Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 12
alex25 spune:
Deci clar, ma duc acasa sa fac inventarul, fac si poze si dupa cer sfaturi de la voi, ca sunteti mana cereasca.
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
ramsan spune:
Fetelor e o mare bucurie sa vad MAREA anul asta, dar pana sa ajung sa o vad trebuie sa stau aprox. 7 ore tintuita in scaunul de masina si inevitabil mi se vor umfla picioarele.
Aveti vreo solutie miraculoasa anti-umflat picioare de la stat cu fundu' pe scaun?
Ramona
Tudor Gruia 26+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
moni_iulia spune:
www.4shared.com/dir/3504628/ca3aa0f8/sharing.html" target="_blank">Mama si copilul de Capraru
Iulia 25+ cu "Tudorita Mihaita"
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramsan Aveti vreo solutie miraculoasa anti-umflat picioare de la stat cu fundu' pe scaun? |
..sa stai in spate cu ele intinse pe bancheta
Have fun....nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa faci o baie in mare .....
Cea mai fericita 29 + cu
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui ramsan Fetelor e o mare bucurie sa vad MAREA anul asta, dar pana sa ajung sa o vad trebuie sa stau aprox. 7 ore tintuita in scaunul de masina si inevitabil mi se vor umfla picioarele. Aveti vreo solutie miraculoasa anti-umflat picioare de la stat cu fundu' pe scaun? Ramona Tudor Gruia 26+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
una singura , opriri dese in care sa te misti ... eu fac minim 11,5h ca de la Caras la Severin merg prin hartoape
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
citat din mesajul lui ramsan Fetelor e o mare bucurie sa vad MAREA anul asta, dar pana sa ajung sa o vad trebuie sa stau aprox. 7 ore tintuita in scaunul de masina si inevitabil mi se vor umfla picioarele. Aveti vreo solutie miraculoasa anti-umflat picioare de la stat cu fundu' pe scaun? |
Mie mi-a zis dr. de familie sa imi dau cu Lioton gel in fiecare seara pe talpi si gambe, dar nu am facut-o, ca mie mainile mi se umfla rau, nu picioarele. Dar poti incerca. Si sa faceti pauze la fiecare ora, sa mergi un pic pe piciorele tale. Bine, eu la 1 metru jumate, cand stau in spate singura imi pun picioarele pe bancheta, stau super lejer. Sau ma intind pe bancheta, bag si un pui de somn
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui ramsan Fetelor e o mare bucurie sa vad MAREA anul asta, dar pana sa ajung sa o vad trebuie sa stau aprox. 7 ore tintuita in scaunul de masina si inevitabil mi se vor umfla picioarele. Aveti vreo solutie miraculoasa anti-umflat picioare de la stat cu fundu' pe scaun? Ramona Tudor Gruia 26+ Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |
Sa incercati så faceti stopuri din cand in cand..Sa bei multå apå..
La mine a functionat cand mergeam mai mult cu masina..Aici fiind distante lungi de parcurs la prieteni, pårinti eu nu mai suport mai mult de o ora de stat in fund , apoi tb sa ma ridic sa fac putina miscare..
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Selenico m-am trezit dar mi-e tare rau
M-am programat la doctor maine dimineata la 9.20 sa vedem ce-mi zice....probabil sa stau intinsa la pat
Si in plus e asa bine in casa la umbra si cu muzica in surdina....cand ma gandesc ca trebuie sa ies pe caldura de afara mi se face si mai rau decat imi este deja....dar ce nu face mami ca sa invete sa-si alapteze puiul. Sper doar sa nu ma duc degeaba pana acolo ca iau toate moasele la rand si le dau cap in cap.
Cea mai fericita 29 + cu
claucia spune:
Ramsan, distractie placuta la mare. Prin miracol mie cand am fost in vacanta la mare nu mi s-au mai umflat deloc picioarele. Si nici de atunci pana...cam acum. Adica de aproape 3 saptamani. Asa ca e numai buna marea si nisipul si tot. Altfel nu stiu, te mai dai jos, mai iei un biscuite de la o benzinarie, te mai plimbi, si trece.
Eu votez pt Dr Spock . Calmeaza o gramada de nelinisti si are si o privire destul flexibila asupra multor lucuri. Adica nu cu obligativitati ca o mama trebuie asa si asa etc. despre Capraru si eu am auzit de bine, insa multi spuneau ca e depasit si ca noile tendinte in cresterea copiilor, legate de ex de premergator, scutece, diversificare, cat de cald/frig, caciulite, etc il depasesc mult, chiar si editiile reeditate. Dar e o carte buna, indiscutabil si de ajutor daca stam sa mai filtram una alta.
La fosta odisee a spus cineva ceva care mi-a ramas in cap si o sa vedeti ca este ffff adevarat: parafrazez: a spus ca oricate sfaturi ai auzi si ai incerca sa faci doar ce este cel mai bine pentru copil, tot tu iei decizia in final, asa cum crezi tu ca parinte ca este cel mai bine, si daca iei o decizie nu te mai uiti inapoi, pentru ca oricare dintre decizii (pentru ca vei auzi sfaturi care se bat cap in cap o gramada) vei lua, tot vei lua cu tine in viata si un bagaj de indoieli si remuscari.
Asa ca fiecare dintre noi speram ca vom lua cea mai buna decizie pentru copilul nostru, din pacate un adevar universal valabil nu exista in nici una dintre cartile acestea.
Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
selen80 spune:
Aida, nu pot sa zic ca am gasit si eu f multe prin CT, ca inca nu m-am apucat de cautat, dar stiu de zona tomis 3, sunt vreo 2-3 magazine cu preturi accesibile...de pe acolo a cumparat soacra-mea cateva lucrusoare destul de ieftine (de ex un set cu bluzita, pantalon, manusi, caciulita, babetica, toate 100% bumbac, la 35 de ron...)...probabil nu sunt la fel de haioase/deosebite ca cele de prin mall, o sa ma arunc si eu cateva costumase asa, sa fie, de "facut poze" si de "primit musafiri" , dar in rest, nu vad rostul, mai ales in primele saptamani.....
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni