Mamici de zmeurici de iulie-august (66)
Raspunsuri - Pagina 11
pooh spune:
Ayda,e super caruciorul...ce mandru e sotul!
MQQM,donez morcov
Si eu am sterilizat ieri niste suzete,aaparatori pt. sfarcuri,etc.,acum chiar nu stiu cat de sterile se vor pastra
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 
Balázs39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)
dianka_md spune:
Felictari tutoror zmeuricilor si bebeilor care au venit pe lume!
Se pare ca ajungem si noi deja la data nasterii, dar fetita mea sta linistita in burtica si inca nici un semn de nastere
.
La medic tot ma duc saptamanal si acuma marti mi-a zis ca am dilatatie de aproape 3 cm..(defapt in ultimele saptamani tot 1 cm pe saptamana ma dilatam), oricum el mi-a zis ca s-ar putea sa fie si maine sau s-ar putea si peste o sapatamana...
Eu deja nu mai am rabdare, parca nici nu mai pot sta...tot ies afara, m-am jucat fotbal cu nepoteii mei
, si un pic de tenis..cat am putut, azi m-am apucat de curatenie...cine stie poate se hotaraste fetiza noastra sa iasa.
Diana
39+
Andreea
anemona27 spune:
La multi ani Danielle
!
La multi ani Mariuca,sa fii cuminte!
Felicitari Diana,sa traiasca baietelul,sa fie sanatos si papacios!
Felicitari Giova,sa traiasca strumful!
Maine inchei si eu 39 de saptamani si nu mai am rabdare.Azi am sunat-o pe doctora,asa imi zisese sa ii spun cum ma mai simt si saptamana trecuta zisese ca ne vedem luni si poate si raman,dar azi mi-a zis sa ne vedem marti sau miercuri.Am inceput si eu sa ma tem de drum,fac cam 2 ore daca nu prind ceva blocaje in Bucuresti.
Pana acum am stat cuminte,dar de azi ma apuc de scari, curatenie, poate il determin pe bebe sa vina si el mai devreme.
38+
Alex
Moniland spune:
M-am intors de la eco. Nicio fetita nu da semn ca vrea sa iasa afara. Cred ca le ofer culcusul ideal.
Nicio schimbare fata de acum o luma. Laura, cea care e jos, e asezata oblic, iar Irina e sus de tot in coastele mele pozitionata transversal. Zicea dr. ca daca cea de jos ar putea sa faca o manevra de la oblic la drept, cea de sus nu prea are sanse ca spatele e asezat in pozitie anterioara. Prea multe manevre trebuie facute ca sa ajunga cu capul in jos in pozitie buna. Prin urmare : cezariana. Nu am programat-o ca asteptam sa dea startul fetitele. Lichid amniotic mai au, si dr. a zis ca mai stau, crede el vreo 7-10 zile. Asa ca daca trec de 07.07. nu ma supar, numai ele sa fie bine. Am intrebat si greutatea si mi-a zis ca Laura care era intotdeauna mai mare, are ~ 3000 gr, dar eu nu cred. Iar Irina are cu cateva sute mai putin. Deci cam evaziv, doar am fost la spital nu la eco privat. Am concluzionat ca nu voi face copii mici, si dr. m-a asigurat ca sigur nu vor avea 2 kg.
36+
Laura Ioana
Irina Maria
PatriciaArdeleanu spune:
Bravo Moni, ai niste fetite super cumintele!
Ayda, frumos caruciorul! sa il stapniniti sanatoase!
Alinuta, nu mi-a iesit rezultatul complet, din masuratorile 0-4, lipseau 0 si 3 (adica intepaturile), dar cele care au iesit erau oricum mari (intepatura 2 de ex 187). sper sa fie gata maine dimineata sa pot lua leg cu dr care se ocupa de fratele meu sa imi spuna exact.
maine avem si noi ecografia, abia astept. o iau si pe Rebecca cu mine, cred ca va fi f incintata.
Asa Pooh, da-i cu smotru
daca te grabesti. eu ar trebui sa renunt la smotru ca sa nu se grabeasca.
Imi aduc aminte de ziua in care am nascut, era vineri si nu aveam nici un semn, desi imi cazuse dopul miercuri dimineata, asa ca m-am apucat de treaba si am facut toata casa bek, chiar m-am tirit pe jos si am sters cu mana cu pronto
si cind am terminat am avut prima contractie.
Patricia
s34 si Rebecca
05.02.2005
iulie.aug09 spune:
Am modificat prima pagina, sper sa nu se supere micaalsa, dar la propunerea ei.
Micaalsa daca nu e la ce te-ai gandit, te rog sa faci modificari in continuare. Aici se accepta orice ![]()
ely_cta spune:
Gata,am terminat tot de citit si acum vin si eu cu vestile!Am fost la eco si avem un grasun de 2731g
.E mai mare cu 3 saptamani!Si eu am luat doar 10 kg pana acum,deci o sa scap repede de ele!Din pacate,puturosul nu s-a intors,asta inseamna ca voi face cezariana.
Si cat am fugit eu de cezariana....sanse sa se intoarca nu prea mai sunt pt ca nu mai are loc.Plus ca are si cordonul in jurul gatului...cica asta n-ar fi o problema,pt ca daca s-ar intoarce,i se duce si cordonul.In rest e sanatos,totul e ok.A fost tare incapatanat si nu si-a aratat fata ca sa imi faca poze,si-a tinut picioarele lipite de fata!Facea yoga...(parca ar fi al Alinutzei,ea e cu yoga)
.Pe 17 iulie am control la ginecolog si voi vedea ce se va intampla.Oricum nu vreau sa programam cezariana,cand mi se rupe apa,atunci vreau sa intru in operatie.Nu-mi doresc sa-i planific eu data nasterii,cand vrea el sa vina,noi il asteptam...
Dienutza,felicitari pentru grasun...si pentru nastera normala!!!!
Anielas,e o scumpa printesa ta!Sa fiti sanatosi!!!
Pooh,ma bucur ca ti-a placut mancarica!Ai grija si nu te obosi prea tare!Decat smotru,mai bine o partida de
!![]()
Danielle,
!
Cornelia
pt printesa Mariei!
MC,nu te mai stresa!Stai linistita ca totul va fi bine!
Fetelor din Cta,recomandati-mi si mie un pediatru bun!Am auzit de Munteanu,Dumbrava,Ciobanu.Voi la care va duceti?
Pupici
Rallu,refacere usoara !
33 + sapt cu
David Andrei
ely_cta spune:
Fetelor care sunteti in 37 saptamani,am o intrebare la voi:cum va simtiti,aveti dureri mari,va miscati greu,tb sa stati mai mult in pat?Va intreb pt ca pe mine m-a apucat o energie iesita din comun si vreau sa rezolv cat mai multe pana iese BB ,iar una din pb nerezolvate este disertatia.Am terminat masterul acum 3 ani si chiar nu am avut timp sa-mi dau disertatia,dar am zis ca daca nu o dau nici acum,cu un BB si o afacere,plus alte maruntisuri nu voi mai reusi...asa ca pe 29 iulie am disertatia!Credeti ca voi fi in stare sa ajung si sa fac fata emotiilor?Asta in cazul in care nu nasc pana atunci,Doamne fereste!
33 + sapt cu
David Andrei
jul81 spune:
adrianafedorca pe fetita ta o s-o cheme ca si pe a mea!Ce super nu?
http://s40.photobucket.com/albums/e215/jul81/
jul81 spune:
Apropo fetelor, de pe la cate sapt ar treb sa ma astept sa nasc ca tot vad ca sunteti pe la 37-38-39 de sapt si nu mai aveti rabdare eu ma gandeam ca treb sa asteptam totusi 39-40, cum eu am nascut-o pe prima la 42
cred ca sunt deplasata.Ce stiti, a doua nastere ar treb sa se produca mai devreme?Nu de alta dar de-abia astept sa nasc sunt f curioasa cu toate ca stiu ca treb sa mai stau nu am decat 30 de sapt.
http://s40.photobucket.com/albums/e215/jul81/