Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am vazut acum si eu pozele cu Edi, vai ce scump e .
Micaalsa, drum bun si sa te intorci aziin aceeasi formula .
Jul81, dupa cum vezi anul acesta zmeuricile se coc la 37 sapt. Bine ca nu e o regula, dar nici ca apar pe lume la 40 sapt nu e o regula. Asa ca depinde de copil. Important e sa fie sanatos.

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow, ce frumusel si dragutel de bebelus Eduard de Giova!!!
Si VAI ce mult seamana cu una din pozele de la echo 3d in care l-am vazut nu demult!

Hai ca trag si eu nadejde acum ca nu s-a schimbat nici al meu prea mult, ca dupa ce-am trecut de faza creepy si alien, chiar am ajuns sa-l "cunoastem" pe baietelul nostru din pozele de la echo.

Ylla, sa-ti traiasca bebe Luca Andrei, sa fie cuminte si fericit, papacios si necolicos! Bebe mic, bine ai venit pe lume, o viata lunga si implinita!

Scriu din amintiri, asa ca iar, scuze de omisiuni.

Pooh, sar'na de morcov, da'l mai tii tu un picutz, please? Ca io inca nu realizez ca e asa de curand, lasa-ma-n inconstienta mea, hihi... Vaii ca mari treb sa fie frunzele alea la tine. Hai curaj, ca o sa fie bine! Io am sterilizat alea ca erau noi si "sa le bag in familie", altfel eu nu prea m-am omorat cu obiceiul asta. Mai ales ca acum am program de "sanitizat" la masina de spalat vase si cred ca-i arhisuficient pt pretentiile mele, ca la ailalti le spalam doar cu detergent. Da' nu faceti ca mine.

Fetele felicitari pt vestile bune la echo, bebeii nostrii sunt cei mai cuminti. Moni, elenada, ale voastre-s din cale-afara! Role-models!

buburuza, stai cuminte sa mai astepte bubu!

Patricia, tinem pumnii sa vii cu vesti bune azi.

Cine urmeaza maine, atunci?

Alinutza, multam de urari, tu cum mai esti cu racelile si treburi? Sper ca bine! Ce chestie cu incompatibilitatile alea, nici nu stiam.

Lucialu, esti asa de scumpa cum raspunzi tu la toata lumea, stai cuminte-n patuc, sa creasca bebelina mare, mie una-mi ajunge si numai "e ok!".

Ca intrebai, cum nu curge apa afara la dilatare... lichidul amniotic e in sacul amniotic, in interiorul uterului. Deci colul uterin mai intai se aplatizeaza, dupa care incepe sa se dilate. Sacul poate sa se rupa oricand in procesul nasterii, si pana cand e intact nu curge lichidul. Zice-se ca e cu atat mai bine cu cat sta mai mult intact, ca ajuta la dilatare si ofera un pic de protectie craniului lui bebe, ca o pernita acolo. Sper ca te-am lamurit un pic, nu ca as fi doxa nici eu, dar nu ma doare sa scriu.

Alina, bravo pt lucrusoarele lui bebe, o sa fie un print elegant! Eu iau un fel de fier care nu are efecte secundare si o rata de absorbtie f buna, eu le iau ca am dificultati de a lua destul aer, ca si anemia mea a doar acolo la granita. Dar pt ca se mareste si volumul de sange, eu nu prea pot respira bine, asa ca dr a zis sa bag alea. Nu au efecte secundare in cazul meu deloc.

Motana, tu cu ce te ocupi de esti asa tacuta? Cosi la masina, esti la cumparaturi, ori studiezi?

Elly, nu dispera, inca mai e timp sa se intoarca!

Wow ce de nesting instinct pe-aci. Asistenta de la curs ne-a zis ca ala fiind unul din ultimele semne, un puseu de energie nebun, lumea medicala studiaza fenomenul de nu stiu cand si inca nu se stie exact ce il cauzeaza. Dar e "for real"!

In seara asta va scriam si-a venit fie-mea, si-a implantat un deget ascutit in burta mea si i-a zis lui asta micu': you! just get out!
Care micu' nu o baga in seama, il simt eu. Dar cred ca nu mai are rabdare biata de ea...
Eu mi-am pus pe ipod muzica de dus la spital, am muncit fo 3 ore si cand am fost gata mi-a crapat ipodu. Nicicum nu-mi iese, nici aia nu-mi iese.

Acu' realizez ca danielle n-a intrat deloc azi, sau ma insel?? Danielle, all ok?

Mai las si pe maine, ca nu mai termin cu povestile azi...

Editez numai sa zic ca aici la termen e intre 38 si 42 de saptamani.

Si apropos de cea mai activa mamica de zmeura, sa propun la premiul de duracelle ale odiseei pe Alinutza si pe Moniland, ma uimiti cu energia. Moni, n-o sa ai nicio treaba cu gemene, o sa ai timp sa te si plictisesti. Ca Alinutza va merge la baby-swim de la 3 luni cu al ei, e clar. Uof si eu obosesc doar ca scriu mesaje pe forum.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!!Coccorina,mersi de cafea!!!!!Giova,e un dulce bb Edi,nu-mi vine sa cred ca-l tii in brate deja......Luca Andrei,bine ai venit pe lume!Ylla,recuperare rapida!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna dimineata

Ayda m foarte frumos caruciorul…da’ de unde l-ai comandat de a venit in aceeasi zi?

Liluc dupa cum vezi, incompatibilitatea de grup nu este atat de grava ca cea de RH. Cred ca ce poate fi mai grav este un icter prelungit. Dar pentru propria ta liniste intreaba-ti medicul…poate il pui in incurcatura si iti raspunde ca de cand a terminat el facultatea si a invatat hematologia a trecut ceva timp...uite si un link de pe DC, discuta fetele intre ele, poate te mai lamureste/linisteste..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=80320&whichpage=1

Muffi bine ca mai dai un semn de viata....imi pare rau ca te confrunti si tu cu dureri, stai cumintica in pat si vorbeste cu bebe Nikolai sa stea linistit acolo, asa cum face o zmeurica sadea.

Pooh esti durere cu smotru...auzi, intreb si eu ca Ely...ceva ? Nu e mai placut decat smotru?? Hai ca mai e putin...

Anemona
spor la smotru, la urcat scari...poate bebe Alex se indura si vine saptamana asta

Moniland felicitari pentru fetitele tale ascultatoare..si grasunele. Auzi...nu te induri de noi si ne mai trimiti niste poze cu burtica de gemenasi? Tare curioasa sunt sa vad daca ti-a mai crescut burtica...si acum ma crucesc unde incap 5 kg in burtica aia finuta pe care am vazut-o acum cateva saptamani

Patricia bafta astazi la ecografie....Te asteptam cu vesti bune

Ely cta felicitari pentru bebe grasunel...si felicitari pentru silueta..doar 10 kg din care 3 kg bebele? Wowww...Ely eu cred ca din punct de vedere fizic nu o sa ai probleme sa sustii disertatia...ca nu trebuie sa dai proba la sport ...insa daca ai sa faci fata emotiilor?? Tu singura trebuie sa-ti raspunzi...daca esti mai emotiva eu zic sa te linistesti...daca nu, incearca. Eu ce sa zic...cu fiecare zi ce trece nu mai am chef de munca, imi este mintea din ce in ce mai preocupata de venirea strumfului..si nu mai am rabdare sa-mi finalizez lucrarile, ma irita de-a dreptul.

Am vazut strumf de Giova...e scump tare si are niste falcute de nici nu zici ca are mai putin de 3 kg. Tare smechera zmeurica asta...a dat el de veste ca vine pe 1 iulie..da’ a stat la caldurica pana ce a facut exact 37 saptamani ca sa nu strice traditia zmeuricilor...numai sa nu se fi chinuit mult mamica..

Micaalsa bafta astazi la control

Ylla felicitari pentru bebe Andrei Luca....Sa fie un bebe sanatos, cuminte si papacios...iar tie recuperare rapida si mult laptic

Mqqm asa sper si eu....sa semene strumful cu pozele de la ultima echo...ca am trecut prin toate caldurile dupa ecografia de la 22 si 28 de saptamani...Prima imagine de atunci era coloana bebelului...si era parca desprinsa din filmele Alien...brrr...dar la 32 saptamani am vazut o scumpete de baietel, falcos si botos...nici acum nu imi dau seama cu cine seamana din familie...inca mai sunt la recensamantul vecinilor..poate, poate identific ceva trasaturi familiare. Eu am aplicat zilele astea „terapia placintica”...care e sinonima cu puturosenia insasi....da’ am o scuza..raceala asta m-a pleostit de tot. Ma chinui sa termin si eu cartea dr Harvey Karp...am lasat in stand by lucrul...dar revin in forta din week-end...ce placere...Cat despre sportul post-natal..aici chiar m-ai nimerit....cei de la centrul unde merg au conceput un program de get in shape mamy, unde ma duc cu tot cu bebel, eu sport de recuperare si el gimnastica (asta dupa 6 saptamani cand primesc si ok-ul de la medic). Iar la swim...de-abia astept sa ma balacesc cu strumful.

