Moldovence aspirante sau gravidute(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

oanka80 concediu placut si relaxare maxima.
Sa pui o vorba buna la sfinti si pentru noi, cele care se roaga de acasa ca sa aiba bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

drum bun oanka,sa nu ne uiti si pe noi cele fara de prunci in rugaciunea ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

oanka drum bun in concediul tau. sa te relaxezi, sa profitit de privelisti. te asteptam cu vesti minunate din concediu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Fetelor cam slabuta miscarea...Cu ce va ocupati? Nu mai aveti noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buda dimineata....

haideti ca va invit la o cafeluta

eu inca nu am primit rezultatul la ureaplasma..mia zis sa vin luni dupa amiaza//doamen ajuta sa fie negativ...

treb sa imi pun engleza la pct..ca treb sa i mi traduc tot dosarul meu de investigatii in engleza..uffffffffffffff

va pup..si va doresc o zi placuta...

azi e mare sarbatoare..f mare...ADORMIREA MAICII DOMNULUI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

buna dimineata..dragelor mele

va invit la o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Vin si eu la o . Sper sa fie vreme frumoasa azi, vreau sa ma plimb.
Pogonici esti foarte matinala , ziua frumoasa de dimineata se cunoaste.

Mergi la inceput

neata dragele mele,va invit la o ca sa ne trezim din acest weekend minunat.
Eu sambata am fost la dr si mi-a dat sa incep stimularea cu menopur. Voi ati auzit de aceste injectii, ce stiti despre ele? Vineri trebuie sa merg iar la monitorizare si sa hotaram ce facem mai departe. Ideea e sa fac luna asta o IA. Ceea ce nu inteleg eu....inainte de a incepe aceasta stimulare nu trebuia sa fac un profil hormonal si toate analizele...taxoplasma, clamidya etc si sotul sa repete spermograma? Eu am facut profilul hormonal(Z2-3 si Z14) in decembrie, dar oare mai sunt valabile valorile respective....adica a trecut mai bine de jumatate de an. Offf, atat de bucuros era sotul meu sambata, ca macar incercam, dar nu vreau sa-mi pun prea multe sperante ca stiu sansele mele si in cazul unui esec va fi mult mai dureros dar nici nu vreau sa fiu pesimista.
Aaaaa...uitasem, voi ati auzit de dr. Luca de la Omini? Ce stiti despre el?
Va pup si vb mai tarziu, sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bitza,ti-am raspuns si la celalalt sub ,menopurul contine FSH + LH ,cite ui pe zi faci?75ui?adik o fiola?

hormonalele nu le mai poti face ca deja ai inceput stimularea si nu mai au relevanta,ca deja ai bagat hormoni in tine....
stimularea ai inceput-o din z3,nu?
mergi inainte fara sa te mai gindesti la nimik,sper sa raspunzi la trat sa ai macar 2 foliculasi ca asa vei avea si sanse mai mari de reusita...
a 2 eco in ce zi o faci?
spor la injectat si sa ne dai vesti bune

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

draga bytzi multi, multumesc tare mult, m-ai ma linistit putin ca era tare speriata ca nu fac bine ceea ce fac. Menopur fac 75 UI, deci o fila intreaga si am inceput din z3. In z9 ( dupa 7 zile de menopur) tre sa mer la Omini la dr. Luca sa-mi faca o monitorizare, dupa care impreuna cu dr. O hotaraste cu fac mai departe daca mai iau sau nu. Apoi tre sa iau pregnil si nu mai stiu ce...mi-a scris dr acolo si nu am dosarul la mine. Oricum...m ai linistit, sa dea Bunul Dumnezeu sa fie bine moliculii ok. De chist n-am scapat, este chist endometriozic de 2 cm. si dr a zis ca pot incepe stimularea cu el ca nu e periculos ca nu e prea mare.

O zi buna tuturor

Mergi la inceput