Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

A, si mai am una: am aflat direct de la sursa (adica de la chiar laurashu'-taurashu' lu' mami) ca el vrea sa doarma cu Dia (claudia, cumnata-mea) si sa faca baitza cu nenea ainene (nenea cu internetul) Ciudate alegeri, ha?

...ca vrea sa doarma cu cumnata, e OK, da' partea cu baia cu nenea cu internetu e discutabila . ce cauta nenea in peisaj? sotzu stie? sau iti cade tzie conecshiunea la internet cam des?????????? l-oi fi racorit in piscina si d'acolo "alegerea" lu' fii'tu!!!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

xerxe, gand la gand!

felicitari andreea. sa-ti traiasca bebelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani strumfi care v-ati sarbatorit si va sarbatoriti si azi!
andreea felicitari,ce veste frumoasa!sa fie sanatoasa si cu mult noroc in viatza!

multumesc ca va ganditi la mine...eu incerc sa-mi tin tot timpul ocupat,fac dulceata,curat in sifoniere,mancare,plimbari cu elisa la tara,la timisoara,etc...ziua trece cu brio,noaptea mai greu...
daca nu va plictisiti prea mult avem poze noi de la ziua elisei si ultimele facute in weekand aici

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce fel de dulceata faci, Alina?

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce scumpete de fetita si ce rochita frumoasa!
http://picasaweb.google.com/elisutza/La2Ani#5355237676140871874

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mychy, xerxe,
Alina.a, !!!! Ce poze superbe cu elisa!! E frumoasa rau de tot. Poza cu porumbeii cu manutzele pe sus e GENIALA, iar alea cu rochita sunt minunate! Ce m-a facut sa crap (din nou!) e poza cu vacutza lola!!! Cate kile are? Ce pulpitze bune de mushkat are! Laur are abia 12 kile....si aia ca se mai ingrasase. Acu pare ca iar a slabit sau s-a inaltat, nu-mi dau seama...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

alina.a, super pozele. mie mi-a placut asta http://picasaweb.google.com/elisutza/La2Ani#5355237866314978370.

am si eu o "problema": voi cum faceti cu pozele strumfilor? le scoateti pe suport de hartie? le puneti pe CD-uri, sau numa pe site-uri d'astea gen picassa? ca eu am o gramada, unele pe CD , altele doar pe net..............mi-e sa nu pe pierd p-astea vreodata.......ca nici in calc nu le pot pastra pe toate.........

Mergi la inceput

am mai pus niste poze, nu chiar recente http://picasaweb.google.com/marius.andrei.munteanu2/DIVERSE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

saru-mana de aprecieri.dar pe cele de la ziua ei le-ati vazut...
vio habar nu am cate kg are nu am cantarit-o de aproape o jumatate de an...imi tot propun sa ajung si pe la pediatra asa de un control...
michy eu am fff multe pe hartie,dar tot mai am multe de facut..si le-am mai salvat pe un hard portabil si pe dvd-uri...
xerxe dulceata de caise,picau jos si anul asta am avut niste caise suuuper.dar am facut-o deja gem,pt ca s-a prins si am tot mestecat prin ea,na cand esti nacajit nici mancare nu-ti iese...asa ca am blenduit-o,dar tot e moale...

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor si de la noi

Noi am fost singurele acasa, tati e plecat o saptamana asa ca ne-am facut de cap , prajituri, dulceata de capsune,mers la plaja, gradinarit, facut gratar, mers la vecni si jucat cu ei, facut curatenie, in fine fete foarte ocupate. Cel mai mult ia placut catarinei la plaja unde a trebuit sa duc multa munca de convingere sa o scot din apa.

Alina
superba Elisa, cel mai mult mia placut poza cu ea si cu porumbeii. Cateodat cand ii dav zambind pe strumfiinostri si cand ii vad fata zambitoare a lui Catarina simt ca as da orice numai sa fie asa zambitori, inocenti si fericiti mereu.

Andreea C sa va traiasca mica printesa, sa va bucurati de ea si sa fiti sanatos si fericiti impreuna

Si nu in ultimul rand:

La multi ani strumfilor, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!!!
Ingrid Ecaterina - Cristina26
Ioana Camelia - Agri
Denis - Surubika
Andrei Robert - Greierash
Lorina Maria - lorinaoo1
Alexandra - Lulualex
Miruna Andreea - christyne
Olga Cristiana - olguttza
Denis Mironel - eles
Luca Serban - Giana

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina