Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Greierash, Vivela, multumesc. Militari e foarte departe de noi, dar am speranta sa gasesc si pe aici ceva decent cand o sa ne hotaram sa o ducem pe Saby.
Mychy, te adaug si eu la mess ca sa vad avatarul . Cu accidentele este ingrozitor ce se intampla, mereu inainte sa plec la drum ma gandesc sa nu intre vreun nebun in noi...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(3) iunie 2009 *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Greierash, insist , butonul asta magic apare doar la mesajele scrise de tine, si numai daca esti logata. e normal sa fie asa, ca poti sterge doar mesajele proprii, nu si pe ale altora.

Michy, nush pentru ce am onoarea, dar uite niste floricele si de la mine.

Carla, daca n-ai luat stimulentul pana acum, scoate-ti-l din minte, ca retroactiv nu se da! . eu am fost si mai desteapta, cica as fi putut sa iau bani si de la stat, aia 6 mil, si de la casa de asigurari a avocatilor, cumulat. cica a fost o modificare de lege taman imediat dupa ce am nascut, as fi putut sa beneficiez. dar cum nimeni nu-mi suna la usa sa ma informeze de modificari legislative, iar eu in perioada aia numai de modificari de legi nu-mi ardea, am pierdut o groaza de bani (6 mil x 12 luni cat am stat in concediu = 72 mil ).
motiv pentru care sunt nitel mai relaxata financiar in legatura cu bb2 .

nico, david n-are nevoie de regim special, dar mi s-a parut de bun simt sa evite otravuri gen pate din cutie (pe care eu de altfel, il consum cu nerusinare, fara prea multe menajamente ) sau branza topita. oricum, la inceput am completat o fisa, unde erau trecute si referiri la alimentatie (daca e copilul alergic la ceva, daca are anumite interdictii alimentare, etc).

despre mersul in masina, david e oarecum obisnuit, desi vad ca in ultima vreme cu greu il tin mai mult de 2-3 ore. de regula adoarme, dar cat sa doarma si el? apoi trebuie musai distrat, cu carticele, cu jucarii... cred ca e greu si pt ei, ne plictisim noi si ne foim de pe o buca pe alta, d-apai ei ca nu pricep de ce stau priponiti atata timp.

gata, work din greu!

DaviDependenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

capitol nou aici.

Mergi la inceput