Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Si pentru pofticioase , partea a II-a din reportajul Bucataras in croaziera
http://www.bucataras.ro/articole/1366/spectacol_culinar_pe_un_vas_de_croazierapartea_a_ii-a_.html

Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Relu a plecat la peste si vine maine seara, nu vine nimeni la mine???
Ce naspa e fara el.
ma duc sa citesc din urma, mi s-a stricat calc, acum stau la al lui, si nu prea ma pricep, nu gasesc nimic pe aici.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu am vazut ceva din montajul tau dar fugitiv ..maine il bibilesc mai mult...

am facut baitza baietilor,andru si alex ,acum i-am lasat cu catalin sa se mai joace un picutz...ma duc la baie sa fac un dush ,sa ma imbrac in pijama si ma intorc la ei sa-i culc...nu o sa mai intru ca are catalin treaba la calculator....

de naty nu mai stiti nimic?
va pup si va doresc o nopate linistita

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cugetarea serii:
Ca ma citeste-ok, imi asum faptul ca scriu pe un forum public si ma poate citi o tara intreaga,nu?Dar de aici pana la a lua poze cu copii mei,e cale lunga!!!Mai ales ca ne stim,si daca vroia poze cu mine si copii putea sa ceara si normal,ca ii dadeam...nu asa,pe furis...si nu cred ca a luat una-doua poze ci multeee..e absolut normal sa am supar,zic eu.Nu credeti?
In fine,am ajuns sa traiesc pe pielea mea ce zicea mai demult Adriuta(cine stie-cunoaste)!!!Urat!
Asadar ,dragele mele poze cu copilasii mei nu cred ca voi mai pune vreodata pe net!
Gata:m-am racorit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Va multumesc de urarile pt Davidutul.I le-am citit pe toate si va trimite pupicei
Cata,unde esti?????e pag 13

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Simooooo, pupa-l si din partea mea, la multi ani!!!!

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tot la pagina 13 va gasesc??

Simo, foarte urat, da...dar eu tot vreau sa vad poze de la party

Noi am iesit afara si ne-am intalnit cu Miradi si fetele, niste dulci amandoua, de fapt toate trei Medeea are niste ochi de o mananc si e fetita mare, face kk doar la olita, bravooo! Vlad si Andreea s-au alergat si s-au jucat o gramada impreuna.

I-am dat lui Stef lapte HN, ca m-a speriat asistenta, ca trebuie neaparat scos laptele daca face tot moale...eu i-l faceam cu apa de orez...si ma temeam ca o sa-i fie foame grasului...dar a lins tot bibele cu HN, nici n-a comentat A halpanit si grisine si supica cu morcov si puiut, ar manca la greu, saracu'...pe seara vad ca a facut tare si sunt trista cand il vad cu ochisorul rosu...of...

Mergi la inceput