Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, noi am fost acum 2 ani in zona Bran, am stat in localitatea Simon. din pacate nu mai stiu cum se chema pensiunea, dar tanti era tare draguta si gatea f bine si muuuult ne dadea.avea pensiunea inregistrata la antrec, oricum.cautand in telefon vad ceva, care ar putea fi aia. pensiunea luminita sau traian. dar nu garantez.
mie nu imi place sa stau in mijlocul statiunilor, de aceea mereu luam undeva mai retras sa nu fie galagie si masini.

asa, am cautat. e pensiunea traian.ro. noi am fost f multumiti.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna ziua mamici

ellis bine ca s-a terminat cu bine trista intamplare; si noi am patit-o de 2 ori la fel de rau dar cel mai urat a fost ca eram singura iar andrei avea 7-9 luni; motiv pt care am tot amanat sa ii dau bucatele sa pape pana pe la 1 an iar de atunci e totul ok

pussi felicitari pt fetitzele care devin "independente" asa usor;andrei e cam mamos si imi e un pic frica,desi ii plac tare mult copii mai ales cei mai mari decat el...;dar noi vom merge abia la 3 ani la gradi....

roxy pupam si noi burtica!

adra pai se pare ca pana la urma a fost o iesire unica si interesanta mai ales pt printesa!sigur i-ar placea si lui andrei asa o balaceala in noroi etc
pe noi aseara ne-a prins furtuna afara...eu si sotul eram uzi pana la lenjeria intima iar bebe statea ca printul in carut sub copertina/prelatace bine; ca acum 2-3 luni nu vroia deloc sa stea cu copertina pusa la carut se enerva vroia sa iasa de sub ea...acum ii zic ca e in castel si il protejeaza de ploaie

miha din nou felicitari pt pampers iar replicile lui robert deja aproape ca nu mm mai mira dar ma distreaza mereusa i le notezi undeva; si andrei mai face cate 1-2 pipi pe zi la olita...1-2 pe jos in casa ...dar deocamdata stam cam multicel afara...iar somnul de pranz dureaza 3 ore deci...mai e pana reusim;plus ca pe el nu il deranjeaza daca sta cu chiloteii uzi

bb yasmi...uau f repede a renuntat la ea...bravo!eu il mai las pana pe la 2 ani...o adora inca (la culcare doar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

VICTO - merci, ti-am dat pm;

DANY - am trecut cu bine...zic eu ca nu bucatelele sunt de vina, ci covrigul, sau poate ca ea se veselea la desene, ...sau ghinionul pur si simplu, ca ea , mititica, doar papa bucati de mult, mult...

ce sa mai zic, asa si eu m-am inecat odata cu pepene de credeam ca mor si sunt ditamai omul..na..ceasul rau;

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Ellis, ce intamplare urata! Bine ca ati reactionat cu bine. Si Jasmina s-a inecat de cateva ori urat, cand era mica, parca si Floris o data. SOlutia asa este, cu capul in jos si scuturat sa iasa . Dar sperieturile astea sunt de groaza.

Lavi, bine ati revenit, cum a fost asa fara bubulina? Si bravo pentru ca ati scapat de suzi. Noi nu ne stresam deloc, el are vreo 10 si noaptea la somn ne sunt de mare folos

Miha, bine ca e mai bine Robert, va uita el de incident, candva... Si felicitari pentru scosul pampersului, foarte devreme ati reusit! Dar asa este, fiecare copil are ritmul sau. Floris mai arata cand a facut treabamare, dar doar atat. Si nu merge sigur in nici un chip sa faca la olita. Nici nu sta mai mult de 2 secunde pe ea

Am vazut si printisorul de la iarba verde, si eu zic ca arata fff bine, nu-ti mai fa griji. Si ce daca nu mananca atata carne cat ai vrea?

Alina, poate reusim sa mami povestim curand. Nu inteleg de ce ar manca Maria prea consistent? V-am vazut pozele, este adorabila, ca de obicei.

Pussi, ce bine a mers prima zi la cresa! Cred ca e cumva maiusor si pentru ca ele nu sunt singure acolo, se au una pe alta.

Am citit cam pe sarite, sper sa nu fi omis ceva important...

Mergi la inceput

Alina, cum ati reusit buba sub ochisor? Am crezut ca aflu pe blog, dar acolo scrie doar urmarea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Vin si eu cu o intrebare: ce lapte sa ii dau Silviei in Ro? Aici ii dau deja lapte proaspat ... intr-un timp cumparam de la mag., dar de ceva vreme ii iau de la distributor, direct de la o ferma. Vad ca l-a primit bine. Deci, ce lapte folositi voi pt. copilasi?

Mergi la inceput

Petro, io nu stiu cum e cu laptele in Romania
Cum ii mai merge Silviutei? Cand plecati in ROmania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adina - merci de raspuns, mi-am dat seama ca nu te pricepi la laptele din Ro . Astept raspuns de la fetele care-s pe-acolo.
Silvia e bine, nu mai face febra, dar are o ruse seaca ... vroiam sa merg azi cu ea la dr. Daaaaar, a adormit tarziu (a venita ala sa faca revizia la centrala si s-a trezit imediat ce adormise si apoi cu greu s-a culcat la loc), acum inca doarme .. sa vad daca am timp sa merg la dr. Asa, eu cu Silvia plecam la sf. lunii ... sapt. asta imi iau si biletele de avion. Si vom sta 1 luna, noi, sotul, mai putin...
Voi, vacanta anul asta?

Mergi la inceput

Stiu ca nu asteptai raspuns de la mine, dar eram prin zona si ma simteam asa, de parca te-as ignora daca nu zic nimic
Mai bine mergi la dr, mai ales ca vine concediul curans.
La noi au fost complicatii cu concediul pentru ca am fost eu bolnava tocmai cand trebuia sa plecam si nu am avut voie sa ies din casa Acum om vedea ce mai putem salva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Petro,noi papam lapte de la alimentara ,Zuzu cu 1,5% grasimi. De ala nepausterizat nu le-am dat,nu am pe nimeni de incredere care sa-mi aduca si din piata nu iau,am o retinere.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput