Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
Deea cand a jung acasa- pe luni mai exact am sa trimit si eu poza pentru filmulet! Sper sa o acceptati!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Flobaby spune:
Il tii pe bebe in scoica ziua? Te referi la scaunul de masina atasat la carut, nu? Te ajuta cumva?
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
alynta27 spune:
Saracuta de tine Carla! La fel am trecut si eu cu David, de asta acum ma simt super relaxata si mi se pare usor cand am un copil mai putin colicos si cumintel!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
carla............ehhh asa patesc eu toata ziua in ultimul timp
si vreau sa cred ca e de la colici chiar daca ea nu se mai straba si se contorsioneaza ca-nainte.Si doar ce am reusit sa mananc adineauri,cu ea in brate binenteles ..numai ca doarme acum.Sa fim tari si sa speram ca o sa scapam mai repede de perioada asta

flobaby.........

alynta...............imi pare rau ..ce situatie total aiurea,dar chiar nu se poate sa se rezolve cumva?

P.S.:acum e prima oara cand am reusit sa ii dau baby drink cu bibironul ,fara scancete si urlete

mami de
Miruna(29 mai) 

andreea1608 spune:
Fetelor simt ca o iau si eu razna. Carla, te inteleg foarte bine, si a mea face la fel, se trezeste, o schimb, ii dau sa suga, o pun in patut, dupa 5 min plange, iar suge, iar patut, iar planset, asa o tine 2 ore. La un moment dat cedez de oboseala si nervi si ii dau supliment, dupa care adoarme intr-un final. Cred ca de vina sunt si sanii mei care sunt foarte moi, cu toate ca am laptic, si nu stiu ce sa le fac. Exista vreun remediu, pentru ca din cauza ca sunt moi nu prinde nici sfarcul bine si de aici problemele. Simt ca o iau razna, sunt chiauna de somn, in conditiile in care e mama cu mine acasa si ma ajuta enorm. Si in somn scoate niste zgomote ca si cum s-ar screme, de tresar din somn, si nu ma odihnesc deloc. Ce sa fac???? Ce sa ii dau? Ii mai bag Sab Simplex cateodata dar nu are efect.
39+
Maria Alexandra
http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#
Ramona.P spune:
Buna feteleee !!!
Bine v-am gasit si bine am venit la "Scutece"!!!

Cand privesc in urma ... eram asa de nerabdatoare cand am ramas insarcinata si mi se parea ca timpul trece asa de greu ... dar iata-ne ajunse cu bine si aici!
Spre rusinea mea nu am mai scris de cateva zile dar de citit am citit mereu ...
Noi suntem bine...din ce in ce stam tot mai mult treze ziua si parca dormim in reprize mai scurte(de 2 ore iar inainte erau de 3-4 ore) si papam tzitzi mai des...cred ca e de la caldura.
Am nascut printesa cu 2900g, am iesit din spital cu 2800g, la fix 2 saptamani de la nastere aveam 3200g si ieri,la fix 3 saptamani aveam deja 3500g .
Dr. dar si eu suntem f multumite de ea cum creste.Noua pt iritatiile de la caldura de pe fata si gat ne-a dat Advantan Milk-este o emulsie cutanata.Am dat-o o singura data aseara dupa baita si deja se vede o ameliorare.
Nu vreau sa cobesc,dar mandra mea nu are colici.Doamne ajuta!!!
In rest ...toate bune...
Va pup pe toate ...

Ramona ,mami fericita de printesa
Bianca Maria (11.06.09)
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#
nicuratze spune:
Buna mamici,
RAMONIANI,bine ati venit acasa,sper sa fie totul in regula cu streptococul.
RAMONAP,Advantanul este cu cortizon!
ALYNTA,nu poti sa le faci la astia copii dupa legi,ca la prosti?
Si noi cu aceeasi problema,stam numai in brate si plimbata prin casa,ziua dormim in carut afara sau in brate cate juma de ora;avem noroc ca noaptea dupa 12 dormim,se mai trezeste la 3 si la 6,apoi doarme pana la 10.Casa e vraiste,copilul mare mai ramane nedormit sau nemancat cate 1 ora...speram sa treaca.
Va pup,o zi buna.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
Flobaby spune:
Of Andreea1608, te inteleg perfect caci asa sunt si eu. Eu nu mai am pe nimeni sa ma ajute si-mi este si mai greu. Azi am zis ca dorm si eu cand doarme ea dar se trezeste rpd, tresare, scanceste, asa ca adio somn. Ca sa nu mai zic ca si casa e vraiste - nu plec mai deloc de langa ea. Si eu mai cedez cu suplimentul caci sunt epuizata. In seara asta sper sa fie ok. Pupici si multa rabdare!!!!!
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
andreea1608 spune:
Flobaby, iti multumesc pentru vorbele bune. Incerc acum cand pot sa mai comunic cu voi, pentru ca am o vaga banuiala ca am intrat intr-o depresie postpartum. Sper sa nu fie nimic grav, doar ca imi vine sa plang intr-una, am impresia ca nimic din ceea ce fac nu e bine, ca nu sunt in stare sa ma descurc cu bebeitza, si parca relatia mea cu ea nu este asa de buna, cu toate ca simt ca o iubesc enorm. Imi e tare frica, cu toate ca atat mama cat si sotul sunt alaturi de mine. Oare e cazul sa cer ajutor la vreun doctor?
Flobaby spune:
Andreea1608, nu cred ca e cazul sa apelezi la un doctor. Se amelioreaza sentimentele astea negativiste. Eu sunt deja putin mai optimista - si eu simt la fel, ca nu sunt in stare sa am grija de fii-mea, ca sunt o mama rea, plangeam mai tot timpul zilele trecute-chiar si azi dimineata am plans de oboseala...........Tb sa mai rabdam putin cu depresia asta.........Bucura-te ca ai ajutor si capul sus 

.
Fii-mea a mancat acum 2 ore si tocmai a dat lapte pe nasuc- fara sa se agite, fara nimic

. Si cica sa plec de langa ea sa-mi fac treaba..........E posibil sa se sufoce cu lapticul pe nasuc? Nu inteleg de ce a facut asa ca doar nu s-a agitat!!!!!!!!

mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009