Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Doamne ajuta pentru Alex si pentru toti oamenii aflati in suferinta oriunde s-ar afla
arinaa speram sa te relaxezi si tun in concediu cum a facut delphinas si te asteptam sa ne impartasesti trairile tale si ale bebelui tau ce va merge pentru prima data la mare. ai grija cu intratul in apa si sa iti pui un batic ceva peste fund si burtica mereu cand iesi la plimbare.
pooooooop mare pentru happymum si pentru toate moldovencele dragi mie.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
11+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

buna dimineata dragelor.
eu am ramas de ieri cu o durere crunta de cap dar mi-e cam teama sa iau ceva, si ma refer la medicamente. nu se stie ce e inauntru in burtica si nu vreau sa imi fac un rau singura. pastile iau doar cand sunt la CM si cateva zile dupa. apoi sistez orice medicatie.
va doresc o zi buna

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Delphinas, stai linistita. Pana coboara ovulul fecundat din trompe in uter si se prinde de uter dureaza cam 10 zile, apoi pana trece de la embriogeneza la organogeneza, mai dureaza cateva zile, adica exact la timp sa vezi daca esti insarcinata sau nu. Asa ca poti lua orice calmant, ca nu va afecta dezvoltarea ulterioara a bebelului. Si sa stii ca se recomanda chiar in primele luni de sarcina, decat stress cumplit si dureri de cap infioratoare, se pot lua calmante sau antiinflamatoare pt ca mai rau poate face stresul si durerea mamei decat un medicament, mai ales daca este luat cu grija. Eu mi-am pus comprese cu alcool mentolat pe frunte, mi-am facut masaj la tample. Se poate lua paracetamol fara grija in primele luni, algocalmin chiar la dureri mari.
Oanka, cand faci dublu test? Cum te mai simti?
Arina, tu cum esti? Te simti bine? Distractie placuta la mare, dar sa nu stai la soare prea mult, ca nu e bine la bebe.
Pogonici, cum a iesit rezultatul la ureaplasma?
Noi suntem bine, greturile s-au mutat de dimineata seara, in plus se mai completeaza si cu niste arsuri, promotional din partea casei. Am luat vreo 6-7 kg pana acum, iar de ieri am intrat in luna a 5-a.
Burtica se vede binisor, am inceput deja sa ma legan. Astept sa simt bebe cum se misca, ca inca nu mi-a dat vreun semn.
Pupici la toate fetele.

18

Mergi la inceput

Amir multumesc pt lamurire. am luat deja ceva ca simteam ca nu mai pot de durere.
ma bucur ca esti bine si abia astept sa ne spui de miscarile lui bb.
sarcina usoara in continuare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Amiras ce mult ma bucur cand te citesc.....eu cred ca saptamana asta sau cealalta o sa incepi sa iti simti minunea cum da din piciorutze...eu la 17 sapt am simtit prima data puiul.....am simtit ca o crampa, parca ma tinea mai mult intr-o parte si cand mi-am cautat o pozitie mai buna, BB deja mi-a mai dat un piciorutz in burta...ai sa te distrezi grozav
sarcina usoara si mai vb si pe celalalt fir

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT , (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

amir daca e carut roz e o fetita super misto
eu sunt relativ bine,am avut scurgeri maronii in saptamana a 8 si m-am speriat,am fost la dr si m-a linistit,a zis ca in uter in afara de bebe nu e nimic si sa nu imi fac griji,mi-a recomandat utogestan(2/zi)si no=spa la nevoie.intre timp mi-au trecut scurgerile(ele nu au fost cantitative..la nivel de 3-4 picaturi pe zi).Maine facem 10 saptamani si pe 27 avem programarea la eco si cred ca a doua zi la dublutest.
delphinaschiar imi era dor de tine ,mai mult decat atat ma bucur ca ai reusit sa te detasezi de lucrurile cotidiene care iti toaca nervisorii
oana chiar asa ....cand facu dublutestul?
pogonici,mvb,bitza...si la toate moldovencele mele dragi

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mmmmmmmmm..abia luni am fcaut analiza..si vineri merg dupa rezultat..ma rog la DD sa imi iasa negativ.......

Mergi la inceput

ma bucur sa vad ca e totul bine cu noastre. si asa imi doresc sa fie pana la nastere si dupa.
sa va bucurati de aceste momente magice din viata voastra. sunt sigura ca va vom urma si noi, mai devreme sau mai tarziu
zi minunata va doresc

Bazar pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Dragele mele, ce ma bucur ca sunteti binesi voi si bebeii vostrii, cred ca e o senzatie foarte frumoasa sa simti bebeul tau cum iti da semne. Cand ma gandesc la asa ceva ma incerca niste sentimente de bucurie dar si de frica din cauza neconoscutului .
Eu trebuie sa merg sapt asta la o alta monitorizare la dr. O dar...vad ca nu-mi vin rusii. Nu stiu ce se intampla, chiar asa de data peste cap hormola sunt? Vineri seara am terminat AC si luni trebuia sa-mi vina rusii dar....azi e joi si inca mai astept. Poate apar azi ca sa pot suna la dr sa ma programez.

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dragele mele eu imi iau zborul maine dimineata spre grecia si am mari emotii pentru puiul meu caci il voi duce sa il inchin la multe sfinte moaste: sf. nectarie, sf. ioan rusul, sf. spiridon, sf. paraschevi etc.
pentru dublu test am programare pe 24 august deci cand voi avea aproape 13 saptamani.
doamne amir ce a trecut timpul. cat de curand vei avea si primii pasi de step in burtica de la fluturasul tau.
delphinas ma bucur mult sa te vad optimista si relaxata. inseamna ca ai avut parte de un concediu super.
bitza, pogonici un pic de optimism va trebuie si voua.
va poop pe toate si sa aveti grija de voi.
si mai dau cate un pupic pentru burticile lui amir si arinaa

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
11+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput