Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
mychydutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Vivela![]() Am sunat la medicul de familie, am precizat ca face copilu' febra pana la 40 si imi face programare miercuri la 17,30 . |
naspa.......nu cedeaza nici la antitermice? of! sa fie de la dinti? si mie mi s-a parut de dimineatza ca era cam cald andrei...
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
jadi spune:
Vivela, nici nu poti gandi cate lucruri bune se intampla dupa operatie: niciun fel de fornait, sforait, mucii dispar subit, pofta de mancare creste si copilul se dezvolta mult mai armonios. In plus daca intarzii cu operatia (asta daca este cazul), implicatiile sunt imense : amigdalite frecvente si tin sa precizez ca amigdalele nu se micosreaza si atunci poti risca o operatie mai grava, uneori chiar daca nu banuim polipi pot afecta si auzul.
Operatia in sine nu este periculoasa dar este o operatie. Sansele de refacere sunt minime dar sunt. In plus sange nu vezi decat in prima zi in cazul fericit in care copilul vomita resturile ingurgitate in timpul operatiei. Zic fericit ca sa nu ajungi acasa si sa iti vomite acolo si sa te sperie. Eu iti recomand macar sa mergi la o consultatie sa vezi cat de avansat e pachetul adenoid . Noi am mers la dr Ursuleanu, totul se termina atat de repede si convalescenta nu dureaza decat maxim 1 saptamana si nu e neaparat leagata de operatia in sine ci de intubare, gatul e mai iritat dupa.
Nu exagerez cu nimic dar Dodo a luat in greutate si a crescut in ultima luna ca voinicul din poveste dupa ce un an a stagnat cu incapatanare la greutatea de 11 kile. Vlad s-a recuperat mai greu dar dupa 3 ani in care ma chinuiam sa ii dau sa manance cate ceva, a devenit alt copil, ma bucur cand il vad ca mananca cu pofta.
Michi, am ajuns consultant
Te intereseaza? ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
sunflower1979 spune:
vrajitoare-o curioasa ce esti! eu am tras concluzia ca d-na karli e la dieta si ca e cu -2 kile. si nu merg nicaieri, decat in continuarea dietei. am dreptate? vreau si eu reteta!
tare simpatic andrei al tau.
jadi imi place tare mult sa te citesc. sanatate multa lui dodo. eu, daca se mai imbolnaveste fiu-meu pot sa ma fac fotomodel...am slabit 4 kile acu, doar pt o amigdalita.
multa sanatate si lui David, Vivela!
felictari pt mica printesa de andreea c. bun venit pe lume, sa cresti mare si frumoasa ca raducu!
alina.a, foarte frumoasa petrecerea elisei, iar ea e o dulce cu bulanasele alea. 
poze noi
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
jadi spune:
Cristina, multumesc de aprecieri dar sa stii ca si eu slabesc la fiecare criza. Si nici nu sunt atat de curajoasa pe cat par
. Si mi se pare normal, oricat de pregatita esti pentru o noua criza sau o noua raceala, tot te va lua prin surprindere. Si consumul vine mult din faptul ca ma simt atat de neputincioasa dar ma consolez ca el se simte mai bine doar pentru simplul fapt ca sunt langa el si il incurajez de fiecare data. Si vorba doctorului meu, la care ma plangeam ca incep sa nu mai rezist : Doamna, nu cred ca e cazul sa va povestesc despre cazuri care nu au rezolvare asa ca va rog sa nu va aud! 
Deni &
Vlad & Tudor
Vivela spune:
Jadi, multumesc de raspuns
. Daca poti, da-mi si mie te rog coordonatele dr. Ursuleanu, cum ajung la el/ea, imi trebuie trimitere de la medicul de familie? Macar pentru un consult, sa-l vada totusi cineva.
Al meu are 12 kile. La 1 an avea 12,5 kile... Nu stiu daca e mult sau putin, el pare dolofan, dar numai obrajii sunt de el, in rest, ii numeri coastele. Oricum, nu mi se pare normal sa stagneze atat, ba mai mult sa scada in greutate. Ca sa nu zic ca piticul meu de pe creier imi zice ca nici in inaltime n-a crescut atat cat trebuie (86cm), eu tot mai sper sa semene cu tac'su (1,86cm). Dar taica-su a fost mereu mai inalt decat copiii de varsta lui, spre deosebire de omuletul meu
.
DaviDependenta
CarlaV spune:
Vivela, multumesc mult
. Cu pusul pielii pe bat ai mare dreptate, vad ca si la voi e la fel. Si Saby face ca David cand este obosita, de regula daca nu a dormit dupa-amiaza. La ea n-au inceput sa iasa ultimele masele, fix asta imi lipsea, cu puseul Larisei si toate treburile lasate vraiste.
Am pus si poze de la mare, prima data cu ambele fete scoase din burtica
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
jadi spune:
Vivela, ti-am trimis PM. Si eu ma necajeam ca Dodo a ramas la picior la 21 la fel ca vara trecuta. Nici in inaltime nu excela fata de Vlad care e mai inalt decat multi copii de varsta lui dar acum vad ca a sarit cu un numar la pantofi si s-a si lungit, in curand trebuie sa mai intind patul. Doctor tot a insistat ca exista multe explicatii pentru aceste stagnari legate de polipi si inclin sa ii dau dreptate. Mi-a zis si o chestie in latina dar eu eram dupa operatie copilului am compilat ce era mai important, nu si pildele
.
Deni &
Vlad & Tudor
cristina26 spune:
La multi ani!
Matei Alexandru 
Doru Andrei
Ioana Camelia 
Denis
Andrei Robert
Lorina Maria
Alexandra
Miruna Andreea
Olga Cristiana
Denis Mironel
Luca Serban
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
sunflower1979 spune:
femeie (a se citi CarlaV), tu esti elastica? doamne, parca nici n-ai avut un copil in burta pana mai ieri. iar saby e superba!
si ma scuzati, profit de mesajul cristinei 26 ca sa urez la multi ani copilasilor pe care asa frumos i-a scris ea. sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
poze noi
Cristina, mami de superbaietel
Denis Stefan (30.07.2007)
CarlaV spune:
Mai primiti inscrieri la Balaceanca? Ma dispera Larisa, are puseu de crestere si colici, n-am mai avut copil cu colici pana acum. Suge si de 2 ori intr-o ora, picaturile diverse o linistesc pentru putin timp, apoi urla iar, se trezeste urland... 
Vivela, si eu o iubesc pe doctorita respectiva, insa cand am avut nevoie de ceva urgent am ajuns la mama la IOMC si bine am facut.
Jadi, nici eu nu mai tineam minte cat de mici sunt sugarii si m-a socat diferenta fatza de Saby, pe care o credeam mica. Zici tu ca la varsta asta n-are fitze? A mea are de acum, doarme numai in brate, alternativ la mine si la taica-su'. Al treilea bebe... hi hi
.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"