Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
MADALINA_T spune:
am vazut ca tot s-a discutat de caucioare. va sfatuiesc dinexperienta sa le alegeti cu mare grija.nu e indeajuns sa fie frumos. tre sa fie f usor, in jur de 6-7 kg ca sa va fie usor. un carucior de 12 kg e f greu.deci ganditi-va de10 ori ce cumparati. eu la david eram plina de vanatai pt ca trb sa-l sprijin pe picioare cand urcam scarile
17+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
crlp spune:
Laura voi discuta ceea ce mi-ai spus tu despre utrogestan cu doctora mea, maine;
probabil imi va recomanda si mie repaos, desi abia am inceput serviciu dupa medical, dar asta e...bb mult mai important
13+
Lidia74 spune:
Fetele am dat de un site misto cu lucruri pt bebei. Sper sa ma lase sa pun linkul.
[http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=83].
vias spune:
sanatate multa Madalina T...sper sa fiti bine pana la capat si tu si bebita.
..se pare ca cina in Poiana s-a amanat pt maine.....dar eu voiam azi...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Camy.,... la mine s-a amanat pentru dupa jumatatea lunii... si atunci cu tam-tam... ca intai e o nunta... in familie si sa vezi ce il alearga astia pe sot.... apoi eu sunt la munca... o sapt tin locul sefei care e in concediu... si n-am putut s-o refuz... si uite asa zboara timpul si e 1 sept... si iar imi pleaca sotul... si eu ramn cu visele
17+
aniversarea nuntii
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 Fetele am dat de un site misto cu lucruri pt bebei. Sper sa ma lase sa pun linkul. [http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_listItems.asp?idCategory=83]. Lidia |
fain link-ul...dar mai fetelor..am si eu o problema..cu toate linkurile astea...
Cum il deschizi vezi ca portbebe este 98 ron.. adica dintr-un salariu mediu in Romanica noastra pe o luna de zile..nu-ti poti cumpara decat 12 bucati...
Pai in ce alta parte a lumii se mai intampla asta?????
Nu este cazul meu...dar odata r fi fost (ma refer la perioada cu Darius) atunci am avut probleme financiare serioase...ca se intampla la toata lumea..nu????
Pe mine ma omoara preturile astea.
Au venit viitorii asociati ai firmei sotului meu din Franta (deschidem firma si acolo)...si maine voi petrece ziua cu ei... si le-a zis Cristi sa imi cumpere carut sa mi-l trimita...din pacate eu nu am voie ca as as fi plecat eu...
Dar maine ma duc sa dau indicatiile pretioase..ca nu se mai poate ..in Ro sunt niste preturi la carucioare de zici ca le cumperi copiilor masina nu carut
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
21+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
Asta imi innebunesc si eu sotul Camy.,... ca prin italia, spania... oricum sunt mai ieftine toate decat acasa... dar el nu si nu... ca nu are cand... ca nu stie ce sa aleaga.... ca mai bine luam impreuna de aici... bla bla am sa mor de ciuda cand am sa dau bani aici. UFFFF!!! pe de o parte il inteleg... si sa las pentru urmatoarea lui plecare oare? el se va intoarce pe la mijlocul lunii noiembrie... iar bebe vine la inceputul lui decembrie... dar mi-e oarecum ... adica daca bebe e grabit eu ce fac? si daca el nici atunci nu se poate hotari ... sa merg eu singura in noiembrie la cumparaturi? cu ditai burta si sa ma apuc sa car de toate alea de la magazin? BARBATII ASTIA!!!
17+
aniversarea nuntii
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
Lidia74 spune:
CAMY draga....asa e...in ziua de azi e un lux sa faci un copil. Analizele si ecografele te costa de zici ca nu-i adevarat. Ca sa nu mai vorbim de ce trebuie cand vine bb pe lume: patut, carucior, sterilizator si cate si mai cate...
MADALINA_T spune:
am si eu stres. ce lungime are colul vostru?
camy mersi de incurajari. cel mai dor imi e de baietelul meu, in rest rezist cu stoicism
17+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami