Moldovence aspirante sau gravidute(13)
Raspunsuri - Pagina 4
bitza20 spune:
amir, nu stiu cum se cheama ce i-a gasit, am intrebat-o ce diagnostic i-a pus dar in zapaeala aia nu a retinut. Stiu ca nu i s-a format un saculet si are intestinele si ficatul in afara. Nu stiu de taxoplasma....tare mi as face si eu analiza asta ca asa presimt ca ceva nu e ok la mine in leg cu treaba asta. Eu am un catel si din cate am citit cica de la animale se ia in special de la pisici.
Delphinas spune:
si eu dupa o absenta de ceva vreme
v-am citit in fiecare zi, dar nu am avut nimic de spus.
felicitari proaspetelor gravidute, sa aveti o sarcina usoara, bb la termen.
bun venit noilor fete.
acum ca m-am mai linistit si eu, sper sa ma pot concentra mai bine pe proiectul bb. speram sa ne iasa ceva pana la urma.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
arinaa spune:
amir saru'mana pt.sfaturi
delphinas am senzatia ca treci printr-o pasa nasoala,suntem aici sa te descarci...
pup si restul fetelor
4+
pogonici1977 spune:
va pup pe toate ca tare mia fost dor de voi..era pe pagina 2........
bataita.....
Delphinas spune:
neata moldovencelor
arinaa multumim de
o zi buna va doresc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
oanka80 spune:
fetelor ne dati ceva vesti cu II liniute? ma rog sa dupa postul sfintilor apostoli petru si pavel sa apara minunile in viata voastra. cum faceti fata la caldura??eu ma topesc la propriu
"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
5+
*mamica unui fluturas*
vanessa80 spune:
Eu ma racoresc cu limonada...si astept sa vina seara si cred ca o sa iesim la o plimbare.