Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata!
fetele haideti ca e calda...a dat si in foc pana am citit cat ati scris ieri...oho harnicutelor...

eu ieri iar am tras o plimbare, dar normal sunt dezamagita... beah... incep sa obosesc, azi fosneste morcovul cu tufa cu tot... astept... trebuie sa vina invazia... azi dimineata ma gandeam sa iau un test... dar mai astept, sa vedem ce se intampla...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata si ms manu de cafeluta.
Azi plec spre Giurgiu unde rmanem la mnasi la noapte si maine dis de dimineata, adica pe la 4 o luam usurel catre Grecia. Sa aveti grija de voi si cand vin sa ma intampinati cu vesti bune. ca trebuie sa po****m gradinita aceea cu bebici frumosi. revin pe 23 sau 24 nu stiu sigur.
Poop.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neata,la pranz si eu!
amy, concediu frumos, si sa veniti mai multi,daaaaaaaaaa??
recapitulare si de la mine:
duminica-pescuit
ieri -padure, la ciuperci,zmeura, si m-am pricopsit cu vreo 10 kg de afine.........
fug la treaba, intru sa citesc cand mai am vreme, am fffffff multa treaba! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

aaaa,am uitat, am desch cap 15, in caz ca nu sunt prin preajma, va rog sa cautati. sper ca voi fi pe aici! pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micomic spune:

neata si eu prezenta, vad ca azi noapte nu prea au avut somn anca si uratica.

oricum fetelor o data si o data rasare soarele si pe strada noastra.
azi ar trebui sa ma apuc de munca serios , e dupa vacanta dar cheful lipseste cu desavarsire, ce sa-i faci cica vine mancand

pup si va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

'mneata fetele!
eu harnicuta harnicuta..m-am dus de dimineata la un interviu..s-a dat directorul la mine..i-am dat cu flit..si m-am intors acasa!culmea..am fost sa ma angajez la protectia consumatorului!da chiar si acolo sa patesc asa?ofofof..asta-i viata!unii au impresia ca daca esti "uratica" esti si proasta!m-am saturat de mentalitatea barbatilor din romania!
sorry!trebuia sa ma descarc..ca la cati nervi mi-am facut..mai ales dupa o seara alba plina de palavrageli!
asa..si acu sa ma pun la nani!asa-i cand esti schimbul 3!deci...somnic usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica

'mneata fetele!
eu harnicuta harnicuta..m-am dus de dimineata la un interviu..s-a dat directorul la mine..i-am dat cu flit..si m-am intors acasa!culmea..am fost sa ma angajez la protectia consumatorului!da chiar si acolo sa patesc asa?ofofof..asta-i viata!unii au impresia ca daca esti "uratica" esti si proasta!m-am saturat de mentalitatea barbatilor din romania!
sorry!trebuia sa ma descarc..ca la cati nervi mi-am facut..mai ales dupa o seara alba plina de palavrageli!
asa..si acu sa ma pun la nani!asa-i cand esti schimbul 3!deci...somnic usor!

de unde esti tu? din ce oras??

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

menics-chiar vroiam sa imi scuzi manierele-multam ptr cafea!
sunt din brasov!

Mergi la inceput

deci..vreau sa zic ca la cate interviuri am fost..la majoritatea am patit asa!cred ca am lipici frate!trebuie sa-mi schimb moaca si sa merg stramb sau ce mama ei de treaba sa mai fac??pe bune..ma lasa nervii cand merg la un interviu!daca dau peste o femeie..ma bucur de parca mi-ai da o acadea-saracele femei-poate alea cred ca sunt pe invers cand ma vad asa entuaziasmata!offff..nici nu mai vreau sa-mi amintesc!ma duc in tari straine sa ma angajez..poate o fi mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

neata dragelor,

la mine a murit de tot si speranta...numai pot , imi tot fac de lucru la birou, dar degeaba.
facut test azi , iar liniutele nu au fost generoase cu mine , ca de obicei.
doar 1...mai multe ...la anu si la multi ani.
era prea frumos sa am un asemena cadou de ziua mea.imi e un picut si cam rau , cred ca de suparare.
imi repet ca e tare unfair viata asta citeodata...

va pup pe toate.
ps: inca nu sunt ziua 1, ca nu mi-a venit,dar testul arata ca o sa vina cat de curand.

Mergi la inceput