Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

da anca..asta era visul meu-sa deschid o gradinita..insa..banii se duc pe fiv,icsi picsi operatii etc..asta e..
oricum nu vreau sa-mi amarasc singura viata!nu ma ajuta la nimic!asa ca..merg inainte!nu am incotro!afisez un zambet pe buze si merg mai departe vesela si zambitoare!pana la urma s-o indura Doamne Doamne si de mine!ca la cat o sa-l plictisec cu rugamintile mele..o sa cedeze intr-un final!

Mergi la inceput

soricico-intai sa facem inaugurarea!
un nume.. "bebici ptr fete cu pitici!" ei? merge????
o sa reusim si noi in cele din urma!va garantez!aflu eu nr de mobil al Lui Doamne Doamne si o sa-l stresez din secunda in secunda!pana ne-om pricopsi cu cate 2 perechi de gemeni ca sa ne ajunga!si uite-asa se va umple si gradinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Uratico-ai nevoie de putin timp sa ti se depureze corpul de stres! Vei vedea ca vei reusi cat de curand.

Soricico-bun nume! Noi incepem sa-i facem reclama si daca merge bine ii cerem sa ne angajeze si pe noi! Cred ca am fi mult mai dragute si mai apropiate de paciente, nu ca si unele asistente pe care iti vine sa le strangi de gat cand deschid "gurita"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

hai ca mi-am luat o piatra de pe inima.

cu clinica e totul rezolvat, vad ca acum am si 2 gradinite la alegere...pai sa apara micile rozatoare ca totul se fie perfect.

fetele, cred ca incet , incet incep sa ma retrag.mi se lipesc ochii desomn..sau de plans?

pupicei

Mergi la inceput

hihi..am palavragit pana m-am maturizat!cica!!auzi-membru matur!!ce mandra sunt de mine!
uff..va las fetele mele frumoase..hai treceti la somn si visti la bebeii mult doriti..ptr ca intr-un final toate visele vor deveni realitate!
Doamne ajuta sa se intample cat mai curand!
somnic usor fetele!

Mergi la inceput

de acord cu voi.

anca sigur ca da, in plus iti dai seama cata satisfactie o sa avem cand o sa incep sa numaram bebei??? ce fericire si implinire o sa simtim ca am dat si noi un gram de ajutor in implinirea visurilor?

fetele, contati pe mine.maine seara punem la cale detaliile in ajutorul brasovencei noastre ca sa demaram treaba mai repede.

pupicei

Mergi la inceput

Soricico-Mai bine de somn sau de ras! Lasa plansul deoparte! Pregateste-ti valiza pt calatoria la Viena. Astept si eu ceva sugestii pt ca vrem sa mergem si noi cateva zile in Austria, cateva in Ungaria si apoi venim in tara!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Somn usor si vise placute! Sa-mi spuneti maine daca ati visat fata sau baiat?

Mergi la inceput

anca-adjudecat!sunteti angajate!
vom rupe concurenta!
hai..somnic usor!
si soricico-termina cu plansetul..vrei sa ruginesti?lasa-l pe micul rozator sa stea linistit!nu-l mai tot inmuia atat in lacrimi!la ce te ajuta??
hai capul sus si mergem inainte!ptr ca trebuie sa ne bucuram in fiecare clipa de tot ce avem in jur!si mai ales...de sotii nostri!care ne suporta asa crizate si cu pitici pe creier!

Mergi la inceput

ancuta, maine aflu traseul exact.
excursia va fi de 4-5 zile si am inteles ca stam in ungaria, austria, si elvetia.cate putin din toate.
in austria am mai fost, dar maine vin cu amanunte.o alegere buna e ca plecam vara.
data trecuta am vazut-o iarna si nerugam unii de altii sa facem poze.

va pup si va doresc vise placute.ne vedem maine din nou.

pupicei

Mergi la inceput