Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu inca sunt in stadiu de analize..treb sa repet ureaplasma..asta e deja a 3 oara............uf ca mam saturat.mia iesit ed 2 ori pozitiva..o groaza de bani....dupa ce rezolv cu ureaplasma, voi vedea incotro apuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

bitza poop si eu,saru'mana pt gandurile tale frumoase.
fetelor hai sa va descriu simptomele care au aparut deja...
1. care m-a pus pe ganduri(imi spusese fina mea de el) a fost urina tulbure ...vb serios ,am inteles ca datorita modificarilor hormonale si scurgeri dar ciudate(nu au culoare dar au consistenta)
2.simptom premenstrual de vreo saptamana si jumatate ...ma iau si acum dureri de burtica (scurte ca durata)
2.ma culc odata cu gainile si ma trezesc odata cu ele...deci somnic
3. balonare ....si de aici durerea de burtica zic eu

<GRAVI>4

Mergi la inceput

desteptareaaaaaa

se raceste cafeluta fetelor.pe unde umblati la prima ora???

poftiti la o cafeluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

Buna fetelor!Ma numesc Oana si sunt o moldoveanca din Vaslui.
Cu toate ca sunt colega cu amir10 la odiseea mamicilor de ian-feb mai intru si va mai citesc sa aflu cu ce doctori colaborati si care este parerea voastra la adresa lor deoarece,cu rugaciunile Maicii Domnului si ale Sf.Parinte Nectarie care m-au ajutat sa raman insarcinata si la care ma rog in continuare sa ma ajute sa am o sarcina usoara si fara probleme,vreau sa ma intorc si sa nasc acasa.
Sper sa gasesc o dr.buna care sa ma primeasca si cu care sa continui sa nasc...stiu ca sunt la inceput dar eu totusi ma gandesc.
pogonici,ma bucur ca ai fost in hurghada si ca ti-a placut,as vrea sa-mi spui la ce hotel ai stat pt.ca despre gunoaie si mizerie pot sa vb in cartierul unde stau eu dar in zona cu hoteluri,turistica niciodata nu am vazut mizerie si gunoaie...cat despre saracia si salariile f.mici asa este dar in ciuda asta nu ai sa-i vezi niciodata posomorati sau sa te trateze cu sictir,sunt de o amabilitate si respect cum rar mai intalnesti...cat despre fanatismul de care vb nu stiu la ce te referi,la faptul ca se duc si se roaga in moschee?eu stau de 2 ani in egipt din care 7-8 luni intr-un oras musulman si printre musulmani si nu am intalnim nici un dram de fanatism...sunt oameni obisnuiti care isi traiesc viata de zi cu zi cu greutatile si bucuriile ei...din cauza religiei si a restrictiilor si cenzurii in care au trait(cu toate ca au satelit si internet)nu ai sa vezi sa fie prea interesati,tot la filmele lor se uita si isi asculta muzica specifica...da,in privinta asta pot sa-i numesc inapoiati si cazuti din copac dar nu toti sunt asa.
eu te astept cu mare drag si a doua oara dar alege pachetul buc-cairo(2nopti cazare)cu vizitarea piramidelor,a muzeului de egiptologie,...,apoi croaziera pe nil cu vizitarea tuturor mormintelor fanariote apoi 3-4zile hurghada-marea rosie,care este una dintre cele mai frumoase mari din lume, unde poti face scuba diving,snorkling si tot felul de sporturi de apa,aqua park,safari in desert si poti face o excursie la luxor-valea regilor.
oferta hurghada de o sapt.este f putin de a cunoaste ceva din istoria egiptului,se org.exc.la cairo dar care este f obositoare se pleaca la 1-2noaptea si se ajunge inapoi a doua zi la 1-2 noaptea.
eu va astept cu mare drag in egipt si dati-mi de veste sa ne intalnim ca mi-e tare dor sa mai vb cu cineva in romaneste,abia astept sa vin acasa.
dar pina atunci rugati-va si pt mine si sa ne intalnim toate in odiseea mamicilor.

7+

Mergi la inceput

oana...interesant subiect egipt..am stat 7 zile in hurghada, la sannrise mamlouck palace resort..e superb hotelul, e situat in zona hotelurior de 5 stele..mia placut enorm...dar cand iesit din complex am avut un soc..dormeau aia pe jos pe iarba in fata alora cu puscoace- armata,..am fost in cairo si cu submarinul, atat am ales ca excursi...poate vom mai merge in egipt, dar at voi alege croaziera pe nil, si voi vedea si valea regilor...

sincer mie numi plac egiptenii...sunt prea indrazneti..ba chiar ma enervau in comert..insistentii pana te enervau...

tu unde stai in egipt??

