Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (1)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andreea, felicitari pentru licenta. Esti mare mai. Vorba Gabitei si casa si copii si scoala... esti mare.

Noi, saptamana viitoare pelcam in concediu. Abia asteptam. La noi, este foarte cald, dormim cu usile deschise ca n-avem incotro si in marea parte a timpului ma reped pana la plaja, treburi acasa, serviciu, calcat si altele... Asa ca mai putin timp am sa dau pe aici...

pup la fete si concedii frumoase.

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor am nevoie de niste informatii/ajutor.
Am o colega insarcinata dar nu are medic cu care sa nasca. Ea are o dr ginecolog care nu asista la nasteri and stuff.
Mai aveti nr de telefon de la medicii cu care ati nascut si puteti sa ii dati?
Ea are si astm, o lista luunga de medicamente pe care nu are voie sa le ia etc. Dr ei ii spune ce poate sa ia si ce nu dar ar fi bine sa ii urmareasca sarcina medicul cu care va naste de acum.

Sar'na anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Clara, daca vrei iti dau telefonul doctoritei mele, ti-l pun pe mess.
Are cabinet particular undeva in Dorobanti iar nasterile la spitalul Cantacuzino.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Buna dragelor,
am ajuns si noi acasa caci am fost plecati sa ducem fetele in vacanta la socrii.
sper sa fie toata lumea ok. va pup si ma duc la desfacut bagajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

L-au dus ieri pe Andrei de la gradinita la prima lectie de innot. La Pescariu Sports&Spa. S-a dus taica-su sa se uite pe dupa usa sa vada cum se poarta Andrei, ca el e cam fricos cu apa. Zicea ca ii insirase pe marginea bazinului si dadeau din labute tare in apa, si pe fata si pe spate. L-am pus si pe el sa-mi povesteasca dar n-am scos de la el decat ca i-a placut si ca mai merge.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna si de la noi!

Androix, felicitari pentru licenta!!!

Va multuemsc inca o data pentru urari!

Andutzy, am nascut la Euromaterna.

Suntem binisor, ne acomodam unii cu altii . Unii reusesc mai bine altii mai greu. Stefan, care e in ingratul rol de frate mijlociu se descurca cel mai greu, dar una peste alta e mult mai bine decat data trecuta. Chiar e mai usoara trecerea la trei copii decat de la unul la doi. Asta poate mai dau idei .

Stefan s-a ingrasat!!! Chiar mi se pare ca e prea rotunjor . Vorba lui Dorui: "a incaput pe mana lui buni care l-a pus pe picioare". E adavarat ca ii dau si fier, pentru ca parca nu va mai spusesem, dar analizele au fost cu mai multe valori modificate, din cauza anemiei, plus racelii care tocmai trecuse. Anemia nu e severa, dar trebuie sa luam 3 luni fier.

Elisor, nu mai spui nimic? Cum a fost concediul?

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Uitasem: Daniela, Gabitza, multumesc pt. comentarii la poze

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Bine v-am regasit "in floarea copilariei!" Mi-am recuperat numele..!!! Sunt de doua ori bucuroasa. In plus, sunt tare emotionata, zau, ca am ajuns aici. Cine se gandea ca vom ramane impreuna atatia ani..!!! Acum imi trece prin minte prima intalnire in Herastrau, cand ai nostrii copii erau niste bebelusi. E de bine, dar imi vine sa plang.

Gabito, felicitari pt inotator!
Andreea, felicitari pentru licenta!
Monule, bine ai revenit acasa!

Sa fim la fel si la majorat...!

later edit: uitasem si care-mi era statusul.."a fost odata un samburel"... Aoleu, imi dau lacrimile. Love you, girls!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malta spune:

Ciao, mamici fericite! Vad ca au crescut copilasii, sa va traiasca si sa va aduca numai satisfactii in viata! Am o rugaminte: ati putea sa ajutati cu cateva hainute care nu va mai folosesc un baietel care vrea sa mearga si el la toamna la gradinita? Va rog! Puteti lasa PM. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Multumesc pentru felicitari, fete dragi. M-as fi dus in toamna sa imi termin marketingul, dar spiru tocmai a intrat intr-un alt maret scandal si cica incepand cu 2009/2010 nu mai e acreditata la nici o specializare indiferent de forma de invatamant. As putea sa merg sa termin la alta universitate, dar probabil o sa dau niste diferente. Nu atat asta cat alergatura ca sa ma interesez ce-mi trebuie si cred ca o sa ma las pagubasa. Sa vedem... Oricum master as fi vrut in ceva legat de traductologie dar din pacate nu este decat la stat cu examen de admitere chiar acum in august parca si pe super taxa sau la spiru unde nu e acreditat. Asa ca ii astept pe-astia sa-i acrediteze o agentie europeana, ca asa se lauda si apoi statul roman nu mai are decat sa le recunoasca acreditarea europeana si diplomele. S-ar putea sa mi se urasca asteptand dar sunt optimista.

Adina, ma bucur si eu ca ti-ai recuperat nickul initial

Gabitza, bravo pentru Andrei! Am fost si noi ieri la bazin la dinamo si dupa ce ca eram singura nebuna cu copii atat de mici la un bazin de 2.5 m adancime a facut Filip un circ de ne-a stiut toata lumea si asta nu era mare lucru dar a facut-o si pe Goergia sa planga. Drept care tot pe margine au stat amandoi, au intrat in apa cat sa se ude si atat... As vrea si eu sa-l dau la un curs, dar am auzit de la Andreea ca cel putin la dinamo nu-l primeste la curs daca ii este frica de apa, ceea ce pe undeva mi se pare firesc dar pe de alta parte daca nu are teama de apa il invat sa inoate si singura, thank you very much! Sa vedem, o sa merg sa intreb si la lia manoliu, desi acolo auzisem altceva ca nu primesc copii sub 5 ani.

Noi azi am fost cu familia Eric pe valea doftanei, nu stiam si nu credeam ca este asa de misto. Am facut cateva poze. De la Craciun am ajuns in luna lui cuptor, ar trebui sa fac un cont nou pe dropshots, sau sa fac si mai bine unul pe flickr ca la ala nu e limita decat pe luna. Deocamdata e prea tarziu si eu sunt cam franta asa ca tot acolo le-am pus, sper sa incapa desi nu sunt foarte multe. www.dropshots.com/craciun2008#date/2009-07-09/14:16:48" target="_blank">valea doftanei

Elisor, mersi de comentarii la poze. Te astept cu mare drag sa ne povestesti cum ati petrecut in vacanta.

Va las, ma mai uit nitel pe net. Mananc o felie de pepene atat de rece ca nici gustul nu i-l simt

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput