Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 20
bb_yasmi spune:
hello
ank, hai sa ne "recarosam" amandoua....eu incep sa ma interesez despre injectarea cu grasimi in sani, asta ca sa evit taiatul...
cat despre suzi, am o prietena care are un baiat de 2 ani si o fetita bebe de 4 luni, la fel la dezvatat de didi si la fel de repede ca si iasmi. acum intr-o seara i s a pus papa pe suzeta fetitei.....a molfait-o o seara si dupa a inteles ca e de bebe....![]()
![]()
ooffff se pare ca nu sunt singura cu depresiile pe cap......si ami ales cand am vazut "pustoaicele" acelea la plaja.....

poze nu am prea facut....si parca nici nu prea indraznesc sa le pun , ca arat ca o balena esuata...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis despre slabit...ca sa va destind, ii spuneam sotului de dimi, ce ma fac eu ca acum daca dau burta jos, pe ce mai imi stau sanii? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
esti betonnnn!!!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
de azi am inceput si eu sa o las pe iasmi fara pampe. pana acum raportez 2 pisi pe podea si 0 la toaleta....
_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
wooww tot eu????![]()
![]()
miha, am nevoie de un sfat: acum ca am inceput "dezvatul" de pampe, cum trebuie sa procedez?? sa o tin fara pampe tot timpul? si cand plecam de aks, la plimbari?? azi de ex nu a facut niciodata la toaleta sau olita.....:(
_
happy mom Lavi &
Roxxy80 spune:
Salutare!
Mihuta, stai linistita ca mai e cineva care face parte din lumea ta, adica eu. Matei nu a stat departe de mine decat cate 2 ore pe zi in ultimele 2 luni, cand mergea cu tata in parc (solutie la care am apelat din cauza faptului ca am colul scurt si trebuie sa ma menajez cat pot pt a duce sarcina la capat). Noi avem olita, dar e ca si cum nu am avea. Matei nu vrea sa se aseze pe ea
.
Fetelor, nu-mi vine sa cred cate de putin mai am. De abia astept sa-mi vad printesa, dar in acelasi timp sunt f f speriata. Ma gandesc la cum ma voi descurca, la cum va reactiona Matei, am o invalmasala de intrebari in cap. Ma rog la Dzeu sa fie sanatoasa, mai ales ca sarcina asta am avut multe, multe probleme si mai mult am fost trista, deprimata.
Va pup pe toate
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
abramburika spune:
Hop si noi!
bb - bafta, rabdare si tiutiun in operatiunea "fara pampers"!!! ![]()
mihuta - cat priveste socializarea sau ne ... la fel suntem si noi. Inca sunt personajul principal, in jurul caruia sa roteste universul Silviei. Si la WC ... e bai daca dispar saaauuu ii trebuie ceva timp sa se acomodeze cu alte pers. Asta nu inseamna ca e "salbatica" ... se joaca in parc cu alti copii, mai sta cu prietene de-ale mele, dar sa ii fiu si eu prin preajma. Singura persoana pe care o accepta usor si cam uita de mine e nanul ei. Uneori si cu tati face nazuri sa stea.
Cu olita suntem la acelasi punct ... in casa nu face in chilotei si am trecut deja la chilotei de copii mari, dar afara si la somn inca pampers.
Va las ... noapte buna la mamici si pitici!!!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha, am nevoie de un sfat: acum ca am inceput "dezvatul" de pampe, cum trebuie sa procedez?? sa o tin fara pampe tot timpul? si cand plecam de aks, la plimbari?? azi de ex nu a facut niciodata la toaleta sau olita.....:( |
Noi am avut mai intai o perioada de acomodare cu schimbarea ce avea sa vina...N-am pus-o deloc la olita,nici macar n-am incercat sa schitez vreun gest in acest sens.Olita era in baie,intr-un loc strategic
La fiecare schimbat de scutec faceam fel de fel de mutre si ma strambam ca pute...si ea se amuza...
Ii spuneam ca nu tre sa mai faca pe ea ca e mare de-acu,ca trebuie sa faca la oala....
O intrebam dupa ce facea:"unde e oala mey?"
Si ea zicea inocent: "Iote"

Apoi am lasat-o fara in preajma orei cand trebuia sa faca caca. A facut de vreo cateva ori pe covor.O data chiar facea din mers si se uita in urma cum lasa gramajoare.
N-am tipat la ea,n-am certat-o.Am luat-o de manuta si i-am aratat,i-am explicat ca ala e caca si miroase.Am intrebat-o unde trebuie sa facem caca? "Ala (oala)" 
La pipi a fost mai usor,si-a dat seama din prima de ceea ce face.Initial se uita la cum ii curge pe picioare si apoi a luat-o la fuga spre baie strigand:"caca apa"

Si asta a fost! Nu stiu cat a fost meritul meu,cat al Amirei...dar cert e ca nu trebuie nimic impus.Se cunoaste deja spiritul de Gica Contra
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Referitor la aspectul fizic dupa nasteri, eu cred ca tine de organismul fiecareia. Am cateva tipe in parc mai mari decat mine cu 4-5 ani si care la cateva luni dupa nastere arata ca niste manechine, fara sa fi facut vreun efort. Eu in timpul sarcinii cu Matei am luat 24 de kg, din care am mai ramas cu vreo 5, dar asta dupa ce am tinut de vreo 2 ori dieta disociata. La mine e clar, mananc prostii si mult, pun pe mine, in special la burta. Problema e ca sunt o mare gurmanda si pofticioasa si mi-e greu sa ma abtin, iar sotul nu ma ajuta deloc in acest sens pt ca gateste niste chestii senzationale dar super calorice.
Eu nu cred ca voi mai ajunge vreodata sa fiu slaba cum eram inainte sa raman gravi cu Matei, parca m-a parasit de tot ambitia
.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 30+
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Noi am avut mai intai o perioada de acomodare cu schimbarea ce avea sa vina...N-am pus-o deloc la olita,nici macar n-am incercat sa schitez vreun gest in acest sens.Olita era in baie,intr-un loc strategic La fiecare schimbat de scutec faceam fel de fel de mutre si ma strambam ca pute...si ea se amuza... Ii spuneam ca nu tre sa mai faca pe ea ca e mare de-acu,ca trebuie sa faca la oala.... O intrebam dupa ce facea:"unde e oala mey?" Si ea zicea inocent: "Iote" ![]() Apoi am lasat-o fara in preajma orei cand trebuia sa faca caca. A facut de vreo cateva ori pe covor.O data chiar facea din mers si se uita in urma cum lasa gramajoare. N-am tipat la ea,n-am certat-o.Am luat-o de manuta si i-am aratat,i-am explicat ca ala e caca si miroase.Am intrebat-o unde trebuie sa facem caca? "Ala (oala)" ![]() La pipi a fost mai usor,si-a dat seama din prima de ceea ce face.Initial se uita la cum ii curge pe picioare si apoi a luat-o la fuga spre baie strigand:"caca apa" ![]() Si asta a fost! Nu stiu cat a fost meritul meu,cat al Amirei...dar cert e ca nu trebuie nimic impus.Se cunoaste deja spiritul de Gica Contra Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
multumesc frumos de raspuns miha.
prin primele etape ,am trecut si noi. respectiv prin "pute caca", etc si prin explicatul ca e domnisoara mare si are chilotei de fetite si ca nu trebuie sa faca kk si pisi in ei. si daca o vezi cat de sigura aproba si e de acord cu mine....
eu ma gandeam : nu e prea derutant faptul ca nu are voie sa faca in chilotei si apoi ii pui pampersul (afara de ex) si ii spui sa faca in el??? ce mai intelege copilul din asta??? asta era intrebarea mea: cum procedez afara, o iau fara pampe si o las sa faca pe ea pisi (daca nu spune)?
_
happy mom Lavi &
adinag spune:
Roxxy, totul va fi bine. La inceput va fi greu, si sincer, nici nu cred ca iai mari sanse cu olita tocmai cand vine printesa. Sigur ai citit si tu despre fazele de regres etc.
Insa va veti obisnui impreuna si apoi va fi frumos :)
SI cu schimbarile, asa e, orice organism e diferit. SI eu sunt mare gurmanda si al meu cand are liber parca cel mai important ii este sa mancam bine, si bine inseamna si caloric.
Lavi, stii si tu ca fiecare copil are ritmul lui (Doamne, incep sa urasc fraza asta
). Daca ea nu vrea, si exista si asta, poti sa stai in cap si nu va face. Dar va veni peste noapte si momentul cand va vrea, si atunci va fi totul foarte simplu. Eu am asteptat pana a vrut ea de la sine si atunci am renuntat definitiv la pampers in oras, noaptea si oriunde. Tocmai si din cauza ntrebarilor pe care le-ai pus.

ALESSIA MARIA (20.11.2007)