Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Felicitari Ylla si bine ai venit pe lume bebe Luca Andrei..sa ai parte numai de bucurii si impliniri toata viata ta

Ce bebe frumos si roz e Edi sa iti traiasca Giova...merita

Adriana parca merge astai la control..eu pentru ea scot agitatele

Moni fetitele tale au gasit un cuib bun si caldut in burtica asa ca mai stau ele parca vad ca te prinde 38-39 saptamani.

Pooh azi ai termenul..uite o agitata pentru tine ca dupa smotru si curatenia cu care te lauzi parca te vad

Mica bafta la doctor azi sa vii si sa ne spui ce si cum..nu scot agitata inca..sau ???

s37 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

N-am plecat inca ... a trebuit al meu sa dea o fuga si pana la servici Asa ca astept ...
blanca, stiu si eu ... inca nu scoate agitatele, sa vedem ce zice, ce-i cu durerile astea. Dau eu un sms la pooh daca e cazul Desi ... parca simt ca se apropie termenul, am eu asa un feeling

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si36+ cu Teodora
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

neatza, fetelor!

Acum m-am intors de la analizele de sange. Am fost sa imi fac testul ala de compatibilitate. Dar o sa fie gata peste 9 zile maxim . Pana atunci o sa stau cu morcovelul...

Am facut atatea analize sarcina asta...numai pe asta nu . Nu imi vine sa cred. Daca pateste bebe ceva, o iau razna.

am intrebat-o pe dr care ar putea fi consecinta, adica daca bebe ar putea pati ceva, si mi-a zis sa stau linistita . Din cate am inteles vb cu cineva, copilul ar putea iesi anemic, sau cu icter o perioada un pic mai lunga. Am auzit bine?
Are cum sa mai imi faca dozarea de anticorpi la sarcina asa de avansata? Si daca da, ma mai ajuta la ceva?

Ma scuzati fetelor ca sunt atatea intrebari, insa chiar nu stiu, si numai cand ma gadesc ca bebe ar putea pati ceva imi vine sa imi dau palme...

Va pupa o stresata!!!

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Giova, ce frumusete de baietel! Si mamica lui arata foarte bine, nici nu zici ca a stat in travaliu de pe o zi pe alta! Abia astept sa ne povestesti cum a venit pe lume puiul.

Oare terminarea gemurilor a fost semn ca e timpul sa vina bb? Stiu ca te-ai apucat prima (ne-ai dat si ideea si reteta), eu am terminat aseara ultimele borcane, sper sa fie un semn si pe bb al nostru .

Ylla, felicitari, sa fiti sanatosi, recuperare usoara, laptic mult!

Cat despre aranjatul cuibului, eu de o luna sunt pusa pe curatenie si reparatii. L-am innebunit pe sot, cheama tamplar, cheama instalator, cheama electrician, sa arate casa perfect. Fac si eu ce pot, dar el saracul e deja epuizat de cate sarcini are. Pentru maine iar am o gramada de planuri, duminica picam lati toata ziua. Saptamana viitoare chiar va fi cuibul gata.

Ely-ct, eu ma simt la fel de bine in s37 ca in s33. Ieri am iesit de doua ori la plimbare, urc scarile zilnic, etc. Vezi ca exista niste pozitii si niste miscari care pot face bebelusul sa se intoarca. Uite-te pe net dupa ele. Poate au efect si scapi de ceza.

Moni, felicitari pentru bebite maricele! Mult inainte!

Bebe Balasz, hai afara! E ziua ta!

Dianka, Monica2008, Anemona, scoatem agitatele pentru voi

Haideti, fetelor, macar o zmeurica pe zi sa avem!

37+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaaaaa ???? mie imi trebe vreo 2-3 sa imi revin,norocut ca aici se beau cafelele juma juma cu lapte.

giova,ti-am vazut puiutul scump si frumos,sa va traiasca si sa fie sanatos

ylla,felicitari scumpa din inima ptr bebe

uliasi,bine ai venit in gasca noastra.mai da detalii despre tine,cum esti?cum te simti?scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare

mqqm,moni all okay
nu m-am distrat absolut deloc ieri,am fost pe afara cu fata toata ziua si apoi la masa in oras cu sora mea.am fost suparata fiindca nu a venit sotzu` acasa si eu ma asteptam sa apara din moment in moment,so...am fost singura,doar cu Ebonee si sora mea
asa trista era ca nici nu am reusit sa dorm,pana la 12 m-am uitat la tv. apoi am atipit,la 2-3-5 la baie si apoi pe reprize asta,am reusit sa atipesc.am niste ochi umflati de zici ca m-a batut careva :((.nu stiu de unde atata tristete pe mine ca nu ma afectau pana acum treburile astea acu mi se pare comic,insa ieri eram praf de suparare:))

azi trebe sa imi i-au si eu rezultatele de la secretia de col,sper sa fie bine,

am incercat aseara sa pun niste poze cu noi si cat timp se incarcau,mi-a umblat mandra la calculator,eu nu am observat
a facut hocus-pocus si mi-a disparut de tot contul de pe weshotstrebe sa lucrez la altul insa imi e cam lene acum,poate mai tarziu,trebe sa hranesc puiul flamand

succes fetelor care mergeti la eco sau la controale azi,sa veniti cu vesti bune mica,poate te opreste doc

moni,felicitari ptr grasunele,mai putin,mai putin si le tii in brate

am fugit la trebi,numai bine

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

MC2008 am scris si ieri, dar cred ca esti stresata tare si nu e cazul

Incompatibilitatea de grup poate duce la boala hemolitica sau la icter prelungit. Exista un risc....dar e un risc minor in comparatie de exemplu cu efectele pe care le da incompatibilitatea de RH.

Boala hemolitica este de fapt anemia. Boala hemolitica este rezultatul unui conflict imunologic intre mama si fatul ei : pe hematiile fatului exista un antigen, care lipseste de pe hematiile mamei. Hematiile fetale trec in circulatia materna la nivelul placentei si declanseaza secretia de anticorpi contra antigenului fetal. Acesti anticorpi trec prin placenta in circulatia fatului, unde declanseata hemoliza cu doua consecinte majore pentru copil: anemia si hiperbilirubinemia.

Iar analiza facuta de tine astazi este (cred) de fapt dozarea de anticorpi. Dozarea nu este un tratament, ci chiar identificarea de anticorpi pe care i-ar putea produce mama impotriva fatului si concentratia lor (titru) care ar putea indica sau nu suferinta fatului.
Mai gasesti informatii si www.sfatmedical.ro/Sarcina_si_nasterea/Despre_boala/Incompatibilitatea_sanguina_Rh_si_de_grup_ABO/Incompatibilitatea_de_grup_ABO" target="_blank">aici

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

danielle pupici de la distanta ca sa nu mai fii suparata ca ai petrecut ziua ta fara sotior. Las' ca puneti voi de o petrecere mare cand vine si Melissa. Asteptam pozele

aaa...si nou venita in clubul zmeurelelor este liluc si nu uliiasi. Uliiasi este veterana printre gravidutzele de zmeurele

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Eu prin zona,parca vad ca nasc peste aproape 2 saptamanica termenul cam prin 10-14 ar fi dupa dr.Insa ma simt in forma maxima,cum nu m-am simtit chiar demult....o fi un semn,ceva?Fac mancare,smotru,am spalat si am intins 2 ture de rufe.....Altadata lucram 5 minute si 10 eram la orizontala....acum zici ca-s bagata in priza......La m-as baga,daca as avea cu cine....sotul e cam fricos,din pacatePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MC2008 spune:

alinutza78, ai dreptate ca sunt foarte stresata, si scuza-ma pentru asta, insa factorul de stres se afla chiar lanaga mine...SOACRA, care s-a pensionat pentru bb si sta cu noi, si de cand a aflat de chestia asta imi repeta zilnic "asta se facea la inceputul sarcinii..."etc etc, si o spune pe un ton de ma scoate din sarite, cum ca nu as fi o mama buna. Si fiind prima sarcina, sunt panicata, mai ales de cand cu pruritul asta de poe corp. Si ce mai...hormonii cared ca urla in mine. Eu eram o persoana optimista, iar sarcina asta a fost cea mai usoara, fara greturi, ameteleli etc. Nu ma asteptam sa para atatea la final.

Merci mult pentru articol, este super ok. O sa incerc sa ma linistesc pe cat posibil pana cand am rez analizelor.

Imi cer scuze inca o data ptr stres. O sa incerc sa ma calmez.

35 saptamani Mami de Tudor !!!!

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Giova sa iti traiasca bb Eduard! Te asteptam sa ne povestesti prin ce ai trecut, cred ca multe, dar bine ca acum e totul ok.

Ylla Felicitari pt. Luca! SI pe tine te asteptam cu povestea nasterii.

Cine urmeaza? mica, succes, sa ne dai de stire care e treaba la Cluj.

alinutza, ai invins raceala? Am vazut niste videos cu mamicile, taticii si bbeii de la AC, dragut tare cum inoata delfinasii pe acolo. Numai ca erau cam multi si cam galagie, dar oricum e super, celor mici le place apa (si mie la fel )

mQQm, nu mai are rabdare Denisa, ai? Se lasa asteptat Pepit, bravo lui, ca e star domne' ce mai!
Eu nu mi-s nici cu masina de cusut nici cu cititul, mai fac cate un pic de cumparaturi, plimbari regulate, da mai ales imi cam "canta" niste bluzuri asha, de aia citesc da' nu prea am chef de scris. Plus ca ma cam enerveaza caldura asta, cand vin de la plimbare (adeka pe la 10-11 seara) is leoarca, desi nu alerg, dar e multa umiditate . Cam asta.

37+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput