Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

La multi ani tututror sarbatoritilor.!!!

Am vazut si io poze cu vaca lola.

Andreea,felicitari pentru micauta ta.
Musso,uite asa ceva imi cumpar eu.
http://www.neomed.ro/aparat-aerosol-moretti-mltk130.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mihaela,e nostim tare Andrei.Abia astept sa vorbeasca bine,sa vedem daca seamana cu tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

conform principiului ca " ce naste din pisica soareci mananca", cred ca o sa semene cu mine! sper...........

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Andreea, felicitari pentru printesa! Asteptam mamica vesela si tonica sa ne povesteasca si sa ne arate poze.

Alina, Mychy, m-am delectat cu pozele voastre.
Violeta, e genial Laurash-ul cu lopetile
Arhdy, Musso, Andicu, Sunflower, multumesc ca ne-ati admirat pozele. E adevarat ca am revenit repede la greutatea dinainte de sarcina, dar mai sunt niste detalii de aranjat ca sa arat cum imi place mie . Parca a doua oara totul se intampla mai greu: lohiile dureaza mai mult, bazinul isi revine mai incet, organele se asaza la locul lor in mai mult timp decat prima data. Cum o fi a treia oara?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Andreea, sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa, voioasa si sa va bucure viata in fiecare clipa .

Carla, un pupic pentru Larisa scumpa , sa se re-seteze la programul de dinainte. Ti-am admirat pozele, foarte frumoase fete ai, probabil cand te uiti la ele treci mai usor peste faptul ca-ti pun pielea pe bat .

La multi ani sarbatoritilor de azi si din urma, mii de scuze ca desi am mai intrat (rar, e drept), n-am urat si eu pe nimeni.
Imi fac mea culpa si va transmit inzecite ganduri bune .

Noi suntem la limita, atat cu sanatatea cat si cu nervii. David se imbolnaveste foarte usor, nu stiu ce sa-i mai fac. Cam la 2 saptamani ne lovesc mucii si febra pana la 40, ma dispera nu alta. Iar cele 2 masele care ii ies acum pun capac, il fac extrem de irascibil, cu maraieli, tavaleli pe jos, tipete, loviri, etc, tot tacamul. Este exact ce aveam eu nevoie, de vreo saptamana ma cam dor dintii de imi vine s-o iau pe aratura si sa ma tot duuuuuc ....
Si bineinteles, copilul vrea doar la mine in brate, unde se foieste si se frichineste plin de nervi (nu stiu, cred ca am epuizat metodele de distrat).
Aaa, si bineinteles, nu vrea sa manance. Ca nu mananca, e una, si e de inteles, cand nu ti-e bine, nu prea poti sa inghiti nimic, dar tipa cu 10 guri: "papaaa, papaaaa!" iar dupa ce ii pun mancarea in fata " nu, nu papa" si musai sa tranteasca castronul pe jos, de parca ar fi dusmanul lui. Bineinteles, eu stau vigilenta sa nu imput casa chiar cu toata mancarea, si tin bine de castron sau i-l iau din fata, ceea ce il umple de frustrari...

Vi se pare cunoscut scenariul sau doar al meu face asa?

DaviDependenta

Mergi la inceput

vilela draga, exceptand cele 40 grade si mucii aferenti, parca vezi lumea prin ochii mei! . de cateva zile ma dispera EFECTIV . cred ca e de la dantura. zic cred, pt ca nu e chip sa-l caut la dinti. tzipa, ma loveste, nu prea mananca, e extrem de nervos si irascibil....aseara ne-a pus pe butuci pe amandoi. pt ca nu l-am lasat la laptop sa butoneze tastele pana le scoate, a urlat pana s-a invinetzit de ziceam ca mai are un pic si-i calca pe urmele adelutzei si da la boboci. sper sa nu tina mult perioada asta ca ma duc la Balaceanca, la loc cu verdeatza si ciripit de pasasrici...........

Mergi la inceput

Georgiana (musso), eu am cumparat un aparat de aerosoli pt david (laica), insa il tin de decor. S-a intamplat sa ajungem in spital si sa fie nevoie de asa ceva, i-a facut bine tratamentul, insa il chinuiau asa rau ca a ramas copilul cu fobie. Am cautat unul cu ultrasunete gandindu-ma ca poate il speria zgomotul. Dar nu, daca ma vede cu masca indreptandu-ma spre el, incepe concertul. Si decat sa-l vad asa socat, renunt (oricum ii faceam aerosoli cu apa de mare).

Violeta, super faza cu lopetile . Copilul a inteles perfect ceea ce i-ai explicat tu :)

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna ziua spre pranz!

La Multi Ani Luca Serban sa cresti mare si sanatos, frumos si destept!

Acum sa raspund frumos in ordine Fetelor, mi-am luat internet mobil nu internet pe mobil, abonament de la romtelecom, ma conectez pe laptop pe unde umblu, nu ca as umbla prea mult prin tara

Hook, bravo maica, sunt de-a dreptul incantata, pot sa te conving sa mergi mai multe decat cele 2 saptamani pe care ti le-am propus?

Georgi, nu stiu ce sa iti zic dar parca te auzeam ca sotul are probleme de astm, nu stiu cum s-a transmis gena si aparate de aerosoli se gasesc sigur si la Cta. Cauta pe site-urile de la farmaciile celebre dupa Omron nebulizator C28 (cred ca asta e) sau suna direct la Omron. Dar musai sa ai prescriptie de la doctor pentru ele! Si sigur nu omoara mucii de raceala, doar cei alergici sau problemele respiratorii pe fond alergic!

Felicitari Andreea_C, sa te bucuri de printesa ta si sa te refaci repede si sa vii sa ne povesteti. O sa incerc sa te sun, sper ca numarul de telefon pe care il am sa fie al tau

Violeta, nu ma gandeam in veci ca asa se termina povestea cu lopetile. Banuiesc ca nici voi si uite ce surpriza placuta! Sunt inteligenti astia mici, nu ne dam noi seama si uneori nu ne putem inchipui cate le trec prin cap! Si zici ca ai facut baie cu nenea de la internet? Sau tati doarme cu cumnata? Al meu copil are fix 11 kile, poate chiar mai putin dupa weekendul asta dar in poze pare gras si cu pulpite. Are oase mai groase zic eu

Alina v-am admirat de dimineata inainte sa plec la spital cu Dodo. Mi-a placut calul . Glumesc, mi-a placut fluturasul, sa te bucuri de el si sa va faca fericiti ca pana acum!

Carla, ti-am vazut si eu pozele si ma intrebam daca si eu am avut copii atat de mici ca si Larisa... se uita atat de repede, bucura-te de ea acum cat e mica si fara fite Eu astept sa vad cum te comporti la al treilea si poate ma bag si eu! No wayyyyyy!

Vivela, suna foarte cunoscut atat la comportament cat si la raceli si e normal ca pe perioada eruptiilor sistemul imunitar sa scada. Totusi ma gandesc daca nu ar fi buna si o vizita la orl-ist, mucii, rosu in gat, temperatura mare merg mana in mana cu polipii.

Cu Dodo, ce sa zic, la noi aerosolii cu ventolin fac minuni, pacat ca doar il scot din criza si nu vindeca. Macar sunt fericita ca nu i-am dat cortizon degeaba, dr mi-a confirmat ca trebuie sa maresc doza si sa continui pana joi. Il stiti pe ala de are masca si respira greu? E fi'miu!

Sunt un pic cam epuizata, nu am dormit sambata noapte si se cunoaste. Nu am chef de munca si de nimic... de forum vad ca am

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am sunat la medicul de familie, am precizat ca face copilu' febra pana la 40 si imi face programare miercuri la 17,30 .
O iubesc pe doctorita asta ca nu sare cu antibiotice, dar ce ma fac, ca e inaccesibila ? (e in concediu pt bebe, l-a lasat pe sot, care e tot medic in acelasi cabinet, dar se pare ca nu face fata, nu stiu ce sa zic).

Jadi, n-am nicio indoiala, David are polipi, fornaie ca trenul in gara, trebuie sa fiu prea obosita ca sa pot dormi langa el (ceea ce de regula se intampla). Incerc insa sa evit operatia, ma ingrozeste ideea de anestezie, de sange, de spital...

michy , daca ajungi inaintea mea la Balaceanca, tine-mi si mie loc. Adica doua, si pt al meu.

DaviDependenta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jadi

Hook, bravo maica, sunt de-a dreptul incantata, pot sa te conving sa mergi mai multe decat cele 2 saptamani pe care ti le-am propus?

v-am prins vrajitoarelor!!!!!!!!! unde va duceti, scopul si durata vizitei???????

Mergi la inceput