Puiuti de Randunici 2008!!! (279)
Raspunsuri - Pagina 11
Olgutzika spune:
Gecko, dar la cat incepe scoala la australieni!!? Sau gradi de la noi se pune ca la ei e scoala
? Nu exista vreun centru de consiliere...ceva? Cum naiba sa spui ce talente are un plod de un an si un pic
? Merge bine...spune cateva vorbe si ii place sa se joace
O fi ok
?
Maia, felicitari "sorutei" tale!!!! Ani de liceu...
Clau, distractie placuta Razvanelului!
Cami, ai facut pana la urma rost de recomandari pentru prietena ta?
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. A! De Iulia vreo veste?
Mihu, da, trimite pozicile pe mail, eu oricum am bagat la favorite montajul.
mai viu!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Cami, pentru orice eventualitate...colegul meu are baietelul sub supravegherea Dr. Catrinel Iliescu. O gasesti aici http://www.medlife.ro/index.php?show=hyperclinica&s=50&med=8 sau aici spitalulul Obrejia, fostul nr.9 la neuropediatrie 2 Sanatate multa multa fetitei!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
clauclau spune:
Gata, un fal-fal 
rapid ca io plec la joaca!![]()
Olgutza, mersi mult, acus am vorbit iar cu Razvanici si ce era de el, mama-mama!![]()
Servici usor.
Gecko. M-ai distrat tare cu scolile, talentele, putza ...

cami33 spune:
Olgutz
, multumesc mult! Am mai vorbit si cu Stela pe mess si mi-a mai zis pe unde au fost ele.
Acum prietena mea vrea sa mearga la o dr in Bacau si dupa aceea vor ajunge si la Bucuresti.
P.S. V-am admirat la piscina
, sunteti doua frumusele
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
lianam spune:
LA MULTI ANI DAVIDUTZ! Sa fii sanatos, sa-ti dea Dumnezeu numai zile frumoase si senine si sa incanti zilele parintilor tai! 
sa-ti traiasca baiatul simo si pentru ca inca nu "te-am urat"
, te
si iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara, frumoasa si sa fii sanatoasa si tu si mogaldeata 
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
"Omul traieste mai putin de 100 de ani si isi face griji pentru 1000"
gecko spune:
deci e asa:
la 3 ani: prekindy
la 4 ani: kindergarten
la 5 ani: preprimary
la 6 ani: primary
Nu stiu de unde incepe obligativitatea dar, toate nivelele astea se fac in cadrul scolilor...si daca ai pretentia sa il bagi la o scoala privata catolica atunci trebuie sa o faci din (adica de la prekindy) si dupa care copilul trece automat in nivelul urmator. Daca nu faci asa atunci trebuie sa fii pe lista de asteptare ca sa intre de ex. la primary sau copchilu sa aiba un "special talent
".
prekindy si kindergarten se fac in paralel cu gradinita clasica din Romania...adica dimineata tu duci copilul la gradinita normala, la ora 9 personalul duce copiii la scoala...pana la 11 (15) nu stiu exact...merg apoi dupa ei si ii iau...si copilul revine la gradinita pana la 5/6 cand vin parintii
anul trecut, cand nepoata a implinit 4 ani, cumnata a inscris-o la liceu (si din spusele cumnatei se pare ca a facut-o cam tarziu
)
zozela spune:
Miha e superb montajul!

Iti multumesc-din suflet-pentru efortul depus!! E minunat!! Au crescut bebelusii nostri-sunt copilasi cu acte-n regula!
Sanatate puiutilor bolnaviori-pupici speciali pentru Teo,Iulia si Alex!
Felicitari bobocicai nostre!
Scoobydutza jucausa! Ce distractie a fost la voi acolo
In alta ordine de idei..al meu stie unde-i putza!!
Serios vorbind..gecko..mie mi se pare interesant planul asta al vostru de invatamant..La noi nu prea esti obligat sa-l duci niciunde,nu esti stimulat in niciun fel,copilu' creste cu bunicii sau bona,putini merg la gradi-unii nu vor,altii n-au unde,ca nu-s locuri,la particular nu-si permit multi..E o harababura si-o nebunie.Poate de-aia si ajung la scoala-salbatici,se adapteaza greu,au probleme de ordin comportamental,etc.Eu vreau sa-l duc pe Mihai la cresa-de la 2 ani,vreau sa socializeze,sa interactioneze cu alti copii,sa se joace,sa imparta,sa invete/simta ce-i un grup,sa manance,sa doarma dupa un program bine stabilit.Visez oare?!![]()
Hai ca eu am un haos in cap,o gramada de intrebari(multe fara raspuns),planuri si regii
Sa vedem daca reusesc sa le pun cap la cap..
V-am pupat!
Simo27 spune:
Multumi,multumim de urari.Dragute ca intotdeauna

si un
apasat pt Liana!
Sa va cinstesc cu tortulet,suculet,prajiturele si voie buna![]()

Eu inca nu mi-am revenit...Sam toata noapte s-a moscotit,de dimineata am fost pt analize si nu mi-au luat sange,ca cica tb programare
,asa ca maine iar merg
...viata de...
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Tocmai am aflat ca sunt "citita" de cinevasi mai imi sunt si luate pozele de pe albume...mi-a picat extrem de greu ,mai ales ca a zis cu atata dezinvoltura...asa ceva,mai RAR!!!
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008