Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (185)
Raspunsuri - Pagina 17
abramburika spune:
Gata, s-a trezit mandra ... deci ma pregatesc sa ies la dr.
miha - ppai de ala vreau si eu sa ii dau in Ro, cumparat adica, nu de tara ... ca nu am o sursa sigura. Zuzu asta ce culoare e ambalajul? Merci de raspuns
.
adina - da, merci atunci ... exact asa m-am simtit, ignorata. Am scris intrebarea cu o pag. in urma .. de atunci au mai raspuns fetele, dar nu la intrebarea mea. Bine, nu e nimeni obligat, dar am explicat de ce m-am simtit ignorata.
Ne mai auzim dupa!!!
adinag spune:
Petro, stiu ca ai mai scris o data ![]()
Atunci iti urez numai bine la doctor, sa veniti cu vesti bune!
bb_yasmi spune:
adina, a fost fff fain in concediu, libertate, plaja, apa, soare, distractie.....cu toate astea...mi-a lipsit iasmi mullltttt.....vb cu ea la tel cel putin de 2 ori pe zi...![]()
cat despre suzi, eu am considerat ca a fost suficienta pana la 1 an si 9 luni . sper sa renuntam si la pampi la fel de usor pana in 2 ani. cat despre stres, nu am fost deloc stresata nici cu suzi nici cu pampe, am incercat si daca mi-a mers din prima foarte bine!!!![]()
![]()
petro, eu nu ti-am raspuns, pt ca noi folosim aproape toate genurile de lapte, daca am de casa ii dau asa daca nu la cutie de orice fel.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
adinag spune:
Lavi, nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca nu esti relaxata
. Eu m-am referit la cazul nostru, ca la Floris acum scosul suzetei numai relaxat nu ar merge 
pussi spune:
salutiiii
la noi si azi a decurs bine la cresa, de dimineata stateau la usa sa plece de acasa... si acolo desi le-am pupat sile-am zis ca plec nu au avut treaba. Le-am gasit colorand la masuta cu ceilalti copilasi
De joi le las la program prelungit.
lavi felicitari pt. suzeta, eu o mai las pana fac doi ani, adica in novv. cand deja sunt acomodate bine cu somnul la cresa!
petro eu folosesc lapte: ZUZU ROSU...
adina ai dreptate, e important ca sunt amandoua si se vad, ce am mai facut... de doua sapt. in fiecare dupa masa le-am scos in cele mai aglomerate locuri din oras, cu diverse cunostinte, fosti colegi de facultate si serviciu pe care nu iau cunost inainte si le-am lasat cu ei cate 5-10 minute ca mami avea treaba![]()
va las ca sunt obo!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
numai e nimeni???? 
adina,
.
miha, poate te-au mai intrebat fetele dar nu mai stiu, in cat timp ai obisnuit-o pe amira sa nu mai faca pipi pe ea si sa ceara olita/wk??
fetele, pe voi va transformat sarcina/ nasterea??? nu ma refer la kg acumulate, ca eu, de ex, am aceleasi kg ca inainte dar parca "s a cam dus caroseria"...
si nu am decat 25 de ani (bine, aproape 26 ca ii fac luna viitoare....
dar inca nu se pune...![]()
). sanii s au lasat ca naiba desi nu am alaptat decat ff putin, burtik arata ca dupa rabzoi...

offf cred ca pic in butoi....helppppp...
si ce e mai rau tot am tendinta sa ma compar cu pustoaice de 17-19 ani sau sa ma gandesc cum eram eu atunci...
......de luni merg la fitness...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha, poate te-au mai intrebat fetele dar nu mai stiu, in cat timp ai obisnuit-o pe amira sa nu mai faca pipi pe ea si sa ceara olita/wk?? |
Intr-o saptamana am scapat de pampers! Nu mai stiu cat a durat perioada de "pregatire psihologica" si constientizarea proceselor.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika miha - ppai de ala vreau si eu sa ii dau in Ro, cumparat adica, nu de tara ... ca nu am o sursa sigura. Zuzu asta ce culoare e ambalajul? Merci de raspuns . |
Alb-albastru 1,5% grasimi si alb-rosu 3,5% grasimi.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Intr-o saptamana am scapat de pampers! Nu mai stiu cat a durat perioada de "pregatire psihologica" si constientizarea proceselor. ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
oooo ce fain!!! bravo amira!!
sper sa ma apuc si eu ....dar mie groaza de sters pisi de pe jos....

_
happy mom Lavi &
Vasari spune:
Miha, felicitari inca odata pt operatiunea fara pampersi. Sunt impresionata in continuare. 
Petro, eu cumpar lapte bio LaDorna. Nu e mare diferenta ca pret, nici Maria nu bea foarte mult... vreo 100, 200 ml pe zi rar. Lactate pe cat pot iau bio, iar asta se gaseste in majoritatea magazinelor acum.
Adina, Petro, multumim de aprecieri.
Buba, surprinzator, a trecut de tot. A fost superficiala. A doua zi arata mult mai rau decat in pozele de pe blog si ocupa toata partea stanga. A cazut de pe a doua treapta a unei scari, in timp ce avea un picior pe prima treapta (s-a aplecat sa ia o lopatica). Ea urca si coboara singura scarile, de-asta nici nu eram langa ea, dar oricum toate loviturile le ia cu mine langa ea. 
Roxxy, cum a zburat timpul... Sarcina usoara in continuare, mai e asa de putin...
Ce preocupari frumoase are Matei si ce copii diversi avem. Stateam sa ma gandesc ce particularitate ar avea Maria, dar nu-mi dau seama, poate ca e foarte sociabila si activa, dar asa sunt cei multi copii. Ei ii plac mult formele geometrice si cartile.
Pussi, felicitari ! Si eu caut acum cresa, am cateva optiuni, pe hartie doar. Sper sa ajung sa le vizitez curand.
Lavi, bine ai revenit si felicitari pentru suzeta!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice