Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna1 spune:
Jadi ce barbat mistoc ai. Al meu nu le are cu surprizele, de obicei la ocazii ma intreaba ce vreau si imi cumpara sau daca vrea sa ma duca undeva ma intreaba "Barcelona iti convine?" de ex.
Eu te asptept cu mare drag, vii si cu baietii? Abia astept sa te cunosc sa iti dau o imbratisare enorma.![]()
Karli uite Billy Blanks www.youtube.com/watch?v=GP-ADSVstD0" target="_blank">Aici. Mie imi place tare mult, la mine dietele nu tin, adica slabesc si apoi dau iama in frigider si pun la loc. Succes si la minus 20 kg.
Monica ce-ti fac fetele?
La multi ani Timea!
Jadi revin, distanta dintre cele doua orase e mare dar poate te prind ca nu ajungi si la mine ca vezi tu ce-ti fac. Nu stiu frate, eu te astept.
Oanamada astept sa-mi zici cum a fost.
Nico sanatate Andrei. 
Jadi si eu cam la fel, reactionez bine in momentele de criza, cand si-a spart Cosmin barba, mama urla ca ii curgea sange ca la robinet si nu se vedea de unde, din regiunea barbiei/gatului (am crezut ca are gatul perforat caci cazuse de pe bicicleta intr-un rest de copac) eu l-am luat, am tinut apasat pe barbie, am fugit la un prieten sa ne duca la spital, abia cand il cosea la spital si nu eram cu el (ca de, in Romania ti-l iau si ti-l cos separat fara tine) am izbucnit in plans si m-am descarcat.
VaiOanaa ce baieti frumosi ai, ce par au si ce ochi, mor de dragul lor. Adelise asa e cum o descrii, pusa numai pe sotii.
Alina sunt alaturi de tine sufleteste desi n-am sa pretind ca stiu prin ce treci. 
Crisitna ce zi frumoasa a avut Ingrid. Si eu abia astept sa va vad.
Va pup, ma duc la Tae bo.
P.S. Jadi si eu urmez stilul asta, fara paine sau cand vreau un sandvis o data la doua sapt pe paine neagra, fara zahar, dar mai scap rareori la o cola sau ceva cu zahar,produse cumpar degresate, asta o fac pentru ca e si mai sanatos nu numai de dieta, insa mananc seara dupa 7, adica avem cina la 6 30 si pe la 8-9 bag la fructe. Insa acum eu nu ma supara daca ma remodelez cu tae bo, kg in plus putine (4-6) nu se mai cunosc asa rau daca sunt fit.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
arhdy spune:
Buna fetelor.
Cristina ti-am vazut printesa. Frumoasa si ea si petrecerea. Ti-am vazut si ingerasul si am mai tras o repriza de plans. Imi pare atat de rau. Pupici multi 

Carla unde i-ai facut petrecerea lui Saby? Cum a fost? Vrem poze. Pupici

Antoanela23 spune:
Buna seara,
Sa scriu si eu repede inainte sa se schimbe capitolul.
Nu am mai scris de multicel si in primul rand vreau sa ajung la zi cu felicitarile, scuze pt intarziere.
La Multi Ani, Matei Alexandru!
La Multi Ani, Doru Andrei!
La Multi Ani, Ingrid!
La Multi Ani, Ioana Camelia!
La Multi Ani, Denis!
La Multi Ani, Andrei Robert!
La Multi Ani, Lorina Maria!
La Multi Ani, Alexandra!
La Multi Ani, Miruna Andreea!
La Multi Ani, Olga Cristiana!
La Multi Ani, Denis Mironel!
La Multi Ani, Luca Serban!
La Multi Ani,Sabina!
La Multi Ani, Timea Larisa!
Va doresc sa fiti sanatosi si fericiti.
Poze 2009
Poze 2008
Antoanela23 spune:
Alina.a, iti zic inca o data ca imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva. Te imbratisez si sper sa nu mai doara asa de rau, sa fie pace in sufletul tau cat mai repede 
.
Am admirat-o pe Elisa in poze, e o minune dulce si din nou m-a impresionat ce petrecere frumoasa ati facut.
Am mai admirat o multime de poze cu strumfi absolut minunati, sarbatoritul Filip, zana Ingrid, Adelise si Cosmin, ma ucid gropitele alea si zambetul smecheros, si pe Larisa cea mica si Saby cea mare si pupacioasa, m-au topit.
Oanamada, m-ai ocolit de data asta, dar cum e perioada soldurilor te inteleg
. Astept sa vad ce povestesti si ce ce impresii te intorci.
Arhdy, ce fumos ca faci invitatie generalizata, precis o sa va distrati de minune.
Mi s-a strans sufletul cand am citit despre sora ta, sper sa-i dea DD un bebelus sanatos si vesel sa-i aline lacrimile.
Jadi, mey, esti mortala cum spionezi matale pe sotul. Dar pe la Brux nu veniti?
Somn usor la strumfarie, vise placute,
Poze 2009
Poze 2008
mychydutza spune:
neatza............
oaana, ID-ul meu de mess e mychydutza. partea cu avatarul n-am prea priceput-o ![]()
nma, vaz ca esti busy rau! spor la treaba. deci fiita isi baga porumb in nas.naspa. mama imi povestea ca un var de-al ei si-a bagat o fasole in nas, care incoltzise.....brrrrr!
alina.a, te cred ca vrei sa-ti tii mintea ocupata, dar nici sa te epuizezi asa nu cred ca e o idee buna. poate daca te duci la servici o sa treaca timpul mai usor. si eu am luat Sedatif PC, dupa nastere cand ma apucase depresia post natala si nu mai stiam de capu meu......eu zic ca mi-a folosit, asta ca sa-i raspuns lui jadi. mie mi-a facut bine la "nervi" Passiflora!
*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*
greierash spune:
Buna dimineata!
La multi ani, Sabina pentru alaltaieri! La multi ani si celorlalti, cu scuze pentru intarziere..
Deci... va citesc cu placere de cateva zile... dar nu prea gasesc nimic de spus...ca de obicei
.
Dar azi.. s-a mai risipit si stresul si pot sa va povestesc despre prima si o parte din a doua zi de gradi. Nu a plans nici in prima nici in a doua zi cand l-am dus. In prima zi ma gandeam ca a fost luat prin surprindere si nu stia ce il asteapta, dar in a doua zi credeam ca va plange pentru ca stia ce il asteapta , dar nu a fost asa. Iar acolo se poarta foarte bine, se joaca, a mancat bine, dar nu singur, a fost ajutat. Fetele de acolo mi-au inspirat incredere si mi se pare ca sunt foarte ok. Eu il pot vedea pentru ca sunt camere video la gradi. Din acest punct de vedere pot sa va spun ca e super ca il vad eu, cu ochii mei, chiar daca la sfarsitul zilei "miss" mi-a spus exact ce a facut el(si ceea ce eu vazusem pe parcursul zilei).
Meniul e afisat pe o saptamana, ieri a avut la pranz, supa-crema de legume(din care a mancat 2 portii) si musaca (el nu a vrut musaca).
Sunt foarte multumita si incep sa ma relaxez, avand in vedere reactiile lui, pentru ca eu ma asteptam la plansete(si eu si el
) si alte asemenea....Dar multumesc lui Dumnezeu a fost peste asteptari. Pe de alta parte am avut si o doza de optimism ca totul va fi bine....
Hai ca va mai zic ...ca acum ..nu stiu ...imi cam zboara gandurile...![]()
A! Stiti cumva daca se poate sterge un mesaj anterior? Si cum? Un mesaj al meu, bineinteles.
Va pup...
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
jadi spune:
Savarina, maica! Am treaba adica si azi sunt nervoasa! Nu ma intrebati de ce
... Adica o zi buna si voua! 
Deni &
Vlad & Tudor
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui jadi Savarina, maica! Am treaba adica si azi sunt nervoasa! Nu ma intrebati de ce ![]() |

greierash, exista un buton, in bara de sus in linie cu PM, Editeaza raspuns, raspuns cu quote.....deci ultimu buton e cel cu sterge mesaj. te duci la mesaju cu pricina si apesi butonu, bagi parola si gata............delete forever!
ma bucur ca ati trecut cu brio peste stresu mersului la gradi. e particulara gadi? si camerele de luat vederi sunt on-line, sau cum?????
eu acu am tot gandesc si ma rasucesc , daca sa ma duc la vatra cu masina sau cu trenu. mi-ar fi mai comod cu trenu, da' n-am libertate de miscare acolo daca n-am masina......daca ma duc cu masina sunt 600 km ....nu stiu cum ar reactiona andrei la asa drum lung......ca in ritmul meu ajung in 8-9 ore....si e si drum greu.........pe de alta parte nu-mi vine sa ma duc cu trenu si sa las masina in fata blocului sa someze..........deci mare problema existentiala am. i-am mai vazut si pe aia aseara in accidentu ala........

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*