Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Uratico - ai devenit membru matur!!!!!!!!!!!!
Trebuie sa sarbatorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

pai mama ei de treaba!daca tot sunt doxa de carte si tot nu imi ajuta la nimic..macar sa probez pe mine tot ce invat!ca de munca m-am lasat..de a 2a facultate m-am lasat..de scoala de soferi m-am lasat..num ai de soata nu ma las ca are spermii buni!
oare nu accepta si el un schimb?spermi buni pentru o trompa buna!da nu de-aia de elefant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

uratica,
sa fim intelese.
dupa anca, urmatoarea pe lista voi fi eu .m-am saturat sa astept pe la usile altora

pupicei

Mergi la inceput

waw....nici nu am observat!asta cred ca e aia norocoasa!asa ca hai sa bem!ne intepenim bine si asa o s-avem si vise umede-numai sa fie soatele in preajma!
am luat-o razna rau de tot!da daca ma mai gandesc mult la faptul ca bebe nu vrea sa iasa pe teava..o iau rau de tot pe aratura!asa ca acum am inceput sa reiau scoala de soferi!si cica eu invat acum!se vede,nu?

Mergi la inceput

Esti pusa pe glume serios! Daca poti sa nu muncesti, sa nu mergi la facultate si sa nu conduci, sigur esti mult mai relaxata si poti sa bucuri de gigeii buni. Cum vrei sa nu vina bebe la o mama relaxata? Imagineaza-ti ca sus in cer este o cresa cu copii si ei se uita jos pe pamant sa-si aleaga mama. Pe cine crezi ca aleg? Una stresata si ocupata ca si mine, sau una relaxata si zambareata ca si tine?

Mergi la inceput

se vede ca inveti, dar cum era cu sarbatoritul.

si eu sunt la a 2-a fac, dar inca nu imi e clar cand o termin sau daca...vedem in toamna.

pana atunci mai e rost un pic de vacanta.

pupicei

Mergi la inceput

deci pe bune..deja ii dau eu consultatii dritei mele de aici!
cred ca daca ne-am pune osu la treaba..cu cate stim fiecare si de cate ne-am tot lovit..am deschide o clinica de fabricat bebici cu lipici!
e bine ca deja am cliente!si eu care ma strofocam ca nu stiu ce afacere sa deschid si sa si mearga!ca am renuntat la gradinita..ca de..bebeloi ioc..asa ca..trec la fabrica de facut bebei!

Mergi la inceput

Si tu te-ai gandit la gradinita?
Si eu! Dar acum cu criza asta generala, m-am gandit ca e mai bine sa stau linistita pe fundul meu si sa astept sa treaca furtuna!

Mergi la inceput

uite..dau de beut pana ne intepenim rau de tot!
anca-stiu si io cum e munca..visam seara ce trebuia sa fac a doua zi la munca-ajunsesem la 42 de kg..de asta am renuntat..ca ajunsesem sa nu mai vb cu cei din jur ci sa tip la ei!asa ca am pus punct la toate si m-am gandit strict la mine!ptr ca mereu am fost zambareata si pusa pe glume..mereu ii binedispuneam pe cei din jur..insa am luat-o rau pe aratura la un moment dat!am deja u n an de stat acasa..si bebe tot nu vine..asa ca..nu stiu ce sa zic..
cred ca nu vrea sa vina pe naturel..asa ca o sa ma fivuiesc in curand!desi as incerca intai un fiv pe ciclu natural!
oi trai si oi vedea!acum sunt in faza de strans parai ptr 2 fivuri..in caz ca dau gres la primul-sa stiu ca il am asigurat pe cel de-al doilea!ptr ca altfel..nici mama dolorez nu ma mai ridica de la pamant!

Mergi la inceput

ok,perfect.

abia astept sa ajung la clinica ..."bebei cu lipici la frumusica din brasov".n-am gasit alt nume mai bun , din cauza orei, dar promit ca o sa caut un nume mai bun.

acum sunt mai linistita, sigur cu asa personal calificat o sa reusesc .

pupicei

Mergi la inceput