Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 10
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunflower1979 femeie (a se citi CarlaV), tu esti elastica? doamne, parca nici n-ai avut un copil in burta pana mai ieri. iar saby e superba! poze noi Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007) |
Saru' mana, inteleg ca e de bine
. Da, sunt elastica prin mai multe locuri.Dupa cum ziceam, mai sunt niste ajustari de facut, dar se repara pe parcurs, la cat ma suge fii-mea, o sa se rezolve repede
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
Daca tot am frecat internetul azi, fara prea multa activitate profesionala, sa va scriu un banc inainte sa inchid calculatorul
:
La scoala, invatatoarea intreaba:
-Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare?
-Eu visez sa fiu miliardar, ca si tatal meu...
-Aaaa... tatal tau e miliardar?
-Nu. Si el viseaza sa fie!
DaviDependenta
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vivela Daca tot am frecat internetul azi, fara prea multa activitate profesionala, sa va scriu un banc inainte sa inchid calculatorul La scoala, invatatoarea intreaba: -Tu ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? -Eu visez sa fiu miliardar, ca si tatal meu... -Aaaa... tatal tau e miliardar? -Nu. Si el viseaza sa fie! DaviDependenta |

Si "in ton" cu criza: "Ne nastem goi, uzi si flamanzi. Abia dupa aceea devine mai rau".
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
helou fetele
vivela,jadi..mai,mi-a mai raspuns cineva de aerosoli..hm,stau rau cu memorie...multumesc mult de raspuns.
jadi,avem aparate de aerosoli in farmacii si alternam intre omron si laica..problema e ca nu am auzit de dr care sa fi recomandat aerosoli,la noi in constanta,al doilea oras dupa bucuresti,zici ca suntem la un alt pol..poate are andicu alt dr care stie..a mea n-are habar...sotu are astm bronsic si da, mihnea e alergic,are in antecedente dermatita atopica si diferite alergii pe care le-am reperat eu..n-am stiut ca nu are influenta asupra mucilor de raceala...dar nu-i bai,am vazut niste efecte excelente,dupa ce eu bagasem homeopate si trecusem si pe niste nurofen ca nu vedeam imbunatatire si mai trebuia sa luam avionul pentru turcia a doua zi,iar simptomele se inmulteau.
arhdy spune:
Buna seara.
Am de lucru (aproape ca in fiecare noapte), dar ca de obicei mai intai intru putin sa va citesc.
Zic si eu La multi ani! la toti strumfii sarbatoriti. Sa crestti mari si frumosi, dar mai ales sanatosi.
Carla am vazut poze foarte frumoase, cu o familie superba. Sa fiti sanatosi si cat mai fericiti impreuna. Asta imi place muuuult de tot http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=2104. Zici ca se pazesc una pe cealalta. Si in asta http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=2094 ai impresia ca se agata exact ca un pui de maimutica, sa nu cumva sa cada din bratele mamei. Dar mami nu o scapa. (Acum sa nu te superi ca te-am facut maimutica ![]()
)
Am mai vazut pozici, cu strumfi foarte frumosi. Am sa mai pomenesc una. sunflower1979 uite asta imi place http://picasaweb.google.com/sunflowerdenis/1619Luni#5339479283606921394
Va pup si poate totusi veniti cateva la ziua Cristianei. Mi-ar parea rau sa pierdem ocazia sa nu ne vedem macar cateva. Pupici
Luna1 spune:
Jadi sanatate multa lui Dodo. Si sa-ti traisca internetul mobil.
Andreeac sa-ti traisca printesa.
Violeta ce tare Laurash cu lopetile. ![]()
Alina ce pozici frumoase cu Elisa am vazut eu. Superbe.
Mychy eu am toate pozele pe pc dar vreau sa le fac si back up pe cd acum. Printez doar asa cateva din cand in cand si inramez. L-am admirat pe Andrei, frumos mai frumos, prea frumos.
Oanaa ai pus niste poze dar nu le mai gasesc, mai pui te rog o data linkul sa-ti admir flacaii? 
La multi ani Luca! sa cresti mare, frumos si sa ai mult noroc in viata.
Vivela va plangeti de inaltime si mai stiu eu ce, a mea are 11 kg si 83 cm. Dar nu ma plang ca e fashneata rau.
Cristina l-am admirat pe Denis cel frumos foc.
Noi suntem ok, eu tot cu tae bo zilnic, iubesc tae bo daca il descopeream mai din timp era si mai bine.
Adelise e o maimutica, creste mereu. Pun poze noi AICI
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
La multi ani Sabina sa cresti mare si fericita alaturi de parinti si surioara Larisa.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
cafera spune:
Bun gasit, fete frumoase!
In seara asta ne-am intors si nu am putut sa nu va citesc.
Andreea, sa-ti traiasca minunea, sa fie norocoasa, frumoasa si sanatoasa. Bun venit, printesa!
Alina, ma bucur mult ca te aud.

Am vazut pozele de la ziua Elisei si tare multtttttttt mi-au placut. Tare frumoasa petrecere, iar Eli supeba cu palariuta

. Mi-au placut si pozele de la 2 ani si am remarcat bodyul cu girafa de la Iana. Avem si noi unul identic, dar pulpitele ne lipsesc, asa ca nu o poate concura pe Eli

M-ai ai hanuite Iana? De unde le procuri ca eu sunt indragostita de ele.
CarlaV, sa-ti traiasca fetele si sa se iubeasca mereu la fel de mult. Am vazut toate pozele, inca mai vreau
, si nu pot sa nu remarc ce micuta si fragila e Larisa: bibelou. La multi ani Sabinei!
Mihaitzo, frumos si ochios

si ...sigur o sa aiba darul vorbirii. Cum a fost la nunta?
Karli, fericito

Valen, am ras in hohote. 

Cristina, sa-ti traiasca minunea
Meriti pe deplin sa fii fericita si implinita. 

Luna, delicata rau Adelicioasa, iar tu talentata in arta foto

Jadi, ai pozat coifu'? Sanatate multa!
Ce mai era, ce mai era?
Dana, mi-e dor sa mai vad o Dariuca 

Ce mai faceti?
Andicu, am vazut un Filip frumos foc si o mamica decoltata si sexy, dar am tot uitat sa spun.![]()

Oaana, ce fac baietii, cum se simt? Am admirat pozele, superbe.
Sanatate mamei!
Pupici!

Denis Stefan (30.07.2007)