Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

offfffffff, si Ana imi tremina detergentul de parchet... pe covor nu-i place si de pe olita se rididca ca sa faca pe parchet Eni face pe olita dar nu tot timpul si niciuna nu-mi spune cand le trece,aasta e doar cand le pun eu.

cu cresa e totul super ok!

bb nu te mai compara cu 16 ani...esti sotie si mamica si ata e minunat! daca tu crezi ca te simti bine sa faci cev apt. corpul tau atunci fa.
ankule lasa depresiile, la mine s-au rarit considerabil!
vasari spor la cautat crese!
petro ma bucur ca Silviuta nu are nimic la plamani!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata,

Am uitat ieri sa burtca! Roxxy, abia astept s-o vad pe surioara mica si activa! Ma bucur mult ca va merge bine.

Petro, pai daca zici ca Italia te-a schimbat, atunci eu zic ca or fi fost anii, ca nu cred sa aiba Italia ceva in aer Stii ce ma enerveaza, cand zice cineva: vai, dar arati foarte bine pentru varsta ta!
Bine ca nu are Silvia ceva grav, virozele vin si pleaca.

Ellis, esti fenomenala - auzi, unde stau sanii. Partea proasta este ca daca slabesti mult, arata si sanii mai nasol, ca dor sunt in mare proportie din grasime, aia scazand... ce sa mai zic, prapad!

Ank inapoi! Te admir cu doi copii asa mici, esti o eroina, sa stii! Plus scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Stateam sa ma gandesc ce particularitate ar avea Maria, dar nu-mi dau seama, poate ca e foarte sociabila si activa, dar asa sunt cei multi copii. Ei ii plac mult formele geometrice si cartile.

Amira mea e o artista desavarsita.
Pe langa faptul ca toata ziua canta prin casa (ma rog,lalaie) acum si-a descoperit si vocatia de pictorita.
Acum cateva zile am inlemnit cand am intrat in camera si am vazut cum pot arata peretii. In drum spre baie sa iau o carpa de sters am mai descoperit ceva desene piticesti.
In hol si la baie,avand var alb s-a curatat bine,dar in camera s-a dus culoarea. Am niste pereti de-mi vine sa-mi trag una.
I-am pus coli mari de hartie pe perete si i-am explicat ca acolo e locul pentru desenat. Deseneaza ce deseneaza,apoi se apleaca si scrie pe bucata de perete libera.
Sa mai spun si de dulapurile desenate cu creta colorata?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adina - nu ma refeream ca are ceva rau Italia, din contra, numai bune are: pizza, paste, dulciuri ... alea m-au schimbat pe mine . Dar asa e, or fi fost si anii ... una e sa ai 20 ani si alta 34 ... Nu regret, nu plang dupa varsta aia, ci doar ma gandesc asa, cu nostalgie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Sa va povestesc o faza ...daca tot vorbeam aseara de transformari ....azi mi-am trasniste impachetari cu zat de cafea si ulei de masline.... si in tot timpul cat am stat cu folia pe mine Raul fugea dupa mine si urla cat putea el... "Mama caca...caca ...vai ...vai..caca".... si tragea de folii ..

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Sa va povestesc o faza ...daca tot vorbeam aseara de transformari ....azi mi-am trasniste impachetari cu zat de cafea si ulei de masline.... si in tot timpul cat am stat cu folia pe mine Raul fugea dupa mine si urla cat putea el... "Mama caca...caca ...vai ...vai..caca".... si tragea de folii ..

Poze pitici

dar zi si mie, ce impachetari sunt alea si pentru ce si dacas-i fac un efect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Citat:
Sa va povestesc o faza ...daca tot vorbeam aseara de transformari ....azi mi-am trasniste impachetari cu zat de cafea si ulei de masline.... si in tot timpul cat am stat cu folia pe mine Raul fugea dupa mine si urla cat putea el... "Mama caca...caca ...vai ...vai..caca".... si tragea de folii ..Ank  Raul   17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
dar zi si mie, ce impachetari sunt alea si pentru ce si dacas-i fac un efect?Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
pai pentru celulita sunt impachetarile..Faci un amestec din jumatate ceasca zat de cafea cu ulei de masline asa dupa ochi, cat sa iasa o crema... te bagi in vana(sa nu faci pe jos) si iti pui maglavaitul ala pe zonele afectate si dupa impachetezi cu folie de bucatarie.. Stai asa vreo 20 minute... dupa care dai folia jos si dai cu mana jos prin frecare usoara zatul de cafea ...iar restul il dai prin clatire cu apa calduta... si  te stergi usor cu un prosop prin tamponare .
Daca faci de 2 ori pe saptamana asta ...efectele incep sa se vada..asa am gasit scrisAzi sunt la prima incercare ...dar sincer imi place cum imi simt pielea dupa toate astea ... ma bucur si daca imi face bine la partea psihica doar

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:

Super tare!

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Caldura mare !

Adra, ciorba radauteana troneaza in frigder, e foarte buna, numai ca a fost gaina cam grasa. Din pacate Sophia n-a vrut sa guste deloc, i-am bagat pe furis in gura un pic si nu i-a placut "nu nu nu nu". Din fericire mi-a facut mama sarmalute de pui in foi de vita asa ca are ce manca.

Pussi, felicitari pentru reusita cu cresa, intr-adevar, cred ca faptul ca sunt doua le ajuta mult sa se adapteze usor.

Cand va aud cu copilasii care au renuntat la pampers, merg la cresa, sau pur si simplu stau fara parintii mai mult de cateva ore, am senzatia ca eu am ramas intr-o alta lume, n-am depasit faza in care mergem in tandem la toaleta, olita nici n-am cumparat, iar sa o las intr-un loc necunoscut ar fi efectiv o invitatie la dezastru....

Hmm, ce mai gatiti pentru copii pe caldurile astea? Sunt intr-o mare pana de inspiratie, poate si pentru ca eu as trai in mod normal cu rosii si branza pe vremea asta. Dar Sophia nu.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Cumatra,dar zatul ala nu contine cofeina ce sa se absoarba la nivelul pielii? Habar n-am...intreb si eu...
Te vad peste vreo cateva zile dansand "dansul fulgilor de nea" sa te eliberezi de energie.

Miha si comorile

Mergi la inceput