Puiuti de Randunici 2008!!! (279)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Si pentru pofticioase
, partea a II-a din reportajul Bucataras in croaziera 
http://www.bucataras.ro/articole/1366/spectacol_culinar_pe_un_vas_de_croazierapartea_a_ii-a_.html
Enjoy!
ursuleata spune:
Relu a plecat la peste si vine maine seara, nu vine nimeni la mine???

Ce naspa e fara el.
ma duc sa citesc din urma, mi s-a stricat calc, acum stau la al lui, si nu prea ma pricep, nu gasesc nimic pe aici.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
ramo_cata spune:
bubu am vazut ceva din montajul tau dar fugitiv ..maine il bibilesc mai mult...
am facut baitza baietilor,andru si alex ,acum i-am lasat cu catalin sa se mai joace un picutz...ma duc la baie sa fac un dush ,sa ma imbrac in pijama si ma intorc la ei sa-i culc...nu o sa mai intru ca are catalin treaba la calculator....
de naty nu mai stiti nimic?
va pup si va doresc o nopate linistita
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Simo27 spune:
Cugetarea serii:
Ca ma citeste-ok, imi asum faptul ca scriu pe un forum public si ma poate citi o tara intreaga,nu?
Dar de aici pana la a lua poze cu copii mei,e cale lunga!!!Mai ales ca ne stim,si daca vroia poze cu mine si copii putea sa ceara si normal,ca ii dadeam...nu asa,pe furis...si nu cred ca a luat una-doua poze ci multeee..e absolut normal sa am supar,zic eu.Nu credeti?
In fine,am ajuns sa traiesc pe pielea mea ce zicea mai demult Adriuta(cine stie-cunoaste
)!!!Urat!
Asadar ,dragele mele poze cu copilasii mei nu cred ca voi mai pune vreodata pe net!
Gata:m-am racorit![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Va multumesc de urarile pt Davidutul
.I le-am citit pe toate si va trimite pupicei

Cata,unde esti?????e pag 13![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Tot la pagina 13 va gasesc??
Simo, foarte urat, da...dar eu tot vreau sa vad poze de la party ![]()
Noi am iesit afara si ne-am intalnit cu Miradi si fetele, niste dulci amandoua, de fapt toate trei
Medeea are niste ochi de o mananc si e fetita mare, face kk doar la olita, bravooo!
Vlad si Andreea s-au alergat si s-au jucat o gramada impreuna.
I-am dat lui Stef lapte HN, ca m-a speriat asistenta, ca trebuie neaparat scos laptele daca face tot moale...eu i-l faceam cu apa de orez...si ma temeam ca o sa-i fie foame grasului...dar a lins tot bibele cu HN, nici n-a comentat
A halpanit si grisine si supica cu morcov si puiut, ar manca la greu, saracu'...pe seara vad ca a facut tare
si sunt trista cand il vad cu ochisorul rosu...of...