Mergi la inceput

oana...interesant subiect egipt..am stat 7 zile in hurghada, la sannrise mamlouck palace resort..e superb hotelul, e situat in zona hotelurior de 5 stele..mia placut enorm...dar cand iesit din complex am avut un soc..dormeau aia pe jos pe iarba in fata alora cu puscoace- armata,..am fost in cairo si cu submarinul, atat am ales ca excursi...poate vom mai merge in egipt, dar at voi alege croaziera pe nil, si voi vedea si valea regilor...

sincer mie numi plac egiptenii...sunt prea indrazneti..ba chiar ma enervau in comert..insistentii pana te scoteau din sarite...si te mai si injurau daca nu cumparai de la ei
tu unde stai in egipt??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gamaloana spune:

vai,eu la inceput cand ne-am mutat aici in hurghada,nici nu ieseam singura pe strada pe considerentul asta,nu era unu sa nu vina sa nu se bage in seama,ma disperau,n-am mai vazut asa ceva...acum m-am invatat de fapt cred ca s-au invatat ei cu mine ca au inceput sa ma cunoasca cel putin in zona unde stau...si cand merg in alta parte vad ca nu ma mai baga in seama iar daca indrazneste unul,prima lor intrebare e de unde esti si le raspund f simplu,din hurghada si in sec urmat.au disparut...am o prietena care a fost pina acum de 4ori iar ultima data a stat 2 sapt,a venit pe cont propriu de data asta si am invatat-o sa faca la fel,daca vine unul la ea,sa-i zica ca sta in hurghada,maritata cu egiptean si stii cum dispar imediat.
pai nu ai vazut cate magazine sunt si toate cu aceeasi marfa,cred si eu ca=s disperati,dar lasa-ma frate in pace ca daca mi-e a cumpara,am de unde alege,nu trebuie sa tragi de mine,sunt disperanti.
eu stiu de un sunrise hotel pe linga roma hotel,nu departe de centru si de unde sunt toate fast-food-urile,eu mai merg si mai stau pe banci acolo in fata marii linga sunrise caci nu stau departe...nu stiu daca e ecelasi hotel?iar zona aici nu e cine stie ce...mie imi place in marina bulevard sau in zona hoteliera,in masaya,nu stiu daca ati fost acolo ca e mai departe
waw...cu submarinul?super si cum a fost?si eu imi doresc asta...mai imi place sa fac snorkling sa ma uit la pesti sub apa.
daca ne cunosteam inainte mi-ar fi placut f mult sa ne intalnim,va mai aratam hurghada si va mai feream de egipteni ca eu ii repezesc repede,nu am calmul si amabilitatea lor.
oricum va mai astept si data viitoare.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna dimineata dragele mele, haideti la o sau ceiut
poganici, oana..........cand v-am citit deja visam la o vacanta de vis dar, timpurile astea sunt rele cu noi si ramanem doar cu visele
Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Dragele mele ajutati-ma cu niste informatii. Am o prietena insarcinata in 12 sapt si i s-a descoperit o malformatie la copil si de la Suceava i-a zis ca trebuie sa faca chiuretaj. Ea acum a plecat la Iasi este internata la Cuza Voda din cate am inteles este la Dr-ta Puscasu. Ce stiti despre aceasta dr-ta?Daca ati auzit cat se da pt un chiuretaj ca eu n am idee si saraca e mult prea speriata si suparata. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Arinaa, felicitari pt sarcina!!! sa fie intr-un ceas bun. Dr. Dumitrascu e super din cate am auzit. Nu-ti fa griji, pana pe 20 mai e putin. Crampe similare celor premenstruale am avut si eu la inceput, e din cauza ca se intind ligamentele de la uter. Ia cate un no-spa si iti trece, ai sa vezi. Cu oboseala, ce sa zic, eu nu am avut probleme, desi sunt un somnorici de felul meu...Luna a doua e destul de grea, dar trece repede. Ai grija mare de tine si bebe. Vezi ca semnnatura se pune cu litere mici intre paranteze patrate.
Bitza20, nu am auzit de dr. Puscasu. Ce malformatie are bebele prietenei tale? I-a iesit toxoplasmoza cumva?
Pogonici, dupa cum vezi, sunt la datorie. Nu prea am mai scris, dar de citit, macar o data la 3 zile, tot citesc.
Gamaloana, ce face bebe?
Pupic pe toate!

13

Mergi la inceput