Mamici de zmeurici de iulie-august (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Alina eu vreau sa-mi pastrez optimismul sau speranta ca se poate interveni spectaculos asupra vergeturilor. Ma bazez si pe faptul ca medicul ginecolog nu are cum sa fie la curent cu ultimele noutati din dermatologie...nu? Oricum si daca le atenuez..tot e un castig. Ma dispera sa observ in fiecare dimineata ori o dunga noua ori o accentuare a celor existente...si mai e o luna de sarcina

Alinutza s35 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Alina atat eu cat si Moniland am facut Fiv in Austria. De aceea radem noi ca avem copii austrieci pt ca acolo au luat ei fiinta. Copii sunt ai nostri romani get beget dar mai glumim si noi.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Giova felicitari sa va traiasca zmeurelul sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatos , cuminte si mancacios, te asteptam cu drag

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 39+ Anastasia Ioana
AMR 5 zile

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc din suflet ptr urari fetelor,m-ati facut sa
multi multi de la noi

felicitari giova si dienuta ptr prunci,sa va fie sanatosi si papaciosi!!!

LA MULTI ANI! printesa Maria

vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari, Dienutza79! Punctual baiatul, si copt bine! Sa traiesti, bebe Albert, sa cresti mare si frumos si sa fii fericit! Mami, recuperare usoara, laptic mult!

Felicitari, Giova! Ce surpriza de bebe Eduard ai tu! Sa fiti fericiti si sa va bucurati unii de altii pana la adanci batraneti! Bravo, mami, bravo bebe, ati reusit!

Danielle, la multi ani, nastere usoara, bebica sanatoasa si cuminte si multa sanatate!

Maria, la multi ani, fetita frumoasa si cuminte!

Anielas, frumisca foc micutza, nici surioara mare nu-i mai prejos.

Rallu, refacere usoara, imi pare rau ca nu te simti prea bine. Ma bucur ca functioneaza privitul lui bebe ca si terapie, totul se va rezolva.

pooh, tunde morcovii si la treaba.

Mai scot niste , in cazu'n care.
Va pup pe toate, am fugit!

Eu n-am nascut in masina, a fost ok, acum m-apuc de sterilizat chestiile de bagat in gura lui bebe.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna seara,fetelor!

Danielle 02 La multi ani!

Giova..felicitari pt venirea lui bb Edi,recuperare rapida!

Dienutza 79felicitari pt bb Albert Andrei grasunel,baiat mare nu alta!

Moni,Elena va imbratisez cu mult drag pe voi si gemenutii vostriva admir sincer pt daruirea voastra..

fetelor va imbratisez cu drag pe toate si va pup,sunt mai scurta la vorba azi...si eu stau cumintica atata cat pot la pat..

Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Fetele, sunt fericita ca azi am comandat in sfarsit caruciorul si mi-a sosit tot azi....am pus la semnatura cateva poze cu carutul...sper sa va placa

Ayda 38+

www.flickr.com/photos/12483841@N04/3659842592/in/photostream/" target="_blank">burtica 36 sapt
www.flickr.com/photos/12483841@N04/3681543797/" target="_blank">carucior bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liluc spune:

Felicitari Giova pentru al tau nazdravan!

Am tot ce s-a postat pana acum... mi-a cam luat ceva timp dar am reusit sa ajung la zi.. Sunt nou intrata in lista cu zmeurici, abia de curand am descoperit forumul si mi-a placut foarte mult. Dpn-ul nostru e pe 26 aug. si in burtica sta forte bine (sau asa sper eu ) o . Pana acum nu am avut probleme deosebite.. la inceput o mica dezlipire de placenta dar s-a remediat, fetita e foarte cuminte, nu e e agitata mai deloc si, slava domnului, ma lasa sa fac .

M-a cam pus pe ganduri ce a postat Alinutza despre incompatibilitatea de grupa sanguina - eu am 01 si sotul AB4, fetita inseamna ca are sau A sau B - adica incompatibilitate 100%. Asta ce inseamna? Ca sigur o sa aiba icter si tot ce spunea Alinutza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffi va pupam si ma bucur ca stati cumintei in pat. Sanatate multa va dores si liniste.

Ayda foarte frumos caruciorul. Sa il stapaneasca sanatoasa printesa.

Giova felicitari Bine ai venit bebe Edi sa cresti mare si sanatos.

elena +35 Ana Maria & Matei Stefan AMR 3 sapt

Data cezariana 18 iulie
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Phiiiiii,cat am lucrat azi.....am fost la piata,am facut ceva mancare,am facut curatenie in camera Timeei(e la bunici),am calcat.....sperand ca poate-poate da vreun semn.Da' de unde....acum stau in varful patului si astept sa nasc.....Parca vad ca mai stau cu burta la gura 2 saptamani....dar nu-i bai,maine smotru,il scutesc si pe sotul,si am sa abandonez liftul,voi circula pe scari....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs39+(dupa calculele mele)38+(dupa calculele dr.)

Mergi la inceput