Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cum imi fac private pozele in webshots? M-a speriat Simo...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Are cineva vreo veste de la Naty?

Eu incep sa fiu ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Da, chiar, ce o fi facand Iuliuta?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Mihutza superb montajul! Multumim din suflet, ai facut o treaba pe cinste !

Multa sanatate puiutilor bolnaviori ! Cand s-or termina odata chinurile astea cu asa bolesnite urate?

Noi suntem bine, am facut si noi ROR--ul acum 10 zile, din fericire nu am avut nici o reactie...

Ca tot vorbeati zilele trecute de greutatea puiutilor, va spun ca si Antonia a slabit vreo 600 gr in prima luna de cand a mers in picioare, iar de 2 luni stagneaza; asadar aveam la 11 luni 11 gk, iar acum avem appox 10,4 kg si 77 cm. Ce-i drept e mai slabuta decat Alexia care avea in aceeasi perioada de varsta cu vreo 2 kg mai mult.
Avem iar muci de o saptamana, dar doar atat ,Slava Domnului!

La multi ani David de Simo!

Gecko spor la invatat! Oricum eu n-am nici o emotie pt tine, sunt absolut sigura ca vei lua examenul asta, mai ales ca atunci aproape o sa scoatem si prafuitele din raft

Fug sa bag ceva in bagaj ca dimineata la 6 plecam la mareStam doar in weekewnd , dar tot e ceva..ne relaxam un pic.

Pup stolul!

Ps. Vreau sa-i spun lui Bubu ca am vizionat poze si filmulete din cele 6 orase- absolut superba vacanta voastra! Mi-ar placea si mie sa merg pe traseul asta.Nu stiu de ce , dar m-a impresionat S Petersburg ff mult, nu m-as fi gandit...

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88dd200ced1b3702292712&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A trecut un an...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Simo chiar nasol cu luatul de poze..
parca si Elara era patita ca stiu ca la un moment dat isi parolase albumul dar nu mai stiu pe ce site..
pe webshots stiu ca se pot face albumele private, si ca sa le vezi trebuie sa ai linkul de la persoana detinatoare.. ca asa le schimbasem eu, dar pe urma intrase mama sa vada si altii din familie si nu le vedeau, si le-am facut publice din nou, ca aveau la favorite pagina cu albumele..

cred ca si pe flikr se poate face privat..

oare ce o fi facand Iulia?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Chiar nu a vb nimeni cu Naty? Ioana?
Sper sa fie bine amandoua.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bombocino da Gecko !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Simo, hai ma, nu iti mai face sange rau ! Cu atat mai mult acum. Foarte bine , sa citeasca, sa se uite la poze, frumos insa ar fi fost ca la prima intalnire sa iti si spuna asta...din pacate internetul si forumul asta sunt publice, nu o poti opri. Acum a aflat si cat de mult te-a deranjat, deci ceva bun tot a iesit, nu ? Si pentru ca eu nu poci sa nu vaz poze cu barosanii tai, propun sa trimiti pe mailul comun linkul cu pozicile noi, atunci cand ai, ce zici ?

Gecko, La 4 ani sa fie tarziu pentru liceu ? Cool ! Ai inscris pinguinul, pana la urma? Domnul Prapadit ce parere are despre viitorul mostenitorului ?

Hai ca ma trage de mana Domnita, oi mai reveni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

simo sa-ti traiasca Davidutzu, sa va aduca numai bucurii!
nasoala faza cu pozele! si eu stiu ca sunt "cetita" dar putin imi pasa. insa faza cu poze e deranjanta, intr-adevar! ce face burti?

maia sa-ti traiasca liceeana! avea dreptate cine spunea ca parca ar fi sora ta nu fiica ta!

bubu, sanatate multa lui stef! sa treaca ockisoru' cu crema minune!

butucica si noi care te credeam bizy cu serviciul si cand colo...ce mai tragi si tu!

ramo scuze ca te-am incurcat cu pozele din bulgaria, era vorba de raluca evident. dar poate cine stie...stii ca eu am gura aurita

o sa o sun pe naty un pic mai tarziu, eu acum am citit si am vazut ca sunt iar in spital. incredibil!

ce o face cuscra mea luny la mare cu mufarinul... abia astept sa se intoarca sa ne arate pozici. noi plecam abia in august...

si mimo cu barcelona ei....mie imi place f mult orasul ala, pacat ca nu l-am vazut decat o zi. data viitoare!

olgutzika vreau sa vad si eu poze cu sku, nu am apucat. mai pune o data linkul te rog!!!

mihutza, f emotionant montajul, mi-a placut la nebunie. ce mult au crescut puii!!!

gecko m-ai terminat cu special talent... bafta la invatat!

adriutza mi-a fost dor de tine, sa ne scrii mai des!

ariel sper sa fiti mai bine si sa fie bun antibioticul ala.

cleme, cum e? sau nu e? nu ne mai tine in suspans...

ursulica vin eu si cu Amira, ne primesti? facem un karaoke?

Amira doarme inca, astept sa se trezeasca si sa pape si apoi sa iesim pe la umbra un pic.

Mergi la inceput

nimeni? Azi numai eu si Roxana ?

Roxana, aici.

Pe cine am trezit ?

Mergi la inceput