Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(1)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Poze din deplasare:
http://community.webshots.com/album/573346566TbWbke
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
andreea1608 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Andreea1608, nu cred ca e cazul sa apelezi la un doctor. Se amelioreaza sentimentele astea negativiste. Eu sunt deja putin mai optimista - si eu simt la fel, ca nu sunt in stare sa am grija de fii-mea, ca sunt o mama rea, plangeam mai tot timpul zilele trecute-chiar si azi dimineata am plans de oboseala...........Tb sa mai rabdam putin cu depresia asta.........Bucura-te ca ai ajutor si capul sus ![]() ![]() .Fii-mea a mancat acum 2 ore si tocmai a dat lapte pe nasuc- fara sa se agite, fara nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . Si cica sa plec de langa ea sa-mi fac treaba..........E posibil sa se sufoce cu lapticul pe nasuc? Nu inteleg de ce a facut asa ca doar nu s-a agitat!!!!!!!!![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009 |
Flobaby, offf, ce ne facem noi? O scoatem noi la capat, ca doar ne-am dorit sa fim mamici, ce naiba. Fii-mea a mancat pe la 12.30 supliment dupa ce a supt de vreo 3 ori si nimic si doarme si acum. Nu stiu ce sa iti zic cu datul lapticului pe nasuc, poate nu a scos aerul cum trebuie si a avut un mic reflux. Incearca si tu sa stai linistita, chiar daca e greu, ca si eu stiu cum e sa te agiti din orice. De ce nu mananca, de ce face zgomote in somn, de ce nu doarme si plange, de ce nu vrea sa suga, de ce am sanii moi...etc..intrebari suparatoare care nu fac decat sa alimenteze nelinistea. Eu nu reusesc sa ii scot niciodata aerul. E posibil sa nu aibe,sau sa nu stiu eu sa il scot, ca nici de vomitat sau inecat nu s-a pus problema?
Fruntea sus imi zic mie, si tuturor mamicilor care trec prin aceleasi stari ca si mine, Carla si Flobaby.

yioanna_s spune:
impresionant si emotionant moment pt mn sa va gasesc aici,ce pot spune cu multa bucurie e sa ne dea DD copii sanatosi,voinici si frumosi iar noua putere si rabdare si sa nu uit sanatate sa ne putem creste copii!!!
oana:iti multumim pt sprijin!multa bafta!
cat despre noi:santem bn,papam tot la 2-3h,vb jumatete de h si dormim,noaptea se trezeste doar o data.burtica nu ne supara tare cred ca sant gaze doar nu colici.iar in rest creste fff frumos si e lumina ochilor mei
.Imi pare rau ca nu prea pot sa intru sa vb cu voi caci nu ma pot organiza nici acum,e cam greu dar sper sa ma descurc in viitorul apropiat si cu tp.
Cristina,Lavinia cum sunteti?va pupic dulce si Stefania pe Ale si Rares.
lavinia,lasa-mi nr tau pe PM.si iesim la plimbare 
multumesc fetelor care mi-au raspuns la nedumeriri,nu mai nominalizez ca sigur am sa omit pe cineva ....dar va 

o zi buna!!!
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/yioanna
17.06.2009 
badriana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andreea1608
Flobaby, offf, ce ne facem noi? O scoatem noi la capat, ca doar ne-am dorit sa fim mamici, ce naiba. Fii-mea a mancat pe la 12.30 supliment dupa ce a supt de vreo 3 ori si nimic si doarme si acum. Nu stiu ce sa iti zic cu datul lapticului pe nasuc, poate nu a scos aerul cum trebuie si a avut un mic reflux. Incearca si tu sa stai linistita, chiar daca e greu, ca si eu stiu cum e sa te agiti din orice. De ce nu mananca, de ce face zgomote in somn, de ce nu doarme si plange, de ce nu vrea sa suga, de ce am sanii moi...etc..intrebari suparatoare care nu fac decat sa alimenteze nelinistea. Eu nu reusesc sa ii scot niciodata aerul. E posibil sa nu aibe,sau sa nu stiu eu sa il scot, ca nici de vomitat sau inecat nu s-a pus problema? Fruntea sus imi zic mie, si tuturor mamicilor care trec prin aceleasi stari ca si mine, Carla si Flobaby. ![]() mami de Maria Alexandrahttp://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/MariaAlexandra# |
Hi fetili,
Inscrieti-ma si pe mine la clubul agitatelor cu una bucata printzesa colicoasa, plangacioasa si pretentioasa. Fata mea nu vrea decat in bratze la mine, indiferent ca suntem in casa sau afara, cateodata nici in bratze nu vrea, nici ea nu stie ce vrea. Am mai dat si o gramada de bani pe carutz. Dar io tot sper ca o sa stea in el pana la urma asa mai incolo zic eu, pe la 1 an.
Cartile spun ca in jurul varstei de 6-8 sapt sunt foarte nevricosi si plang mult, nimeni nu stie de ce...asa ca fruntea sus ca mai e putzin.
Si fata mea (6 saptamani) suge toata ziua si la 1/2 ora, ma foloseste pe post de suzeta caci numai in bratze cu tzatza in gura adoarme. Aaa si sa nu uit sa va spun ca nu vrea suzeta sau biberon de nici o culoare, poate daca este superflamanda. Eu i-am dat tzatzica chiar daca se simte moale, eu cred ca gaseste ea ceva acolo din moment ce se linisteste plus ca dupa 2 zile de frichineala d-asta am o lactatie...asta e si ideea ca ei cresc si au nevoie de mai mult si ca sanul sa produca atat trebuie stimulat.
La mine la fel a facut si fra'su mai mare asa ca va spun sa nu disperatzi, pe la 3 luni deja este mult mai bine (exceptie facand partea cu tinutul in bratze, lui i-a trecut spre 1 an asa ca va imaginatzi ca l-am facut pe barbata-miu la muschi).
Pupicei la fete de la noi, Adriana si bb Irina
Flobaby spune:
Acum au trecut 4 ore si n-a cerut papa...Cine sa mai inteleaga? ieri mananca din ora in ora si acum nu-i mai e foame? Am incercat sa las fata cu cineva si sa dorm si eu juma de ora dar n-a fost chip - sunt foarte agitata si nu ma i-a somnul..................
Pupici yoanna tie si al printesa - care e de aceeasi varsta cu a mea.......
Andreea, capul sus, o scoatem noi cumva la capat.
badriana, te primim si pe tine numai ca gazele noastre sunt mai micute.................

mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
andreea1608 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Flobaby Acum au trecut 4 ore si n-a cerut papa...Cine sa mai inteleaga? ieri mananca din ora in ora si acum nu-i mai e foame? Am incercat sa las fata cu cineva si sa dorm si eu juma de ora dar n-a fost chip - sunt foarte agitata si nu ma i-a somnul.................. Pupici yoanna tie si al printesa - care e de aceeasi varsta cu a mea....... Andreea, capul sus, o scoatem noi cumva la capat. badriana, te primim si pe tine numai ca gazele noastre sunt mai micute................. ![]() ![]() mamica fericita de Maria Ioana 17.06.2009 |
A mea printesa doarme si acum, are tot 4 ore de somn. Asta dupa supliment. Sfarcurile mele sunt fr moi si din cauza asta nu cred ca le prinde bine si se enerveaza la san. O sa ies maine sa imi cumpar un sutien de alaptat, poate are vreun efect. La fel sunt si eu cu somnul, sunt agitata chiar daca sta altcineva cu ea, nu ma odihnesc deloc bine. Am incercat mai devrem sa dorm si eu un pic dar nu a fost chip.
badriana, te primim si pe tine in randul nostru.
Flobaby spune:
Macar nu sunt singura care e agitata si obosita. Sunt praf deja!!!!!!!Ce ne facem fetele?
mamica fericita de
Maria Ioana 17.06.2009
luckyblue spune:
Buna, fetelor! Bine v-am regasit la "scutece". Sa avem parte de bebei sanatosi si fericiti!
Vreau sa va multumesc ca am invatat atat de multe de la voi. De multe ori a fost de ajuns doar sa citesc un pic pe forum ca sa primesc raspuns la intrebari si nelinisti.
Un pic si din experienta noastra poate ajuta pe cineva:
Ne-a spus pediatra sa nu culcam fetita (nesupravegheata) pe burta din cauza Sindromului Mortii Infantile Subite. Noaptea doarme numai pe spate, iar in timpul zilei o punem pe burtica sau pe-o parte, dar suntem mereu cu ochii pe ea.
Baie ii facem doar o data/de 2 ori pe saptamana (la recomandarea moaselor) si doar cu apa, fara gel de dus sau sampon.
La 2 saptamani de viata avem un program inca haotic: uneori trec si 4 ore intre mese, alteori mancam tot la o jumatate de ora. O moasa mi-a zis ca daca a mancat destul si tot cere san inseamna ca poate vrea sa suga pentru confort si atunci sa ii dau suzeta. Eu totusi nu prea sunt
fan suzeta si i-o dau chiar numai cand nu ne mai intelegem cu ea.
Si Sara noastra e maraita si are cateva ore pe zi cand pur si simplu nu mai stim ce sa facem ca absolut nimic nu ii convine dar ni s-a spus sa nu ii dam nimic altceva decat lapte de la mami. Eu beau ceai de anason, fenicul si inca vreo 3 plante
ca sa o ajut pe ea sa scape de crampe, dar ei nu ii dau nimic special.
In maternitate moasele au avut mereu grija sa ma urmareasca cu alaptatul. Nu ma lasau sa accept durere. De fiecare data cand ma durea, veneau sa verifice pozitia Sarei la san si ma puneau sa o mut pana trecea durerea. Pe sfarcuri, intre episoadele de alaptat, imi lipesc un fel de pansament cu silicon (face minuni).
Inca nu ma pot hotari daca sa ii dau vitamina D sau nu. Aici se da la copii pana la un an, dar totusi nu sunt eu impacata cu ideea de supliment.
Se vede ca doarme gonguta, ca a scris mami un mesaj lung cat o zi de post ...
anda_magda spune:
andreea incearca sa-ti cumperi protectii din alea de silicon. stiu ca fetele din america foloseau din astea ca aveau probleme. sutienul de alaptat nu ajuta cu nimic. e un sutien caruia i se detaseaza partea din fata a cupelor, nimic altceva.
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png