Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 2
Cloreta spune:
Bine v-am gasit fetelor!
Am vazut aseara mutarea dar eram prea ostenita sa mai scriu ceva.
Va pup cu drag si sper sa fim si de acum inainte asa cum am fost anii astia.
Androix spune:
Vin si eu cu o veste buna chiar daca incompleta. Ieri am avut primul examen din licenta, la engleza si la partea de teorie am luat 99 de puncte din 100 Maine am la italiana si sper sa iau tot asa o nota buna la teorie si sa am parte de texte rezonabile la traducere.
Sper sa se termine cat mai repede ca sunt epuizata psihic. Fizic sunt ca un drogat care e pe val, ieri m-am trezit la 5 dimineata fara cel mai mic efort dupa ce ma culcasem la 1 noaptea. Dar sunt convinsa ca o sa ma ajunga o oboseala grava imediat dupa ce termin.
Felicitari, Gabitza, pentru micul mergaret! Urita faza cu educatoarea. Eu in locul tau nu l-as muta dupa ea. Nu-mi sunt simpatice si nu am incredere in persoanele care nu au nici cea mai vaga urma de loialitate in ele. Una e sa pelci la alta gradinita ca esti mai bine platit si ai conditii mai bune, dar sa pleci in conditiile povestite de tine...
Aurasa, sa stapaniti sanatosi apartamentul!
Danelutza, drum bun si vacanta placuta!
Tdy, sanatate multa! Super pozele! O sa calc si eu pe-acolo Candva...
Gata pauza, ma bag la invatat iar, mai fac niste exercitii mai traduc... Ascult Michael Jackson si invat. Imi pare atat de rau ca nu am mers la concert cand a venit la noi Eram copila pe vremea aia si mi se parea penibila toata isteria aia, ma rog eu eram metalista si faceam caterinca de fanii lui Michael. Cred ca daca as fi fost macar cu 4-5 ani mai mare as fi mers negresit.
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
saryta spune:
Salutare ... bine v-am regasit!
Gabitza - felicitari mergaretului, de acu sa te tii .
Androix - felicitari pt cele 99 de puncte ... s-o tii tot asa .
Danelutza - concediu placut!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
gabitzam spune:
Am facut un update la albumul meu de Funny pictures, incepand de aici.
Alaturi de SEBI
OlgaTarziu spune:
mno ca v-am pierdut!
Bine ne-am regasit toate!
Gabitza felicitari pt Raducu!
Aurasha felicitari pt casa.
Androix felicitari pt examen! Hai ca poti, esti mamica desteapta si ambitioasa.
Tdy tot binele din lume.
Danelutza drum bun.
Anca, Clara
Nelia cu intarziere la multi ani Agatei!
Nu scriu decat rareori pt ca sincer sunt coplesita. Socrul meu e in faza finala la o boala necrutatoare, alaptez in draci, ma lupt cu Tony cam 10 000 de ori pe zi. Ma gandesc sincer sa vedem un doctor ca ceva nu e in regula./ Ma tot gandesc ba ca e varrsta, aparitia Sophiei, gelozie, hiperactivitate. Dar daca e mai mult? Avem botezul Sophiei in 11 iulie si stau cu emotii sa nu se intample cu socru-meu ceva intre timp si sa iasa totul ok. Apoi baby sitera mewrge in concediu din 15 iulie pana in 7 august, sa nu se intample in intervalul ala ca sunt descoperita. Cu Tony traumatizand-o pe Sophia zi si noapte nu pot.Dar stati pe pace ca toate astea nu mi-au afectat deloc silueta. Sunt in continuare o balenutza. (de fapt ati vazut poze pe contul comun)Va las ca s-a trezit micutza!
P.S. e o dulce! Mananca bine, doarme mult mai bine decat Tony doar ca in bratele mele, vrea in fundic, rade cu gura pana la urechi, "vorbeste" cat e ziua de lunga, ridica caputzul cand e pe burtica si se intoarce, acum a inceput sa apuce constient cu manutzele. Iubeste apa si-l adora pe terminatorul de frate-sau. In fiecare zi multumesc lui DD ca o am. Maine avem 3 luni!!!!!!!!!
Androix spune:
iar scrieti roamane intregi?
Olga Balenuta, lasa mami, eu nu am nici cea mai vaga urma de indoiala ca vei reveni la dimensiunile care te-au consacrat Stii cum e, oamenii sunt asa cum le e felul, iar tie nu ti-e felul pufosica. Ai rabdare, contrar a ce spun toti eu cred ca in timpul alaptarii o femeie se ingrasa in cele mai multe cazuri, sau ramane asa, nu slabeste. Ma bucur ca pitica e cuminte si doarme mai mult decat Tony, daca vrea in brate nu te-ai gandit sa incerci un wrap? asta in cazul in care n-ai facut-o deja.
Va aduceti aminte ce am zis ieri ca sunt in priza, ei bine tocmai azi de dimineata m-am gasit sa ies din priza. M-a ajuns o oboseala si o sfarseala ca nu ma mai intereseaza nimic. Si parca am inebunit, ascult mai mult MJ decat am ascultat vreodata in viata mea abia acum il descopar si imi pare foarte rau ca a avut o viata nefericita pana la urma cu toata faima si cu toti banii...
Gata, ma duc sa mai fac cateva exercitii si apoi plec la examen, sa-mi tineti pumnii.
ChrisDun spune:
Salutare gagix !
Androix, bafta la exam !
Olga T, multa sanatate socrului tau si tie putere sa le duci pe toate.
Aurasa, felicitari pentru apartament ! Este, intr-adevar, cea mai mare realizare dupa cei doi baieti ! Tot in Dr. Taberei ati gasit?
Gabitza, felicitari pentru mergaret!
Oana "nevasta de director" , tare smecher e Alex ! Estimez ca intr-o jumatate de an va incepe sa strige in gura mare in engleza ... sa te tii atunci Cred ca nu scapati fara explicatii la asistentii sociali LOL
Fetelor, eu cred ca ma apuc de Montignac. Nu ma mai suport, am patit exact ca Androix (cred) acum cativa ani: m-am asezat la o coada si tanara din fata mea mi-a spus sa merg in fata, ca am prioritate. Eu, bineinteles, nu m-am prins ce vrea sa zica, si m-a intrebat saraca "Nu sunteti gravida?!" No comment
Deci, ma apuc de Montignac !!! Androix, te rog eu frumooos de tot, ai cumva vreo carte Monti in format electronic ? Ai putea sa imi trimiti si mie ? (sau pe contul comun... ca nu dau adresa mea de mail pe public)... MERCI !
@edit: am o carte a lui Monti pe suport hartie - Dieta Montignac, Ed. Litera International - dar trebuie sa o xeroxez, ca nu e a mea. M-ar fi ajutat mult ceva in format electronic. Deocamdata am citit putin pe topicul dedicat.
Week-end placut !
nelia spune:
Si tu, Androix? Eu nu pot sa spun ca l-am descoperit acum, stiam toate filmuletele, stiam tot ce i se intimpla, imi parea rau, dar stiam si ca celebritatea are un pret pe care, din pacate, toti il platesc. Erau prea multe exemple inainte ca sa ma astept la altceva in ceea ce-l priveste... Dar atit timp cit il stiam acolo, traindu-si viata alaturi de copiii lui, chiar si dezamagirea, eram linistita. Moartea lui insa m-a aruncat asa, intr-o stare, pe care nici eu nu o pot intelege. Dar sint trista, foarte trista! Nu-l ascult mai mult ca inainte, pentru ca in ultimii doi ani l-am tot ascultat pentru ca il descoperise Agata si dansa pe muzica lui prin casa, si tot i-am cautat videoclipuri cu el ca sa danseze, stia aproape toti pasii de dans si era fascinata de dansatorul MJ. Ea il stie si pe Fred Astaire si pe Gene Kelley, ca i-am tot pus filmulete, dar a zis intotdeauna ca Michael e mai bun, ca mai modern si are un stil de dans pe care il poate invata oricine. Asa ca, te inteleg perfect, poti sa plingi pe umarul meu daca vrei!
nelia spune:
Am uitat sa-ti urez bafta la examen, desi cred ca l-ai si terminat deja!
Gabitza, felicitari pentru piticul mergaret! De acum sa vezi, ca nu te vei putea tine dupa el!
Ma duc sa mai citesc, ca vad a mai sint citeva mesaje...
Androix spune:
Hei, multumesc pentru pumnii stransi, stiam eu de ce va rog sa va ganditi la mine, mereu am avut noroc cand v-am spus asta inainte de cate un examen si azi a fost la fel. 100 de puncte din 100 posibile Astept cu interes notele finale luni seara sau marti dimineata si apoi am toata vara sa ma gandesc ce fac din toamna posibil sa uit stresul ultimei luni care m-a epuizat, n-am mai avut emotii sa-mi vina sa vomit de cand am dat bacul si poate ma apuc de altceva prin toamna...
Va pup ca plec la o petrecere, maine am zi de smotru ca de trei saptamani casa mea n-a mai vazut aspirator, nu vreti sa stiti cum arata, iar pe seara iau kinderii. Evident ca nu am ajuns sa depun dosarul al cresa, probabil mi se va rade in nas luni, dar merg si eu pe perioada legala si oficiala si asta este, vom vedea ce va fi. Plus ca ma duc cu copiii dupa mine asa ca sper sa fac impresie buna