Puiuti de Randunici 2008!!! (279)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Simo m-ai lasat masca! Cine/de ce/pentru ce iti ia pozele?! E cunostinta de-a voastra?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Dragele mele, va multumesc tare mult pentru gandurile bune transmise de ziua mea!!

Mihutza, ai facut o treaba minunata! Montajul e superb!

o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

salut , dar nu fac ci doarsi. Raportez o febra de 39 40 , copilul este acasa, am fost c el la urgenta si apoi la medicul lui si are stomatita aftoasa( toata gurita ii este plina de afte , se pare ca su lungit mai mult deacit le este permis sunt si pe laringe) nu maninca nimic , plinge non stop si eu cedez nervos

acu ca m-am racorit sa dau si eu cu oaresice intarziere [
pahar]
si pt 28 si pentru 30 . azi dau si pt azi

doar am intratsa va salut , si imi bag nasul iapoi in ardeii mei ce vreau sa-i coc , daca nu adorm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

La multi ani Davidosule!!! sa aduci numai bucurii parintilor si fratiorilor tai.

ma duc sa citesc ceva din urmi

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Nici-o veste de la Naty?

Simo, cum mah, te citeste cineva? Si cum iti ia pozele? Cum ai aflat?

Giani, sanatate Andreiului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

hello randunime..
gecko ce m-ai distrat..sigur o sa tin caciulitele numai pt geru bobotezei..eram disperat rau si ma mai disperau si ale mele mame...la al2 lea am si eu putinica experienta ca deh asa cum ai zis si tu o sa fiu mai batrana..si mie imi este dor de f multe mamici si de puiutzi lor...dar asta este daca nu ne mai dau nici un semn..hai si pune mana pe carte ca acu 'vine 18 iulie...esti CRIMINALA...nu-i bai lasa ca invata el la scoala unde-i putza...spor la cautat....dupa ce ca e cel mai frumos din orasul acela acu'vrei sa fie si cel mai dastept

olga,ralu serviciu usor

clau distractie placuta lui razva la maremisto isi face de cap cu bunicii...

zoze ce mai face bunu?pe sufletelul blond nu ni-l mai arati?ti-am zis acum cateva zile ca ti-am vizionat pozele de la nunta si l-am vazut pe un coleg de faculatate?traian tenescu e ruda cu dan ?

simo cine,ce ,cum? davidelul si ii mai zic inca o data LA MULTI ANIIIIIII

giani multa sanatate lui andrei

mda si eu care credeam ca gasesc o veste ceva depsre naty..off sper sa fie bine...sa scape o data de atatea probleme...saracutza iulia..pt ea...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI cu sanatate si o viata frumoasa cu multe bucurii, Davidutului frumos si mamos de Cuscra.
Cuscra,sa-ti traiasca baietul!Si sa-ti traiasca si ceilalti copii.
Plec ca mi-ajunge.Sa aveti zile frumoase.Pup.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo Ce zici cu pozele? Cine te urmareste???

La multi ani cu sanatate lui David!!

Inca nu stiu nimic de cuscra... i-am scris astept raspuns... Sper ca sunt mai bine...

Gecko, multam de laude!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salut

Dupa o tura de vizionat poze (mihuta, jos palaria), m-a pus cineva sa ma uit si la The strange case of Benjamin Button. Am terminat un pachet de servetele, si al meu fecior nu stie ce a apucat-o pe ma-sa de il strange asa tare.

Ma duc sa ma racoresc, nu inainte de a le trimite un pic de sanatate bplnaviorilor, si un pic de putere in plus mamicilor.

Va imbratisez tare de tot.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele!
Am reusit si eu sa ma asez...am papat...am culcat copchiii...

Noi ne trezim pe la 11 in fiecare zi , adica eu cu Stef . tati se trezeste la 8, il scoala pe Vlad, se spala si se imbraca si il duce la gradi , apoi el alearga prin parc 20 de minute, vine acasa, face dus si se culca si el . De obicei cand il duce pe Vlad la 8 si ceva ii face si lapticul lui Stef, piticul il bea si se culca la loc. De cele mai multe ori eu nu aud, nu vad nimic . Cam asa ne rasfatam noi...

Bun...si dupa ce ne-am trezit azi am vazut eu ca ochisorul lui Stef tot nu era bine, rosie pleoapa si o bubita mica cu varf alb sub pleoapa de sus...am vb cu asistenta si mi-a zis ea ca e urcior si sa-i dau cu nu stiu ce unguent...parca nu mi-a venit sa-i iau asa de la farmacie...
Am plecat la Budimex, la oftalmo. Dr. de dimineata aplecase si cel de dupa-amiaza era in concediu ...ne-a zis tipa de la fisier sa mergem la spitalul de oftalmo la camera de garda...bun, ne ducem, ne luam bon de ordine, dar fiindca e bebe am intrat primii , asta mi-a placut, ca amandoi nu mai aveau stare (il luasem si pe Vlad de la gradi). Si s-a uitat dr. acolo si ne-a dat o cremitza. A zis ca daca pana luni se amelioreaza sa-i dau 5-6 zile cu cremitza, daca nu, sa mergem sa-i intoarca pleoapa invers si sa-l curete . Sper sa nu ajungem acolo si sa-i treaca, Doamne Ajuta!

Mda...cam asa...ma duc sa fac mancarica, nu mai am de nici unele prin frigider...

Clau, distractie placuta lui Razvanel la mare! voi cand plecati?

Mimo cred ca se plimba pe Ramblas O fi bine?

Mergi la inceput