Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
mychydutza spune:
...si mai am o problema: n-am primit stimulentu de 3 luni. alocatia da, stimulentu ba! am trimis mail la aia din Hambarului, scrisoare cu confirmare de primire si...ciuciu! ati avut asa probleme? tre sa ma duc musai acolo personal??????
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
greierash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mychydutza greierash, exista un buton, in bara de sus in linie cu PM, Editeaza raspuns, raspuns cu quote.....deci ultimu buton e cel cu sterge mesaj. te duci la mesaju cu pricina si apesi butonu, bagi parola si gata............delete forever! ma bucur ca ati trecut cu brio peste stresu mersului la gradi. e particulara gadi? si camerele de luat vederi sunt on-line, sau cum????? eu acu am tot gandesc si ma rasucesc , daca sa ma duc la vatra cu masina sau cu trenu. mi-ar fi mai comod cu trenu, da' n-am libertate de miscare acolo daca n-am masina......daca ma duc cu masina sunt 600 km ....nu stiu cum ar reactiona andrei la asa drum lung......ca in ritmul meu ajung in 8-9 ore....si e si drum greu.........pe de alta parte nu-mi vine sa ma duc cu trenu si sa las masina in fata blocului sa someze..........deci mare problema existentiala am. i-am mai vazut si pe aia aseara in accidentu ala........ ![]() ![]() ![]() *"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"* |
Scuze ca insist, dar nu ma descurc, am intrat pe butonul "raspuns cu quote" dar nu ma descurc. poti sa detaliezi un pic...Mersic.
Ups, cu stimulentu nu stiu ce sa zic ca il primesc in cont, pe care nu l-am mai verificat de luni...nu de luni, adica ziua saptamanii ci de cateva luni de zile... poate am vreo surpriza....trebuie sa verific...
Da gradinita e particulara si camerele sunt on-line, poti vedea in timp real ce face in orice moment.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
Greierash, multumesc mult.
Suna foarte bine gradinita, in ce zona este si cat costa lunar?
Acolo unde ai gasit "reply with quote" gasesti si un icon de sters mesajul.
Mychy, ce stimulent? Mie nu mi-a zis nimeni ca-mi da
. Si ce accident?
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Vivela spune:
Greieras, nu intri la reply with quote, ci la ultimul buton, e un cos de gunoi ca la recycle bin (cel putin la mine asa apare), daca dai cu mouse-ul peste el apare "sterge".
na ca m-am bagat si eu in seama
...
DaviDependenta
greierash spune:
CarlaV, profit de ocazie, ca nu mai stiu daca am facut-o, sa te felicit si pentru Larisa, am vazut si poze, sunteti superbi cu totii, mai ales fetele , bineinteles! Ii dai un pupic pe frunte "maimutei" celei mici, din partea mea?
Gradi e in Militari, am ales sa fie aproape de casa, si costa 1100 pe luna.
Stimulentu e de 1 milion, si se da celor care au inceput munca inainte sa implineasca copii 2 ani.
Vivele multumesc frumos, pai de aia nu ma descurc ca mie nu imi apare acest buton faimos. Ma duc sa il mai caut.... Multumesc, multumesc, pai sa ne bagam in seama cu orice ca la cat de mult scriu eu... ma simt si vinovata...
- "Traieste clipa" -
mychydutza spune:
greierash, vad ca te-au lamurit fetele....sper ca te descurci..si cat e pe luna gradi aia???
vivela

carla, e stimulentul de 100 ron , care se da daca te intorci mai devreme la servici, inainte de cei 2 ani! cat despre cealalta intrebare......am vaz la stiri cum ca unu a intrat in depasire aiurea, s-a ciocnit de o masina care mergea regulamentar si au murit 6 oameni. el nu!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
Vivela spune:
a, si am uitat: greierash, felicitari pentru startul bun cu gradinita
. va doresc sa nu aveti niciodata niciun fel de probleme si gradinita sa va aduca numai si numai lucruri bune
.
Carla, foarte multe gradinite particulare au sistem de supraveghere online. am impresia ca nu e prea scump, insa calitatea imaginii nu e iesita din comun (cel putin la cea la care era david inainte, vedeai imaginile in timp real, insa usor fragmentate, de undeva de sus, de unde era montata camera. adica nu vedeai asa cum vezi un film, de exemplu. dar vedeai cam cum se joaca copiii, daca sunt supravegheati, daca sunt lasati de izbeliste sau sunt cooptati intr-o joaca organizata, etc).
si pe mine m-a incantat la inceput faptul ca au sistem de supraveghere online, apoi, dupa ce am capatat incredere in personalul de acolo, n-am mai simtit asa mult nevoia sa-i urmaresc.
ce am observat eu e ca cele mai multe nu au bucatarie proprie, au masa in sistem de catering. a fost elementul decisiv pentru mine. aici unde l-am mutat pe david am preferat sa nu aiba sistem de supraveghere dar sa aiba bucatarie proprie, sa fie flexibili la doleantele noastre in privinta meniului. de ex, le-am sugerat sa nu le mai dea pateu sau branza topita (oricum al meu nu manca!), si au scos, au inlocuit cu iaurt cu sau fara fructe (facut acolo, amestecat iaurt simplu cu capsune, piersici, etc.) cu branza, cu cascaval, etc.
DaviDependenta
greierash spune:
Multumesc, am descoperit butonu'! Trebuia sa ma loghez ca sa imi apara!
Michy, 1100 de lei pe luna precum zisei...
Vivela, multumesc, si doresc tuturor sa aiba un inceput cel putin tot asa de bun!
In legatura cu sistemul video si calitatea imaginii asa e cum zice Vivela, dar reusesti sa il identifici pe al tau, si dupa ce vezi ca e ok... nici nu te mai uiti. Referitor la mancare, si eu prefer sa aiba bucatarie proprie - asta la care mergem are, si este si foarte curata, si am si referinte ca e mancare buna, si v-am stresat destul...
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
helou fetele
mychy,daca baiatu'e obisnuit in masina,in mod normal n-ar trebui sa ai surprize doar ca trebuie sa te opresti musai la cel putin 2 ore..treaba cu accidentele,hmm..stii cum e,sunt multi "boure.." pe sosea...
azi bag si eu o supa crema si un ghiveci...aseara am facut gris cu lapte pe care l-am garnisit cu dulceata de visine facute de mois..tare mandra sunt de ea.
nma spune:
Buna dimineata asa mai pe la pranz. Sincer acum am vazut ca deja e ora 12.
Miky noi am mers des cu pustimea pe distante lungi si e ok. In primele 5 ore Andra e foarte cuminte. Dupa ce se satura ii dau diverse de rontait. Am noroc ca e si Alex cu ea si se joaca. Le place sa urmareasca animalele. Cand sunt tare plictisiti cautam o pensiune, ceva si orpim pt o ora sa mancam.
Greieras ma bucur ca s-a acomodat Andrei. Eu sunt tare stresata ca Andra nu o sa stea. Mi se pare destul de mult 110 lei. La noi cel mai scump e 75 plus inca 20 daca vrei sa faca in plus balet, dansuri sau karate. Pe mine ma bate gandul sa o duc la o gradi cu predare in limba germana iar acolo e 65 si asigura si transportul. Am multi prieteni care au copiii acolo si sunt multumiti.
Vivela la noi nu are niciuna bucatarie proprie dar daca trebuie un meniu mai special pt un anumit copil sunt de acord. Am o prietana a carei fetita e alergica la foarte multe si primeste meniu diferit de restul.