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adrianafredorca,cum te mai simti?Au trecut dureril?Moniland,nu ai zis nimic de dr.....cu ce impresie ai ramas?In spital unde ai fost?Jos la parter sau la 9?MIcaalsa,bafta,sper sa fie totul ok!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs40+(dupa calculele mele)39+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Neatza fetele!
Inca suntem in formula 2 in 1 , tot astept...au inceput emotiile...parca as mai sta parca sunt nerabdatoare, ma incearca multe sentimente acum
Multumesc pt urari cu privire la carucior
Alinutza caruciorul il cautam de mult si nu-l gaseam pe roz...l-am gasit ieri pe site la little baby, caruciorul e Bertoni si mi l-au adus in 2 ore
Moni ma bucur ca sunt cumintele fetitele
Bebe Eduard si bebe Luca Andrei bine ati venit pe lume si voua mamicilor refacere rapida!

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ayda, si mie imi place caruciorul ales de voi, iar tati cred ca de abia asteapta sa-si plimbe fetit prin parc.
Muffi, va pupam si noi. Si stai in pat cat poti tu ca vei face numai bine. Asta pana te anchilozezi .
mqqm, sa ma vei duracelle, cand iau doi copii in brate, cand ii alaptez in acelasi timp si ii schimb deodata
Danielle, cred ca a chefuit ieri prea mult si acum e la refacere. Sau poate ma viseaza
Chiar asa fetelor, azi noapte ceva vis cu mine sau fetitele mele ?
Alinutza, hai ca fac azi o poza si o pun pe contul comun. Dar sa nu te sperii . Am depasit 14 kg, dar nu am ajuns la 15
Pooh, jos la parter nu este eco. Am fost la et 9. Dr. amabil dar nu m-a dat pe spate. A fost o eco in viteza si cred ca vroiam maimulte amanunte asa cum eram obisnuita la cabinetul privat. Dar daca fetele mai stau pana vine Margi, iti dai seama ce surpriza o sa-i fac si a 2-a zi ma si baga in operatie Tu mai poti?

36+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

mai mamici mai intrati, mai dati-ne vesti despre voi si zmeurele...cum va descurcati cu alaptatul, cu colicii... Sa stim si noi ce ne asteapta...pe mine chiar ca ma pune pe ganduri linistea asta absoluta...sa nu zic ca ma sperie

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Neatza si de la noi
Am vazut ca a aparut bb Luca Andrei. Felicitari Ylla si refacere rapida.
Am mai vazut si un bebe Edi tare frumusel cu o mami fericita de doi baietei. Refacere rapida Giova. Asteptam mai multe detalii despre nastere cand te intorci acasa.
Ely asa este. A mea este fetita si trebuie sa fie supla. De aceea am mers si la epilat ca sa o obisnuiesc deja. Numai ca saracuta nu prea i-a placut, chiar daca i-am explicat eu ca o d-soara tb sa fie aranjata
Azi iar avem o zi aglomerata. Acum ma pregatesc sa plec in oras, apoi la piata sa car nu stiu cate kg pana acasa. Macar daca ar fi aproape de casa.
Stiu ca acum o saptamana se discuta desper produsele de ingrijire a copilului. Am vazut produse de la Weleda la Brendon. preturile de la 3000 si ceva de forinti per bucata. Am mai gasit si detergent lichid pentru hainutele lui bb la 1.5l la pretul de 1390 forinti, tot la Brendon
Mai scot niste pentru astazi. Poate, poate mai apare vre-un zmeurel sau o zmeurica

33+viitoare mami de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland felicitari pentru grasunele. Sa fie sanatoase.

Ylla felicitati. Bebe luca sa cresti mare si sanatos si sa fii fericit toata viata.

Giova bebe Edy e un scump. Sa creasca mare.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput