Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Siacob,felicitari mamico!Sa ai o bebelina cuminte si mancacioasa!

33 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Crixia cum o cheama pe pediatra la care te duci cu Alexia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

siacob, felicitari!!! sa va traiasca bebelina Beatrice!!!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Siacob FELICITARI !!!! Beatrice sa fii sanatoasa si norocoasa!!!!

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am observat ca daca implinesti 38 sapt ai sanse sa duci pana in sapt 40. Asa ca [maoreta] vor fii pentru cele ce au implinit 37 sapt. O fii vara de vina

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Siacob felicitari pentru bebelina Beatrice .

Azi am fost si eu sa fac un echo si dr a zis ca bb e in pozitie craniana si bate cu capul la usa ... am acuma 37 saptamani si o zi . Deja mi se face frica cand ma gandesc ca se apropie ziua cea mare .
La prima nastere nu am stiut la ce sa ma astept dar acuma ... si mai ales cand vad ca majoritatea ati nascut pe la 37 sapt -38 sapt ...Va pupam pe toate si va dorim nastere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Felicitari Siacob! Bine ai venit zmeurica Beatrice. Asteptam fotografii cat mai repede si povestea nasterii.
Eu nu am mai ajuns unde aveam treaba. V-am spus de dimineata ca am o zi incarcata. Am plecata de acasa si dupa vre-o 400-500 de metri mi-a venit rau. Totul se invartea cu mine, Nu aveam aer si tremuram toata. Abia am reusit sa ma intorc acasa. Cum am ajuns direct in pat m-am asezat. Am dormit pana pe la 13:30. M-am trezit, am mancat ceva dar am aceeasi stare. Imi tremura corpul, nu pot sa misc brusc capul ca ametesc, ma sufoc... Asa ca toate planurile pentru ziua de azi s-au dus.... Uf nu stiu ce am ....ca de dimineata ma simteam asa de bine.
Pooh daca te simti plina de energie si te-ai apucat de curatenie, atunci sigur momentul nasterii este foarte aproape. Am auzit si o explicatie logica la acest lucru. Se zice ca organismul se pregateste de nastere si atunci nivelul de adrenalina creste in organism. in general atunci le apuca pe viitoarle mame sa faca curatenie, sa mute mobila, etc pentru ca se simt pline de energie.
MC am tot citit ultimele postari ale tale si nu prea inteleg ingrijorarea ta. Si la noi este aceeasi situatie, eu am AII si sotul B3 dar nimeni nu ne-a atentionat ce ceea ce spui tu.Si eu sunt la prima sarcina si nu am facut nici un fel de teste in privinta asta. Nu-mi spui te rog si mie cine ti-a atras atentia asupra acestui lucru? Poate imi trimiti un PM cu mai multe informatii in legatura cu aceasta incompatibilitatea. De unde ti-ai dat seama ca este ceva in neregula? De la bubitele care ti-au aparut pe Burtik?
cat despre soacra... Eu merg pe principiu ca ea nu trebuie sa afle tot ce se intampla la noi in familie. Asa ca sunt foarte atenta la ce trebuie sa stie si ce nu. si crede-ma ca cel mai bine este ca ea sa stea cat mai departe de ceea ce se intampla cu voi. Mai ales ca devin destul de prapastioase cand vine vorba de nepoti. Daca mai este si genul acela care nici acum nu se desparte de copiii ei( chiar daca ei sunt casatoriti, au familii) atunci cu atat este mai bine sa stea mai departe de cuibul vostru.

33+viitoare mami de Maya

Mergi la inceput

Lorelay,si eu am citit faza cu curatenia,dar eu sunt obsedata de curatenie si in fiecare zi mai gasesc cate ceva de facut,asa ca nu prea o sa-mi dau seama cand va soso momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Buna fetelor,

ce active mai sunteti...am incercat sa recuperez, dar mai am ceva de citit. :))
In primul rand felicitari pentru noile zmeurici si proaspetele mamici. Vad ca odata cu intrarea in odisee, zmeuricile si-au intrat in drepturi. Si ce zmeurici frumosi!
Stie cineva ceva de Adriana? M-am tot gandit la ea, stiu ca astazi avea control si era emotionata...
Alex@Sara, cam tarziu, dar multumesc cu sfaturile legate de dieta in timpul alaptarii. Am papat o felie de pepene, si a urlat de mama focului, de unde am dedus ca nu i-a facut bine. Asa ca am renuntat. Si-asa am tare putin laptic, cu tot galactogilul si ceaiurile pe care le consum, si nu vreau sa-l stric si pe-asta..

Va pup, fug sa ma pompez :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Euphoria spune:

Rallu, imi pare rau ca nu esti ok cu operatia. Mie mi-a fost recomandata o crema, zeraderm, care face minuni cu operatiile...Ma dau de cateva zile cu ea, si taietura imi arata foarte bine, de-abia se vede. E foarte scumpa, ce-i drept, dar eu sunt multumita de ea. Nu stiu daca poate fi folosita si in cazul tau, eu am avut noroc si nu am avut nici o problema, mie mi-au dat-o pentru o cicatrizare frumoasa, dar poate poti intreba doctorul daca e ok sa o folosesti. Recuperare usoara, si laptic mult!

Mergi la inceput