Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Babyna (cei cu site-ul) au magazin de prezentare pe Calea Mosilor. Cine vrea sa le atinga... :). 30+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti |
serios abia astept sa spuneti cum sunt la pipait
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
Påi fetelor eu pe body-ul ala care l-am luat am dat 20 euro si cam asa sunt adica la reduceri mai sunt preturi intre 9-14 euro si de aia am zis ca sunt ieftine alea de pe babyna..
Selen eu nu port nimik in casa uneori nici cand merg pe afara depinde ce tricou am daca se poate fara nu mai imi iau..Imi e foarte cald..
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
alex25 spune:
Si acum, ca sa vedeti cat de varza sunt, alta intrebare de nota 10: cate body-uri masura cea mai mica ar fi nevoie ptr un bb? Adica ma gandesc ca raman mici super repede si s-ar merita luate mai mari....voi cum faceti?
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
laura78nico spune:
citat din mesajul lui alex25 Si acum, ca sa vedeti cat de varza sunt, alta intrebare de nota 10: cate body-uri masura cea mai mica ar fi nevoie ptr un bb? Adica ma gandesc ca raman mici super repede si s-ar merita luate mai mari....voi cum faceti? ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
Alex25 ai dreptate copii cresc f repede. Eu la Ramona am primit foarte multe (ca mai am 2 surori cu copii mai mari) si lucrusoarele mai mari m-a pus doctora sa le cos a.i. sa le fac pe masura ei.Nu stiu cate sa iei acum depinde...chiar daca nu face pisu si kk poate da laptic pe lucruri si le tot schimbi
Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
ramsan spune:
Techila eu sunt numai ochi si urechi sa citesc despre sfaturile babesti primite de la socrela ta felicitari inca o data ca ai rezistat eroic la asa tortura.
Socrela mea a primit azi pentru prima oara o sarcina "de serviciu" mai adevarata: sa presteze niste parjoale moldovenesti (chiftele, spuneti-le voi cum vreti) din ingredientele atent selectate de mine facem teste pe ea
A... si dimineata i-am lasat chiuveta plina de vase murdare (sa vedem, oare le lasa tot acolo sau le gasesc spalate, uscate, aranjate la locurile corespunzatoare)?? asta e intrebare de baraj deja
V-am spus cum spala ea sticluta cu pai in care Rares serveste laptele?? O trece putin sub jetul de apa cat sa nu mai iasa albul laptelui din ea, si o inchide la loc cu capacul Eu cand vin home, o deschid si atunci imi pica nasul de un miros imbietor, si o spal cu simt de raspundere, adik cu apa, detergent de vase cu ajutorul unui burete de vase, asta este every day the same story.
Ca tot vorbeati voi de soacre zilele trecute.
Na... sa ma laud si eu putin cu a mea
Ramona
Tudor Gruia 26+
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
mimika spune:
citat din mesajul lui alex25 Si acum, ca sa vedeti cat de varza sunt, alta intrebare de nota 10: cate body-uri masura cea mai mica ar fi nevoie ptr un bb? Adica ma gandesc ca raman mici super repede si s-ar merita luate mai mari....voi cum faceti? ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
aidaciolac spune:
aici e foarte greu de apreciat. Eu ma ghidez dupa prima nastere ca Emma a avut 4.400g si 53,5 cm , asa ca nu prea are sens la mine marimea 50-56 (sau pe unele scrie 1M si mie mi se par asa mici ...) ca il imbraca doar o data , sau hai sa zic 2 bucati si mai cumpara atunci daca e. Nascand un copil de aproape 2 luni marime o sa cumpar mai mult 0-3 sau 3-6 luni. Cate bucati? Hm , zau daca mai stiu , dar o sa am minim 7 schimburi de interior si 3 de afara ...
Iulika29 ai dreptate cu preturile sunt destul de mici
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
claucia spune:
Buna dimineata la pranz din nou si de la noi,
Abia astept sa merg la eco luni, pe 6, dar mai scriu eu pana atunci ca ma duc abia la pranz.
Asa, sincer, cele mai bune bodyuri pe care le-am avut erau parca pentru 6-12 luni de la Marks&Spencer, 7 la set. Le-am primit, nu stiu cat au costat insa le-a purtat fata mea pana aproape de 2 ani, le-ar purta si acum dar sincer i-au ramas cam mici. Si le-a purtat de pe la 3-4 luni. Pentru ca au asa o croiala incat i-au venit super bine de la inceput si au fost multe, frumos colorate si un material absolut foarte foarte bun care nu s-a deteriorat deloc.
Bineinteles ca am avut si o tona de bodyuri cu maneca lunga/scurta/maieu de la Carrefour, foarte bune si acelea, romanesti, super ieftine si bumbac foarte placut. Si alea la set de cate 2-3 la cate 2-3 sute de mii. Le recomad si pe acelea.
In rest, se gasesc si hainute foarte ok, chiar si de firma, de ex i-am luat alessiei acum 2 zile de la Debenhams niste pantaloni scurti fff frumosi cu 21 RON bleumarin cu un cordon alb su bleumarin (apropos de roz ) si un tricou f frumos cu 17 RON. Asa ca se gasesc si acceptabile.
La Z, la Zara, foarte bune preturi cand sunt reduse, am luat la tricouri si hainute de acolo...bine, am luat si scumpe cand a fost vorba despre o haina de iarna, gecute, etc, dar astea le iei odata, nu iti trebuie 10.
Roxxy, sa stii ca sunt cam tot pe acolo, mie imi curge (adica apare o picatura, departe de a pata bluze, mai degraba imi ramane ca o mica crusta pe mijlocul sfarcului din cauza asta) colostru doar daca strang super tare si asa, ca si cum te-ai mulge, adica dinspre san spre sfarc.
Dupa nastere, si eu am avut f putin lapte, daca incercam sa scot cu pompa, scoteam cam 30 ml in conditiile in care Alessia ajunsese la zilele de 60 ml si 100 ml. asa ca am renuntat f devreme. Mi-a spus si pediatra ca o deranjeaza stomacelul pt ca le combin, lapte de lam ine cu lapte formula ceae ce este o prostie. As fi putut sa perseverez si sa ii dau combinat, oricum ar fi plans de la colici si poate se stimula lactatia mult mai mult. Si oricum ce vezi cu pompa cica nu este acelasi lucru cantitativ cu ce suge bebele.
De data asta sper sa nu mai renunt asa usor.
Clau 28+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
Iulika29 spune:
Si ca tot vb de carti . Am si eu o carte care mi-a adus-o o prietena din romania..Se cheama 'Cresterea copilului de la o zi la 6 ani..Un fel de manual al pårintilor si e scriså de Anne Bacus..Am inceput så o citesc e foarte interesanta..Ai totul pe såptamani ce si cum se intampla ..E interesantå
Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
ramsan esti super cu testul ... asteptam rezultatul
mimika zau ca e complicata treaba cu hainutele.
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi