Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 15
abramburika spune:
Neata!!!!
Ma inscriu si eu in clubul suzetodependentilor ...
bb - ai avut noroc. Silvia si-o musca singura, o face ferfenita si tot o vrea .. de fapt mi-o da pe aia stricata si zice "ataaa" (alta). In 2 sapt. am schimbat 4 suzete. As fi putut sa i-o elimin, adica sa nu ii mai dau alta, dar a fost in perioada cand era bolnavioara si nu vroiam sa o mai fac si eu sa sufere ... era o consoare pt. ea suzeta. Dar asta care o are acum chiar e ultima ... deja a inceput sa o composteze
. Mai are momente cand o baga in gura si se poticneste de parca ar vomita ... o scoate si mi-o da mie. Se vede ca nu ii trebuie atunci, ii e sila de ea ... eu am zis ca pana la 2 ani o sa i-o elimin.
Mai important pt. mine acum e campania "fara pampers" decat suzeta ... la aia lucram acum. In timpul zilei nu mai face in "tei" (chilotei), imi cere olita ... mai avem de lucrat afara si la somn ...
miha - e bine .. nu a mai facut febra, dar a inceput sa aiba o tuse seaca ... azi merg cu ea la dr. Macar asa, de control, sa fiu eu linistita. Merci
. Voi, Robert? Amira cum e cu pipi/caca? A renuntat de tot la pampers? Si in somn?
S-a pus iar d eo furtuna urtata ... e totul negru si tuna de rupe.
abramburika spune:
andreea - l-am admirat si eu pe Eric cel grasun
. Din poze asa pare, sa stii. Imi place aia cand sta el cu masinuta lui singur pe scari ... e facuta mai de la departare poza. Si da, asta am remarcat si eu, un bunic tanar cu care Eric seamana perfect.
bb_yasmi spune:
pai petro tu ai invatat-o cu "ataaa" cand strica una. daca nu ii mai dadeai ataa iti zic eu ac nu io trebuia pt mult timp pe cea rupta, ca nu avea ce face cu ea..![]()
noi plecam la joaca la copii.
aaaa ieri a venit un baietel , al unei vecine cu un trandafir la "iamia" ca nu vazut-o de ceva timp....![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
abramburika spune:
Ti-am zis de ce i-am dat ataaa ... ca era bolnavioara si nu vroiam sa ii provoc si eu o suferinta in plus
. Acum, cand o strica pe asta si sta bine ... nu mai vede alta. Deja i-am explicat ca o s-o dam la catel ... si stie, cand nu o vede prin preajma zice bubu, ham (i-a luat catelul suzeta).
abramburika spune:
Ce bulgarase cautate avem noi !!! Parca si Eva adrei a primit floricele .... curtate fetele, ce mai!! ![]()
ellis spune:
PUSSI - super s-au acomodat tustele! bravo!
ANDREEA - super e Eric, e un scump, insa dupa copanele se cunosc kg...![]()
CUNOASTE CINEVA MAI BINE BRANUL SA MA AJUTE CU CEVA DETALII?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Voi, Robert? Amira cum e cu pipi/caca? A renuntat de tot la pampers? Si in somn? |
Robert si-a revenit,e foarte bine,in afara de faptul ca nu mai vrea sa iesim afara.
O scoatem noi cumva la capat si cu asta.Maine ne intalnim cu soacra-sa!
Aseara ii povesteam lu' barbata-miu ca a venit cuscra-sa
"Cu cine trebuie sa ne intalnim?"
"Cu o fetita frumoasa" il iau eu prin invaluire
"Mie nu-mi plac fetitele si nu ma joc cu ele"

"Mama,dar e o fetita tare frumoasa si care abia asteata sa se intalneasca cu tine"
... (tacere cu o mutra imbufnata)
"Si sa stii ca Isabella o sa fie nevasta ta" zise ma-sa nebuna
"Nu-mi plac nevestele si gata!"

Daaa,Amira a renuntat de tot la scutec,zi si noapte.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
BB,bine ai revenit si sa-ti fie de bine concediul!
Felicitari pentru renuntarea la suzi! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
Neata!!!!!!!!!
Lavi, bine ai revenit...ma bucur ca a fost super in concediu...asteptam pozici...![]()
pupam graviduta Roxxy si pe Matei...
cat despre poze, multa lume zice ca Eric seamana cu bunicul, numai el nu crede asta...ar trebui sa citeasca postarile voastre...![]()
la noi e o vreme naspa, tuna, fulgera, ploua...uffffff..
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis PUSSI - super s-au acomodat tustele! bravo! ANDREEA - super e Eric, e un scump, insa dupa copanele se cunosc kg... CUNOASTE CINEVA MAI BINE BRANUL SA MA AJUTE CU CEVA DETALII? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
hahaha...m-ati omorat...daca toate ziceti ca arata bine, atunci va cred...ma relaxez...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...