Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hello si de la noi!

copilul doarme, asa ca am un pic de timp de forum-it...

avem ceva pozute recente, pentru cine vrea sa vada printisorul la iarba verde...

citesc si revin!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gata ne-am intors... Ellis te-am ascultat, m-am dus mai devreme, Ana cand m-a vazut mi-a aratat cum ploua si Eni s-a lipit de mine toata, apoi le-am dat eu sa pape pranzul si am venit acasa. Nu au plans nu s-au crizat, le-am facut tai-tai la copilasi le-am dat pusi si am plecat. acum dorm si sunt rupte de oboseala.
am vazut-o pe Silviuta cu copanul si pe Eric cu recolta de zarzavaturi

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!!

Noi ieri am fost la un gratar ... dar n-am stat mult ca SIlvia incepea sa aiba febra. Am ajuns acasa de urgenta, i-am luat temp. si avea intr-adevar, supozitor, somn ... si-a revenit dupa aia. Cred ca de la caldura si oboseala (nu isi facuse somnul obisnuit de dupa-amiaza).

pupam bubulina dulce...sper ca e ok acum...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai andreea, tot zici tu de baiat ca nu mananca, dar arata f bine..pai pare mai grasut decat al meu, care, in general mananca binisor.bine, nici noi nu depsim 11 kile..dar..na..
si pe langa pustiu simpatic cu nspe masini :) am mai observat un bunic ffffffffff tanar!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

mai andreea, tot zici tu de baiat ca nu mananca, dar arata f bine..pai pare mai grasut decat al meu, care, in general mananca binisor.bine, nici noi nu depsim 11 kile..dar..na..
si pe langa pustiu simpatic cu nspe masini :) am mai observat un bunic ffffffffff tanar!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

mai Paula, aparentele inseala...acu ce sa zic, mananca binisor ceea ce-i place...dar fara carne (decat daca o mixez pasta si o introduc pe furis in papa ) si legume...
deci nimic nou...

cat despre bunic, da...inca e tanar, nu e pensionar...inca preda...si evident ca da in mintea lui Eric de fiecare data cand e cu el..

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Si eu prin zona,mai greu cu scrisul.

Pupam micul gradinar Eric!

Petro,cum e Silvia?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare! Pe noi ne mai tineti minte?

Ellis, am ramas socata cand am citit prin ce ati trecut. Bine ca totul s-a terminat cu bine. Printesa ta va uita in curand momentul respectiv.

Hai sa va mai povestesc si eu despre flacaul meu, adica sa ma laud : la capitolul vorbit stam din ce in ce mai bine (are deja in vocabular vreo 30 de cuvinte), din cand in cand mai face si propozitii scurte, devine din ce in ce mai smecher, ne-a prins punctele sensibile si cam cedam in fata zambetelor lui , este pasionat de lego si de toate jucariile la care trebuie sa potrivesti/introduci forme, nu-l intereseaza masinutele sau alte jucarii, de vreo luna de zile nu am mai avut nici o lovitura serioasa (deci nici semne vizibile pe corp).
La capitolul olita inregistram cele mai multe esecuri . De vreo luna de zile incercam sa-l convingem sa stea macar cateva secunde pe ea imbracat. Ii oferim zilnic exemplul personal, am pus si toate jucariile de plus pe ea, i-am schimbat locatia, dar nimic. Imi arata sa ma asez eu pe ea .

O alta problema ar fi suzeta. Cred ca pot sa-l numesc suzetodependent cand vine vorba de somn. I-am mai acordat o perioada de gratie pana ii ies toti caninii (avem doar unu in prezent) si dupa aceea nu o sa mai pupe suzeta.

Cam atat despre puiul meu.
Eu ma simt din ce in ce mai greoaie, transpir f rau, am in burta o pitika atomica, care misca aproape non-stop (Matei era mic copil fata de ea ). Dar ma apropii cu pais rapizi de momentul in care o voi tine in brate si de abia astept.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Roxxy pup burtica cu pitica atomica.... si pe Matei cel vorbaret

Am intrat putin si nu m-am putut abtine sa nu pupacesc graviduta

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo

ce fac fetele???
am revenit si eu din concediu unde a fost asa frumos!!1!! am revenit cu forte proaspete si hotarata sa ii scot suzeta iasminei , care era si ea , cum zice roxxy, suzetodependent. imi era tare groaza de cum va reactioana. vreau sa va zic (roxy) ca a fost ffff usor!!! i-am taiat varful suzetei si i-am spus ca a papat-o lupul cu dintisorii si ca e bleahhh acum. dar i-am zis ca daca vrea poate sa o ia.....hi hi....nici nu a mai vrut sa o vada. la culcare seara a inceput sa imi turuie ea mie povestea: "didi upe lupu cioii" ca didi a rupto lupu cu dintisorii. deci asta a fost tot, pana acum. si imi era asa de groaza.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, frumoase poze.....dar si mai frumos e printisorul!! mi se pare mie sau seamana eric cu bunicu' ?? cel putin gurita si privirea, mi se pare??

pussi, printesele tare sunt superbeeee ce bine ca s au obisnuit usor la cresa!!!

miha, cum e robert?? imi pare rau pt ce a patit....amira ce mai face/zice??

offff ellis, prin ce ati trecut.....pupici multi la domnisorica!!

am vazut-o si pe dom'soara silviuta, finuta si gingasa ca de obicei!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput