Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 10
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac ioana draga , pai daca nu au site pana la Dragasani consum la motorina , auzi , tu ai cumparat ceva? Aveau hainute pt septembrie , ca si aici am gasit in magazine pt vara , dar pana nastem noi ... auzi? mai mergi la Dragasani? |
sper sa mai ajung pana in septembrie. numai ca am dat din lac in put si nu mai pot cumpara mare lucru ca sotul meu a fost plesnit de superstitii! asa ca o sa fac cadou banii mamei si sper sa ajung cu ea acolo si sa cumpere ea! te doare mintea, nu alta!
Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan
album Webshots
Emy10 spune:
toate burticile!
Lutoniana multa sanatate! Sa treaca repede!
Ellenuta si eu vreau la U2! Si multi amici de-ai mei si-au luat bilete la Paris.
Selen eu am luat dr Spock caci toata lumea o lauda! De fapt, sunt plina de tot felul de carti despre copii achizitionate, tot ce trebuie este sa ma pun pe citit
Monikus eu am ramas la Roma! [:) Taaare frumoase pozele! Acum vreo trei ani, m-am plimbat prin Italia vreo 2 saptamani, dar din pacate am stat doar un weekend in Roma si mie nu mi-a ajuns sa ma bucur de intreg orasul!
28+ cu
Iepurica
kemsy spune:
Aida: daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sigur ca pot sa dorm...la mine nu s-au manifestat pana acum fenomene de insomnie .
Techila: ai scapat
Acum, o intrebare. Tin minte ca zicea cineva ca exista niste tampoane speciale cu care iti dai seama daca exista scurgeri de lichid amniotic. Si pentru ca am auzit tot felul de povesti (), nu stiti sa-mi spuneti unde se pot gasi, in tara, la ce farmacie?
Tocmai mi-am dat seama ca din august as putea merge si eu la piscina, sau gimnastica pentru gravide .
Gianina 27+ cu Loris Stefan/Matei
bebe
selen80 spune:
Elle, buna idee, tre sa caut si eu prin oras asa ceva, poate ma simt mai bine in ele...
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
mimika spune:
aida si sotul meu lucreaza in primarie si are o colega gravida. Am avut un moment in care am zis ca suneti colegi, dar m-a luminat D-zeu ca tu esti la Timisoara . Cunosc si eu un consilier la primaria din Tm.
selen, si eu stiu cae bine de purtat, dar nu le suport, exact ca tine, de abia astept sa le dau jos.
maria, nici eu nu te pot ajuta, doar sa iti tin pumnii sa fie bine.
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
monikus spune:
citat din mesajul lui Emy10 Monikus eu am ramas la Roma! [:) Taaare frumoase pozele! Acum vreo trei ani, m-am plimbat prin Italia vreo 2 saptamani, dar din pacate am stat doar un weekend in Roma si mie nu mi-a ajuns sa ma bucur de intreg orasul! 28+ cu Iepurica |
Eu zic ca bine ai facut ca ai ramas acolo. E atat de frumoooooos.... Eu am reusit sa vad absolut tot ce mi-am propus in doua zile. Oricum, a fost foarte obositor pt ca am mers in fiecare zi (din cele doua) de la 8 dim la 2 la pranz si de la 5 dupa-amiaza la 10 seara. Dar consider ca a meritat.
Monica 23+ cu Rares Stefan
alex25 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Aida ce frumoase sunt body-urile si costumasele si ce preturi.. Sunt super ieftine.. Iulika, cea mai fericitå 31+cu Bruce Nicholas |
Eu nu ma pricep la preturi, sunt bune, asa-i?
----------------------------------------------
Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui selen80 Ioanna, sa stii ca ai dreptate cu preturile..nu doar din Buc, si in Ct sunt la fel trebuie sa cauti magazinase din astea mai ascunse, din zone mai putin "fitzoase", si gasesti o gramada de lucrusoare de buna calitate, 100% bumbac si la preturi mult mai mici.... |
sa imi zici si mie sa o trimit pe mama , stiam si eu aici 2 magazine de la '1 iunie' cu lucrusoarele bumbac 100% , dar unul s-a desfiintat ca era prea ascuns iar celalalt e in zona f aglomerata ca mai bine nu merg ca nu am unde sa parchez
Chiar mi-am adus aminte ce am vazut acum 2 zile , camasuta de noapte si in zona pieptului avea o cuta care se desface sa poti alapta si arata f bine , dar nu am intrebat pretul am uitat ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Eu nu ma pricep la preturi, sunt bune, asa-i? ---------------------------------------------- Alexandra 27+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
esti betoane vai ce am ras , pai eu in oras un body flausat am gasit de la 60 roni in sus , iar un costumas de 3 piese flausat de la 70 roni si pana pe la 140 roni , asta pentru ca eu asa ceva am cautat. Sigur sunt si mai ieftine , alea de vara , dar ce o sa fac cu ele in septembrie la un bebe nou nascut? Si am zis ca lucrusoarele ce i le cumpar eu sa fie faine si mai deosebite , ca oricum body si prostioare o sa primeasca en gros ...
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mimika spune:
Babyna (cei cu site-ul) au magazin de prezentare pe Calea Mosilor. Cine vrea sa le atinga... :).
30+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti