Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Relusha, ce vaccin ii faci tu acum? Nu se face la 2 luni?

mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Neata fetelor,

Ma laud si eu un pic cu Ada a mea, care a revenit la bunul ei obicei de a se trezi o singura data pe noapte. Pfiu... e asa bine sa dormi mai mult de 2 ore legate :)

Acum legat de maraiala si papa f des, Ada face asa seara, incepe cam de la 4-5 si tine pana la 10 seara. Papa un pic, se maraie, doarme 15 min si apoi iar vrea papa si se supara una doua etc. E f obositor, insa e ceva normal. Iar lactatia se regleaza pt ca bebe creste si are nevoie de lapte din ce in ce mai mult, deci stie el ce face. :)
Si uite si un articol pe tema asta:
http://www.kellymom.com/babyconcerns/fussy-evening.html
Legat de somnic, am mai zis parca, eu o culc pe Ada pe burtica si doarme f bine. Capul si-l intoarce singura de pe o parte pe alta, deci nu e nici un pericol si partea buna e ca ii tine cald si bine la burtica. Si noi oamenii mari daca suntem balonati pe punem pe burta si ne simtim mult mai bine.

Ada a inceput sa faca caca din ce in ce mai des, acum face cam de 3 ori pe zi. E ok? In primele 2 saptamani face aproape dupa fiecare masa.

mami f fericita de Ada (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ely, esti tare cu meduza . Daca ti-ai fi pus-o pe burta, as fi inteles, dar asa.. sigur nu s-a suparat spiritul ei .
Philip, acum cand am fost la mare am tinut-o pe Larisa in pat cu noi, am avut unul dublu mare. Si daca ii luam patutul tot asa am fi tinut-o, pentru ca s-a trezit din ora in ora. Cand am fost cu Saby era mai mare (6 saptamani) si i-am luat patutul de panza si salteaua.
Ioana, ma bucur ca Sara a scapat de febra.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata fetele......raportam o noapte cu maraieli si scancetesi o "hiroshima"la 3:00 de a murdarit tot,dar chiar tot ca am schimbat-o de la piele si pe urma nu mai vroia sa dorma ci s-a uitat cu mami la tv pana la 5:00 cand s-a cracanat de ziua.Acum am pus-o pe burtica sa doarma si cred ca ii prieste de vreme ce "vantura" casa.

ancy.........o sa fie bine

flobaby........eu cand o pun sa doarma cu fata in sus am grija ca inainte sa scoata aerul afara dupa ce papa ca sa nu se innece in somn..dar ei ii place tare mult intr-o parte(ca si ma-sa).Pentru mine "alesul laptelui" cum spun babutele este o mare prostie(de unde scot ele asemenea perle?)..tine titiza pe umarul tau in sus ca sa ragaie si ai sa vezi ca nu o sa mai "eleaga laptele"

ramonaiani.......bine ati venit acasa..puiul tau o sa fie bine

cuscra...........daca e asa..pai sigur optez pentru card,ca eu am avut scandal si cu tipa de la postaavea ea o problema ca sa imi aduca facturile dupa data scadenta si am fost si i-am mai facut si o reclamatie scrisa(chiar ca sunt afurisita,nu?)

lavinia.........ms pentru sustineredar asistenta aia parca dadea zilele de concediu postnatal de la ea din buzunar,asa de tare s-a ofuscat cand i-am zis ca imi vreau dreptul pana la 126 zile

relusha.........multam de cafeluta si iti dorim si noi la fel

beca.......ce bine ca i-a trecut Sarei febra

kiralina..........ce bine de voi..vreau si eu sa dorm mai mult de 2 ore legate

mami de Miruna(29 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sa fim cu toate sanatoase! Iata-ne trecute la capitolul nou din viata noastra "Scutece"!
Bebe Beca frumoasa locatia de la 2 mai!
Carla am admirat-o pe bebita Larisa! Sunteti frumosi in 4!
Oana Octavia felicitari pentru sarcina si multumim pentru "trecerea" la "Scutece"!

Noi tot in deplasare pana duminica! David a plecat la tara la strabunica ,iar eu am ramas cu sora mea, cu nepotelul si Matei! Descarc poze!

Deea
multumesc!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Eu vreau sa dorm legat mai mult de o jumatate de ora .
Nu stiu ce are copilul asta, dar m-a terminat. A ramas cu programul de la mare, papa, adoarme la san si daca o pun jos mai doarme cu greu o jumatate de ora maxim. Asta e valabil si ziua si noaptea. De la 4 dimineata la 9-10 nu doarme deloc, dar plange din orice, fara alt motiv zic eu decat colicile. Nu mai merge cu Bonisan-ul, trebuie sa incerc si altceva, sunt chioara de somn si plina de nervi, nu am timp sa mananc, sa beau, sa fac o baie, daca o las un minut in patut incepe sa urle si o iau in brate... mi-e sa nu lesin cand sunt cu ea in brate. Nu stiu ce sa mai fac, Saby n-a avut colici, se calmeaza doar la san (si de 3 ori intr-o ora) dar sunt si momente in care refuza sanul si doar urla. Marti este ziua Sabinei si n-am pregatit nimic, nici tortul nu l-am comandat, casa arata ca dupa razboi, eu plang de nervi, am atatea de facut si nu mai poooot!
Stiu ca o sa treaca, dar nu stiu daca o sa mai fiu sanatoasa la cap pana atunci.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Mersi Crispentru tine si Miruna. Ai dreptate cu chestiile babesti....Azi am tinut-o cate o jumatate de ora si tot n-a ragait..............Acum am lasat putin cu " pasa" goala, sa se mai aeriseasca si ea. Tot maraita e si nu vrea sa doarma deloc..........Macar nu mai plange dc are suzeta in gurita..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am venit sa ma plang si eu pe aici!
Am probleme cu intrarea in cresterea copilului2....
Legea spune ca am dreptul sa intru din cresterea copilului 1 in cresterea copilului 2!
La serviciu(sunt la doctorat cu frecventa-apartin de Academia Romana) am semnat un contract de munca in care e sti****t ca am voie sa intrerup pe o perioada de 2 ani contractul de munca! Cum am luat cei 2 ani pentru David, acum teoretic trebuie sa ma intorc!
Stiind legea am depus cererea pentru continuarea suspendarii contractului de munca si nesimtitii nu au luat nici o decizie timp de o luna (de pe 2 iunie e depusa)! La sfarsitul lunii au trimis-o la Academie sa fie pusa in discutia Prezidiului! Stau ca pe ace sa aflu verdictul! O fi mai "mare" CM decat legea?! Matei e alaptat exclusiv la san-cum sa-l intarc deodata?! Daca ma intorc nu-l mai pot alapta ca lucrez cu substante toxice si in caz ca nu-mi aproba postnatalul nu cred ca ,a vor intelege sa nu lucrez in laborator! Sunt in deriva de la jumatatea lui iunie! Am si bocit bine... Acum m-am mai consolat...
In cel mai rau caz intra sotul in indemnizatie si eu o mai harai cat voi putea cu medicalul...
Ma scuzati ca v-am facut capul mare!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Of Carla, imi pare tare rau ca te chinuie Larisa asa tare. Si eu am aceeasi teama, ca lesin cu ea in brate - asa am simtit azi cand am iesit un pic pe afara si azi noapte, cand am tinut-o sa ragaie - juma de ora si tot degeaba. Acum are 2 ore jumate de cand a mancat.......... Sper sa te odihnesti cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carla, incearca cu Colic Baby de la Erbavita sau Gripe Water. La noi Colic Baby a functionat. Adica acum doarme in scoica ziua si mai mult de 20-30 minute. La inceput asa m-am chinuit si eu, tot in brate, cand il puneam jos, se trezea.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput