Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 12
lorelay_28 spune:
de Ylla nu mai stiti nimic?
Dianka med,Anemona un clinet mi-a spus ca atunci cand ne apuca cheful de facut curat prin casa si nu avem stare sigur se apropie nasterea. asa ca la voi este aproape...ca vad ca v-ati apucat bine de treaba.
Ely grasunel bb tau. Cred ca probabil este greu sa se mai intoarca acum. Vad ca suntem in aceeasi saptamana. Luni merg si eu la control. Sa vedem a mea cat cantareste
acum 4 sapt avea 1200g.
M-am intors acum o ora si ceva din Ungaria. Am fost in Tesco si aveau reducere de 50% la hainele de bb. Am luat cateva haine dragute, chiar si-au meritat pretul.
Acum mergem la
ca ne este tare somnic.
33+viitoare mami de
Maya
ely_cta spune:
Lorelay,sa stapaneasca bebelina ta sanatoasa hainutele!Al meu acum 2 sapt avea aprox 2000g,dar a ta e domnisoara,trebuie sa fie supla!
Fug si eu la nani!
33 + sapt cu
David Andrei
vally spune:
mamidevladut trebuia sa vii sa vb
mi-ar fi facut placere!
in privinta greutatii nu sunt f suparata...stiu ca ei cresc pe perioade....important e sa fie sanatosi! 
vally
s33
Adelina
anemona27 spune:
Lorelay asa sa fie sa nasc zilele astea,chiar vreau,si sa ajung si la spital
sa nu nasc in masina. Sa poarte sanatoasa bebela hainutele.Ce misto de voi ca sunteti aproape de unguri, eu ma multumesc cu bulgarii.
38+
Alex
Biancas spune:
Buna fetele,
Ia uitati fetele ce comoara am eu 
Puiul cel mic al Giovei (Ioana)
www.dropshots.com/biancas3#date/2009-07-02/23:46:32" target="_blank"> AICI
Seamana foarte bine cu fratele lui, la gurita sunt identici. Pupe mama pe el de micutz 
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
micaalsa spune:
ylla mi-a dat mesaj aseara pe la 23.15 ca s-a nascut bebe Luca Andrei. Cantareste 3050 gr. apgar 9.
Am apucat sa vad si pozele cu bb Eduard, un scumpic, sa-ti traiasca Giova si sa fie sanatos.
Eu acum merg la Cluj, ieri m-au tot chinuit nishte dureri de burta, n-au fost regulate, dar parca as vrea sa ma vada doctorul, sa ajung din timp acolo daca e vorba de ceva ![]()
Daca e ceva dau de stire, trimit mesaj la Pooh. Deocamdata zic eu ca merg doar la control ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
36+ cu
Teodora
Nasterea printesei
coccorina spune:
Sunt treaza de la 5.30. M-a trezit un sot....
, iar el a adormit la loc si eu nu...
, asa ca va invit la
proaspata
Ylla, felicitari! Bine ai venit pe lume bb Andrei!!! Sa va intoarceti amandoi sanatosi acasa si sa va bucurati unul de altul multi multi ani!!!
Giova , am vazut mandrete de bebe Andrei..... sa va traiasca, sa va bucurati unul de altul....
la smeurici si mamici
Viitoare Mami superr fericita!
36
Isabelle
AMR 4 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
steadya spune:
buna dimineata,
ma alatur si eu la cafea Cocorinei, nu mai am somn...si am intrat repede, presimteam vesti bune dis de dim.![]()
ylla felicitari Traiasca bebe Luca Andrei!
giova, ai o scumpete de baietel, putin incruntat ca l-au infofolit doamnele astea in roz...
Sanatate, pofta de laptic si de somnic linistit ii urez!
Adya
31
ivanoiuadela9 spune:
Neata fetele ,
Eu nu beau cafea ca si asa nu am somn noaptea dar ma alatur voua la o sueta de dimineata .
Ely-cta , in afara contractiilor nedureroase care mi se pun cand merg mai repede pe strada , altceva nu ma deranjeaza , eu chiar nu am stare , nu pot sa stau in pat . Si cu fata la prima nastere am umblat si am urcat pe scari pana aproape sa nasc . Si am nascut foarte repede . Sper ca si acum sa fie la fel .
Jul81 nu cred ca este o regula sa nasti la 40 de sapt pentru ca am observat ca zmeurelele si zmeureii de aici s-au grabit sa vina mai devreme si eu as vrea ca bb Stefan sa stea pana la 40 sapt - fata am nascut-o la 40 sapt si 4 zile ... dar eu stiu daca el o vrea ?
Giova ce dragalas e bb Andrei
. Sa ai parte numai de bucurii din partea lui 
Adela
37+
Moniland spune:
Ylla, FELICITARI!!!!!! Bun venit pe lume LUCA ANDREI!!!!!!
36+
Laura Ioana
Irina Maria