Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am uitat, Chris, stiu ca am ceva prin mail, caut acum si daca gasesc iti dau chiar acum pe contul comun, daca nu maine dimineata. De avut am sigur.
Gata, am trimis! Spor la slabit, incep si eu tare ca acum nu mai am nici o scuza sa nu ma tin si de dieta si de sport.

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Woaaa, Androix, super tare !!!
Chiar vrei sa te apuci de altceva??? Mie mi-e greu deja sa citesc si ziarul. O sa-mi ia ceva vreme sa ma reacomodez cu serviciul si sa-mi reamintesc mersul lucrurilor. Chiar incepusem sa-mi placa sa stau acasa pe bani

Raducu pare sa se acomodeze usor cu bona, deja sunt momente cand uita de mine, se ia cu joaca. In parc unde mergem noi este un grup de bone si mamici si copii, se joaca impreuna toti, se cunoasc de mititei, l-au acceptat si pe bebe printre ei. De fapt sunt mai mult fetite, si raducu e un fel de papusa acolo.

Face din ce in ce mai multi pasi singur, chiar daca ezita si ii este frica si mai vine si in nas

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Aurasa, felicitari pentru apartament. Sa il stapaniti sanatosi.
Cornelia, sa va traiasca baietelul si sa aveti noroc si putere sa ii cresteti pe toti 3.
pup.
PS bine v-am gasit in casa noua.

Mergi la inceput

Bine ai ajuns, Monule. Ce fac fetele?

Am fost dimineata la Zoo, si am facut bine ca am plecat devreme, cand inca nu batea asa rau soarele. Mi-a placut, nu mai fusesem de multa vreme si mi s-a parut OK, mai curat si mai ingrijit ca alta data. Raducu nu pot sa zic ca a inteles prea multe, a si adormit in carut la un moment dat. Andrei a fost mai incantat si tot timpul comenta si se mira in gura mare.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele! N-am retinut nimic din urma si nici nu e joi asa ca o sa fiu scurta, cu scuzele de rigoare. La noi problemele nu se mai termina, Alyssa a facut "boala a 5-a" (fifth disease), un virus care da eruptie ce dureaza cateva saptamani, se simte bine dar nu are voie sa iasa la soare ca i se accentueaza bubele si parca e arsa cu fierul de calcat...cel mai probabil a luat-o de la gradi. Vineri seara am lasat-o afara la joaca cu tac-su, proasta inspiratie...a alergat pe rampa de la garaje, s-a impiedicat si a cazut pe ciment, are genunchii carne vie si degetul mare de la picior varza ca si-a rupt si jumatate de unghie. Sunt foarte suparata pe el si pe toata situatia asta, ne certam ca naiba pentru ca pur si simplu nu pricepe chestii elementare de siguranta...era suficient sa nu o lase sa alerge pe rampa si evitam problemele astea...in loc sa spuna ca-i pare rau macar, continua sa gaseasca scuze puerile si justificari tembele de-mi vine sa-i dau cu ceva in cap...offf, iertati-ma ca ma plang atata dar sunt neagra de suparare.
Ma duc sa culc kupilutzu ca si-a facut de lucru la inundat baia, ca de obicei, cica jucariile vor sa faca baitza.

Mergi la inceput

'neatza buna!

Hai fetele la o sau un ceai ceva

Vad ca la capitolele din floarea copilariei nu e prea multa activitate.

Azi se arata o zi calda, mananca piticul mic si o taiem spre parc. Sa aveti o zi buna cu toatele!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata! O saptamana faina tuturor!
Bine v-am regasit la un nou capitol!
Cornelia, felicitari, sa-ti traiasca micul print! La Isis ai nascut cumva?
Tdy, sanatate Atomicei, cat despre tatici si grijile lor...ma abtin...ca e mai bine!
Gabitza, ma bucur ca pitic se acomodeaza din ce in ce mai bine cu bona, succes in continuare. Vad ca Nana noastra s-a mai dat pe brazda, cred ca a simtit ca o astepta ceva rau...
Aurasa, felicitari pt apartament!
Monu, bine ati revenit! Sanatoase fetele?
Androix, bafta in continuare si felicitari pana acum!

si de la mine, va urmaresc din umbra...la noi multi nori deasupra noastra....

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Salutare !
Slaba miscare, azi ! Unde sunteti toate? Cine mai pleaca, cine s-a intors din preumblari ?

Androix, merciiiii mult de tot pentru carte, am tiparit-o deja :)

Tdi, crede-ma ca nu am vazut barbat atent, cand vine vorba de supravegheatul copiilor. Nu cred ca are rost sa discutati problema, barbatii nu isi dau seama de faptul ca nu sunt in stare sa anticipeze pericolele ... Parol !

Gabitza, noi suntem fani Zoo doar de la 9 la 11 dimineata, altfel e prea cald si prea imbulzeala. Mi-a placut coltisorul cu mese pe care l-au amenajat unde era cusca elefantului pe vremuri. Super idee !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Un pic dezamagita, dar o sa-mi treaca Licentiata cu 8.47, o nota foarte buna judecand dupa restul notelor, totusi o idee mai mica decat ma asteptam si decat imi doream.

A si azi m-am umplut de nervi la cresa, evident nu mai sunt locuri inca de pe data de 2 Asa ca licentiata cum sunt, o sa incep sa-mi caut de lucru si intre timp Filip va merge la noua gradinita iar Georgia va sta acasa cu mine. Daca si cand gasesc ceva sa-mi convina, la valoarea mea de licentiata o s-o duc in berceni dar doar de dimineata pana seara. O sa fie chin, stiu, dar asta e.

pupici

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Andreea, oricum ar fi, eu te felicit din toata inima! Mi se pare o super realizare ce ai facut tu, sa faci si scoala si sa tzi si casa in timpul asta.

Iti doresc sa gasesti ceva de lucru cat se poate de convenabil pentru tine si sa aranjezi lucrurile sa fiti cu totii cat mai multumiti.

Te felicit inca o data!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput