Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
adina, sunt perfect de acord cu tine. de asta am si intrebat. nu vreau sa o derutez, adik acum nu ai pampe, nu e voie sa faci pisi pe tine, etc si apoi sa ii spun sa faca opusul. de asta tot intreb cum sa procedez.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adinag spune:
Mihuta, nici eu nu reusesc decat rar sa merg singura la toaleta. Este unlux si il am doar cand este tati acasa, si nici atunci nu intotdeauna, ca daca "ma prinde" sta agatat de clanta usii plangand lacrimi de crocodil...
adinag spune:
Lavi, eu la F oricum mai astept. Adica vorbim, imi zice deseori ca a facut kk, pisu nu constientizeaza decat cand e cu poponeata goala. SI atunci se aseaza pentru vreo 2 secunde pe olita si e mandru nevoie mare. Apoi face pe unde il apuca (pisu), si imi arata dupa sa vin sa sterg. Deci nu prea vad sensul, inca... Mai exersam, dar fara nici o presiune din partea mea. Cum vrea el. Iar kk el face si de 4 ori pe zi, deci nici nu pot sti cand va fi momentul. Asa ca nu vad sensul, mai ales ca, dupa cum ziceam, el nu sta la olita deloc, nu are rabdare.
Va veni si momentul lui, ca nu s-o duce la licceu cu pampers! ![]()
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag Lavi, stii si tu ca fiecare copil are ritmul lui (Doamne, incep sa urasc fraza asta |
Asa este!

Tocmai de asta ziceam ca nu trebuie impus nimic.Nici eu n-am facut-o,doar ca Amira a fost cooperanta si eu am gasit momentul potrivit.
Sper doar ca experienta mea sa fie o sursa de inspiratie.Nu o luati ca atare.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Genutu spune:
Buna ziua mamici de bulgarasi, am si eu o fetita nascuta in nov. 2007 si mi-ar placea sa ma primiti si pe mine in "clubul" vostru.
eladea2005 spune:
Salutare si de la noi!!!
n-am reusit sa mai intru de vreo 2 zile asa ca am de recuperat..![]()
noi raportam o cadere din pat azi noapte...uffff ce m-am speriat cand am auzit bufnitura...a escaladat pilota, care era pusa in 3, tocmai ca sa nu treaca peste...si totusi...
jos pe parchet, pe spate...a dat cu capul, a facut cucui...a tras un plans...iar eu am adormit fff greu...
apropo de cazaturi/lovituri/cucuie la cap...voi cu ce ii 'oblojiti'?
bine, in afara de compresa cu gheata pentru cucuie...ii dadusem la un moment dat granule de ARNICA CH200...pe care mi-a ratacit-o undeva, ca nu mai gasesc tubuletul...voi ati incercat vreodata???sau aveti alte remedii??? mi-e teama de cheaguri si alte chestii nasoale..
ellis, noi am fost langa Bran, la Cheile Gradiste...e superb...loc de jaoca pt copii si piscina la hotelul mare...spatiu verde...poti face gratare....e frumos...merita!
despre suzi, Eric a renuntat la ea de buna voie...de cateva saptamani...acum doar o ia in gura si in secunda 2 o scuipa...![]()
adina, si eu ma bucur ca ai revenit printre noi...
o sa ma relexez in priviinta mancarii, mai ales ca vad ca intr-adevar a mai luat ceva in greutate de cand nu-l mai cantarisem...![]()
nici noi nu ne stresam cu pampersul...deocamdata il tinem mai mereu..insa de cand cu vremea buna il mai las fara...si ma trezesc ba cu pisu ba cu kk prin casa...insa...vine si imi arata ce a facut!!! sigur ca olita e de ornament, mereu acolo, la vedere...dar...![]()
petro, referitor la lapte...eu i-am dat lui Eric Zuzu si Cedra...si de la Milli...aaa..si Dorna e bun iarasi dar mai scumput...Insa deocamdata nu ii dau lui Eric doar lapte din comert, fie ii combin cu laptele praf, fie de multe ori uit sa-i pun in sticluta de dimi/seara...pt ca el il bea pe cel praf dimi si seara...
ici SIlviutei scumpici!
Lavi, m-am distrat postarea ta referitoare la caroserie..eu vreau doar sa-ti zic atat: esti tanara, din poze mie mi se pare ca arati f bine...acu' nu te astepta sa arati ca la 16 ani...totusi, ai trecut printr-o sarcina...sigur, daca poti sa faci miscare e foarte bine...ajuta, cu siguranta la refacerea tonusului muscular...dar comparatiile cu fetiscanele alea care baga in ele doar apa plata cu lamaie...![]()

ank, tu esti mama noastra eroina...
nu ne punem cu tine...
lasa ca iti revii curand...totusi, asa cum ziceam, si eu mi-as dori sa mai arat ca la 20 de ani...dar...sunt constienta de limite...
in plus, chirurgia nu e pentru mine...ar da faliment chirurgii esteticieni daca ar fi dupa mine...
aa..si faza cu zatul de cafea o stiam demult..o incercamsem si eu in tnerete...cand cica aveam nevoie de asa ceva...acuma ma pufneste rasul gandindu-ma doar...eram ca batul dar na...era la moda sa iti faci impachetari...![]()
miha, super Amiruta pictorita...asa deci...
ce bine ca noi n-avem creioane colorate/carioci in casa...ma rog, sunt ascunse...Eric are doar tablita magnetica si un aqua doodle daca vrea sa-si exerseze talentul..
nu de alta, dar noi ne-am mutat doar de 1 an jumate aci, ar fi culmea sa ma apuc acum de zugravit..
mihuta si Eric e dependent de mine, la fel vine peste tot cu mine..si e normal, avand in vedere ca e toata ziua doar cu mine (exceptand vacatele naostre la bunici si weekendurile cand e cu ceilalti bunici)...cu pampersul am zis cum sta treaba la noi..sunt relaxata..
Eric e interesat de copii, mai ales de cei mai marisori...ii urmareste cu drag si interes...dar inca nu se stie juca cu ei...![]()
roxxy...uauuuuuuuuuuu...ce a trecut timpul...te cred ca ai emotii...o sa fie greu, dar o sa fie frumos...cred...
scoatem in curand majoretele!!!!!!!!!!!!![]()
m-am intins cat o zi de post...iertare![]()
va pusic! o zi frumaosa!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Ank83 spune:
Helouuuu .....Andreea 
Referitor la Arnica si eu stiu... dar nu am incercat niciodata in dilutie asa mare ...nici un homeopat ...nici chiar pe mine 
Adina .... asa e si raul ...nu are rabdare sa stea pe olita.... Mereu am impresia ca alearga sa prinda ceva.
Cu suzeta ....degeaba i-as taia o suzeta ...ca la noi in casa nu exista suzeta lui Raul si suzeta lui Ceci... si acolo e tot o legea a junglei cine o ajunge primul e a lui...Plus ca ii ia suzi din gurita fetei... Deci nici acum nu intelege ca aia e suzeta lui Ceci ...si cealalta e a lui
..
Asta e amanam si momentul asta.. Si sincer nu ma prea deranjeaza inca...
Si mai aveam timp pana la 2 ani si cu suzi si cu pampi
...Sincer am nevoie si de liniste cu 2 copilasi si nu am nevoie sa imi pun paie in cap singura...si plus Nu il vad pe Raul inca ca ar constientiza de ce Ceci are voie si el nu...ca e si el micut
(suzi o vrea doar la nani si cand o vede o papa de vreo 2 ori si o arunca...)
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Pussi nu vrei un catel ???
... e foarte vioi...jucaus si suporta chinurile copiilor ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici