Burtici fericite de septembrie-octombrie (86)
Raspunsuri - Pagina 9
selen80 spune:
Ioanna, sa stii ca ai dreptate cu preturile..nu doar din Buc, si in Ct sunt la fel trebuie sa cauti magazinase din astea mai ascunse, din zone mai putin "fitzoase", si gasesti o gramada de lucrusoare de buna calitate, 100% bumbac si la preturi mult mai mici....
fetelor...intrebare....voi purtati sutien sau bustiera si prin casa? eu am incercat cu o bustiera, dar n-o suport pe mine, mi se pare ca-mi tine f cald! am inteles ca e bine sa purtam tot timpul, ca sa nu se lase sanii, dar, nu-mi vine deloc, eu si inainte de-abia asteptam sa scap de el cand ma intorceam de la munca
Mimika, sigur se gaseste in librarii..eu am cautat-o pe net, as vrea s-o comand....
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
raluk16 spune:
Maria imi pare rau ca aveti probleme. Sper ca luni ambele pareri care le mai ceri sa fie numai de bine! Nu stiu nimic de problema.
Aida am aflat azi o veste proasta despre cumparaturile din Ungaria. Au crescut de ieri tva-ul la 25%, deci s-au cam scumpit toate lucrurile. Ma bucur ca am avut inspiratia sa merg la Budapesta in timp util pentru cumparaturile mari (mobila). Dar tot as mai fi vrut sa-mi cumpar hainute din alea super frumoase si super ieftine si de calitate din tesco. Bine, cred ca si cu scumpirea vor fi mai ieftine decat in Ro, ca eu am luat un set de 3 salopete din alea intregi, cu maneci, picioare, etc, de bumbac 100%, frumoase foc, la 15 ron! Cand am vazut apoi la noi cum sunt preturile, mi-a parut rau ca nu am luat mai multe, pentru toate perioadele de varsta...
24+
raluk16 spune:
Fetelor care mergeti la cursuri din astea de sport, lamaze, pozitii sa se intoarca bebeul, alaptare, etc, sa veniti si la noi sa ne mai spuneti una alta. La noi in oras nu exista nici un astfel de curs...
24+
laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MariaI fetele nu vreau sa va supar foarte tare, dar am postat si eu aici o intrebare, poate stiti ceva despre subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139377 multumesc Maria Alex (5 mai 2004) si BB nou 23+ http://cealalta-realitate.blogspot.com/ http://www.copaculdehartie.ro/ |
Maria nu stiu din pacate. Imi pare rau poate luni auzi vesti bune Tinem pumnii
Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
aidaciolac spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
mie mi se par toate foarte scumpe. nu pe pagina asta neaparat ci in general in bucuresti! tocmai ce am venit de la bunici (Dragasani) si acolo am intrat intr-un magazin de articole pentru copii care m-a lasat masca. adica 2 lei o pereche se sosete, 7 lei un tricou 10-12 lei un body. evident ca toate romanesti, de bumbac! nu scria nici Zara nici alte porcarii pe ele! acuma sa nu sariti pe mine! mie mi se pare ca nu se justifica preturile practicate in Bucuresti! Ioana 28+ cu bebe Carol Ioan album Webshots |
ioana draga , pai daca nu au site pana la Dragasani consum la motorina , auzi , tu ai cumparat ceva? Aveau hainute pt septembrie , ca si aici am gasit in magazine pt vara , dar pana nastem noi ... auzi? mai mergi la Dragasani?
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Ellenuta spune:
selen eu port prin casa un maieu cu bustiera si ma simt tare bine in el ..
uite asta sunt (am 2 seturi a cate 3 maieuri) aici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura78nico spune:
citat din mesajul lui selen80 fetelor...intrebare....voi purtati sutien sau bustiera si prin casa? eu am incercat cu o bustiera, dar n-o suport pe mine, mi se pare ca-mi tine f cald! am inteles ca e bine sa purtam tot timpul, ca sa nu se lase sanii, dar, nu-mi vine deloc, eu si inainte de-abia asteptam sa scap de el cand ma intorceam de la munca 30+ cu Ebru PRIMA POZA! Selen nici eu nu-l suportam la Ramona si vb ta abia asteptam sa-l dau jos Si nu mi s-au lasat sanii acum sincer il port aproape toata ziua. nunta 9 luni |
Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007
monikus spune:
citat din mesajul lui laura78nico Monica de ce stai mama atat de mult la servici? Al meu sef m-a suparat si i-am trantit una bucata adev de la medicul de familie si acum am program redus la 6 ore. Si eu lucrez la stat. Unde sa-ti spun ca mi-a spus el mie asta-vara ca am facut-o pe Ramona ca sa scap de concediere. Auzi ce conceptie de "om bun" Si de atunci nu-l mai bag in seama... Laura 23+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
OFFF mai Laura nici eu nu stiu de ce stau atat de mult la munca. Stiu ca pot avea program redus dar imagineaza-ti ca daca eu nu pot pleca asa la program macar, cu atat mai putin as putea pleca mai devreme. Am incercat sa vb cu sefii mei dar....nik. Ma si au la mana pt ca acum la noi se fac majorari salariale si atunci tragi ca prostu, poate poate mai prinzi si tu ceva in plus la salariu. Oricum, am observat ca sefii astia, sau ma rog unii dintre ei, ne trateaza asa ca pe niste sclavi pe plantatie. Sper sa se mai schimbe si la noi conceptiile putin.
Lullaby multumesc frumos.
Maria, din pacate nici eu nu stiu cum te pot ajuta. Nu am auzit de asa ceva. Multa sanatate pt tine si bebel.
Monica 23+ cu Rares Stefan
selen80 spune:
Maria, nici eu nu stiu ce sa zic, doar sa ai rabdarica pana luni, si sunt sigura ca totul va fi bine
Raluk, fii sigura ca ne intoarcem cu info de pe acolo...eu maine am primul curs...
Lucia mama, cam lung somnu
30+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 Aida am aflat azi o veste proasta despre cumparaturile din Ungaria. Au crescut de ieri tva-ul la 25%, deci s-au cam scumpit toate lucrurile. Ma bucur ca am avut inspiratia sa merg la Budapesta in timp util pentru cumparaturile mari (mobila). Dar tot as mai fi vrut sa-mi cumpar hainute din alea super frumoase si super ieftine si de calitate din tesco. Bine, cred ca si cu scumpirea vor fi mai ieftine decat in Ro, ca eu am luat un set de 3 salopete din alea intregi, cu maneci, picioare, etc, de bumbac 100%, frumoase foc, la 15 ron! Cand am vazut apoi la noi cum sunt preturile, mi-a parut rau ca nu am luat mai multe, pentru toate perioadele de varsta... 24+ |
hmmm , oricum , vorba ta , cu toata scumpirea tot nu se vor compara. Oricum husbantu joi merge pana la Budapesta si merg si eu daca sunt ok , ca doar nu ma cara in spate
techila ceva povesti , ai rezistat , felicitari
Sa il ajutam pe Sebi , puiutz de DC
Aida ... 29+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine