Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 15
alinutza78 spune:
MC2008 nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru starea de stres...este specifica sarcinii..si este dreptul nostru sa ne panicam, sa ne stresam, nu??? 
Iar pe soacra...
Nu aveai de unde sa stii de incompatibilitate de grup...asta e treaba medicului. Incearca sa nu o bagi in seama...si incearca sa stai linistita pana la rezultate (stiu ca e usor de spus si greu de aplicat
). Cum spunea si medicul de la cursurile de prim ajutor "daca nu aveti grupa 01 nici nu merita sa discutam..."
Motana ce bluzuri iti canta acum?
Sa zicem ca am invins raceala..la mine se manifesta cu laringita, stranut si stare de blegeala
. Am scapat de starea de blegeala...
Si eu sufar de caldura....ca un caine
...am acum in camera AC pus pe 20 de grade si eu transpir...

Alinutza
s35 viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 danielle pupici de la distanta ![]() ![]() ca sa nu mai fii suparata ca ai petrecut ziua ta fara sotior. Las' ca puneti voi de o petrecere mare cand vine si Melissa . Asteptam pozele![]() aaa...si nou venita in clubul zmeurelelor este liluc si nu uliiasi. Uliiasi este veterana printre gravidutzele de zmeurele ![]() Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru |
multumesc frumos de corectura alinutza

fetelor,scuzati o graviduta cu neuronu` obosit pls pls

liluc,bine ai venit printre noi

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

pogos spune:
buna fete!
ylla felicitari! bine ai venit pe lume bebe Luca Andrei!
giova e o scumpete baietelul tau! sa fie sanatos si sa aiba o viata frumoasa!
bafta astazi la toate fetele care merg la doctori!
bun venit noilor fete!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si
cu
Tudor Petru
AMR aprox 3 saptamani
ely_cta spune:
Neata si de la noi!
Ylla,felicitari si sa fiti sanatosi!
Giova,e asa de scump BB tau!Va asteptam acasa!
Pooh,tare energica esti!Imi place
!Eu il luam pe sot cu forta...
Alinutza,multumim 
Noce,si eu sper sa raman la fel de energica ca si acum...cu emotiile e mai rau,dar o sa incerc sa le stapanesc,mai ales ca nu or fi ei asa de sadici sa chinuie o gravidutza!
Eu azi am program de calcat si curatenie.Mai pe seara iesim la plimbare,dar sa se mai racoreasca afara ca sunt tare rea de caldura!
Revin...
33 + sapt cu
David Andrei
Alina spune:
'neatza fetele!
Bine ai venit,bebe Luca Andrei!
Ylla,sa-ti traiasca comoara si sa va aduca numai bucurii!
Foarte dragalas bebita Eduard,chiar daca e in scutecel roz,el are figura bine conturata de baietel
.
Patricia,succes la eco,sa vii cu vesti bune.Cum au iesit testele de glicemie?Ce de treaba faci,mai poti?
mQQm,oh,tu stii ca si eu abia respir
.Zici ca am 100 de kg si fumez 3 pachete pe zi
.
.Am luat de ieri siropul cu fier si dupa aceea imi e cam greata.Tu ce produs iei,cum se numeste ca poate il gasesc si pe-aici?Nici asta nu e concentrat si cica gravidele il tolereaza bine,are arome,e usor de "tras"pe git
.
Cum mai sunt visinele,tot necoapte?Azi am gasit,in sfirsit,si aici visine,am luat sa fac miine praji dar sunt extrem de acre,cred ca nu a fost suficient soare cind s-au copt.
Alinutza,scuzzi,numai retinusem ca inca nu s-a dus ureaplasma
.Cum mai stai cu raceala?
Stii,eu din pozele cu baietul meu imi dau seama doar ca seamana bine cu sora,cind era bebe
,nu ca ar semana cu noi.Nici acum nu seamana izbitor cu vreun parinte,ci si cu mama mea,ochii mei,fruntea si gura sotului...de la fiecare cite ceva.Acum doctorul zise ca va avea ochi deschisi,ar fi si cazul ca in familia sotului toti is cu ochi albastri
.
Pooh,azi e termenul tau,pregatim pampoanele sau mai vreai ragaz?![]()
MC,ai incopatibilitate de grup RH?
Gata,ma intorc la lucru.Eu is ca Ana lui Manole
.Am lucrat toata sapt la niste poze sa le aranjez,sa le optimizez,am scris pe ele,am facut masuratori si imi scrise sefa ca altfel vroia
asa ca ma apuc sa recuperez,daca nu,fac din nou
.
Oare-i de rau,pe mine nu ma apuca deloc aranjarea cuibului
,totusi miine incepem sa montam camera lui bebe.
O zi racoroasa si fara contractii va doresc!
Alina,mami de printesa si
baby 
MC2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinutza78 MC2008 nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru starea de stres...este specifica sarcinii..si este dreptul nostru sa ne panicam, sa ne stresam, nu??? ![]() Iar pe soacra... Nu aveai de unde sa stii de incompatibilitate de grup...asta e treaba medicului. Incearca sa nu o bagi in seama...si incearca sa stai linistita pana la rezultate (stiu ca e usor de spus si greu de aplicat![]() |

alinutza, merci de sfaturi. O sa incerc sa ma calmez...si daca nu merge omor soacra
Te pup

35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani
MC2008 spune:
Alina, se pare ca ar fi incompatibilitate de grup. Eu am A2 RH Pozitiv, sotul are B3, RH nu stim. Si am aflat de aceasta incompatibilitate de grup, asa ca azi am fost sa imi fac analizele. ce ma enerveaza este ca nu am stiut pana acum, ca noral ca le faceam. acum ca stau sa ma gandecs bine, la prima eco am fost la alt dr, pana sa il aleg pe actualul. Si eram cu sotu dupa mine. Si l-am intrebat daca poate fi o prblema, si mi-a spus ca daca este vb de rh (ca eu il am poz), nu mai conteaza sotul. Si am ramas asa ca tampitii.
Lui asta i-a intrat in cap ca nu este nici o prb, si nu si-a mai facut nimic, iar eu nu le-am facut ptr ca nu stiam de incom. de grup
.
Iar acum sunt panicata si stresata pe ultima suta de metri ca de ce nu le-am facut, daca imi iese ceva naspa etc etc.
Incerc sa ma calmez pe cat posibil pana la primirea rez.
35 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 5 saptamani 
siacob spune:
Salutare zmeurici!
Dupa o absenta motivata, am revenit sa imbogatim listuta zmeuricilor coapte.![]()
Dupa 7 zile de spitalizare, pe 28 iunie, la 22.20 a venit pe lumea zmeurica noastra, Beatrice, prin cezariana la 37 de saptamani si 4 zile, cu 2.750 kg si 48 cm.
Va pup si multa sanatate proaspetelor mamici si bebelusi sanatosi.
Revin mai tarziu cu poze.
Pupici 
36+
Beatrice
pooh spune:
Mesaj de la Giova:Sunt ok.Asteptam lapticul,beau ceai si galactogil la greu.Bb e un urlator cand e ora mesei.Luni cred ca venim acasa.Felicitari mamicilor.Pusi.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)
blanca000 spune:
Oooo..chiar ma gandeam la tine Siacob caci ti-am facut galerie la vreme apotrivita si tu nimic...sa iti traiasca bebe Beatrice, sa fie sanatoasa, frumoasa si plina de voie buna..si multtt noroc.
s37
Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004