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

theea felicitari pentru rezultatul la testul de glicemie...si pofta buna la tarta de visine (eu din pacate nu stiu reteta ca sunt antitalent la bucatarie)

Alex@Sara la MC2008 este vorba de incompatibilitate de grupa sangvina (pentru care nu exista vaccin) si nu de incompatibilitate de RH.

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna si de la noi ! Ylla , Giova , Siacobsa va traiasca bebeii , sa fie sanatosi !
Noi azi mergem la control sa vedem ce face bebelina , de dimineata am avut tensiunea putin mai mare , dar mi-a fost luata dupa ce m-am plimbat prin mai multe locuri , in mare s-a reglat , sper sa nu mai fie probleme !
De maine implinim si noi 37 saptamani si sper ca bebelina sa iasa mai repede , cacai chiar daca mi s-a spus ca numai tenisiunea peste 16 este ff periculoasa pentru bebe , eu tot in stres stau , poate sa-mi spuna dr. orice mi-ar spune !
s 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely_cta

Crixia cum o cheama pe pediatra la care te duci cu Alexia?

33 + sapt cu David Andrei

Carmen Dumbrava

Poate ai mai auzit despre ea pe forum...acum lasand modestia la o parte, eu am recomandat-o pe forum si vad ca exista cativa pacienti constanti!

Cri mami de Ale ( 2003) & +31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Ely_cta o sa-ti dai seama. va fi altceva, ai sa vezi. parca vei vrea sa muti si mobila ceva. O sa te simti plina de energie pe care vei dori sa o folosesti facand ceva. Noi mai avem pana o sa intram in focurile nasterii. deci inca nu suntem cu morcovul in
Eu nu as vrea sa ajung chiar la 40 de saptamani care se implinesc pe 19 august. dar vreau neaparat sa vina dupa 1 august. Am tratat deja cu Maya sa steai in burtik pana atunci. Sper sa fi inteles ce i-am zis eu

33+viitoare mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Theea,felicitari pt. rezultatul testului....si spor la bucatarit!Lorelay,imi pare rau ca nu te simti bine,odihneste-te si nu iesi din casa!Sper sa ai gura aurita si sa se apropie momentul,sunt tare nerabdatoareEly_Cta,si eu am o problema cu curatenia...cel putin sotul asa zice.Dar acum e altfel.....nu ca pana acum nu as fi facut curatenie,insa nu rezistam sa lucrez mult,fara sa ma odihnesc....Insa acum?Zici ca am duracell in loc de morcovi.....nu ma simt obosita deloc,misun in toata casa,am tras fotoliile deoparte,etc.....So,sper sa fie un semn,ceva,si sa nu fi lucrat degeabaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Azi a sosit mobilierul si sunt happy, ma pot apuca de spalat, calcat....aranjat cuibul! Mobila este un sifonier, o servanta cu sertare si birou(pt Alexia). In rafturi, sertare am asezat o parte din lucrurile Alexiei si am facut loc in dormitorul meu pt lucrurile lui bb2. Voi ati trecut prin febra asta, pt unele sunt amintiri deja!

Cri mami de Ale ( 2003) & +31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

O tarta delicioasa cu visine, usor de preparat. Se pot folosii si visine congelate sau compot.

Ingrediente:
7oua, 300g zahar, 300g faina, 500g visine, jumatate plic cu amoniu. mirodenii, un praf de sare.

Mod de preparare:
Se despart alubusile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu zaharul, pana acesta se topeste. Se adauga pe rand galbenusurile, amoniu stins cu otet, sarea, mirodeniile si faina.
Se unge tava cu ulei si tapetata cu faina. Peste aluat se pun visinile (fara samburi, iar daca le avem puse cu aspirina, se scurg de zeama).
Cuptorul trebuie sa fie incalzit. Se coace la foc potrivit circa 30 minute.
Pofta buna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Pooh pentru tine . Sa vina bebe cat mai repede.
Nu mai ies din casa. SZtau ma mai misc pe aici apoi ma pun in pat 10 min, va mai citesc iar ma pun in pat. Nu inteleg de unde am ameteala asta dar oricum nu mai am curajul sa plec din casa singura...
Crixia eu inca nu am primit mobilierul pentru camera bblinei. Abia pe 16 iulie ne vine. Si numai dupa aceea ma apuc de pregatit camera. Asa ca tu esti norocoasa ca o sa termini mai repede

33+viitoare mami de Maya

Mergi la inceput